Rob Gronkowski Netværdi

Hvor meget er Rob Gronkowski værd?

Rob Gronkowski Netværdi: 45 millioner dollars

Rob Gronkowskis løn

$ 9 millioner

Rob Gronkowski Netværdi: Rob 'Gronk' Gronkowski er en amerikansk fodboldspiller, der har en nettoværdi på 45 millioner dollars. Gronkowski blev udarbejdet af New England Patriots i løbet af andet år på college i 2010, og han blev på holdet indtil sin pensionering i 2018. Som Patriot vandt han tre Super Bowls og satte flere rekorder, inklusive rekorden for de fleste touchdown-modtagelser af en stram ende. Han er et fire gange All-Pro-valg og har spillet i Pro Bowl fem gange. I 2012 underskrev Gronk med Patriots i yderligere seks sæsoner. Hans forlængelsesaftale til en værdi af 54 millioner dollars var den største aftale, der nogensinde er indgået mellem et hold og en stram ende i NFL-historien på det tidspunkt.

Da han meddelte sin pensionering, havde Rob stadig et år tilbage af sin kontrakt, og i 2020 handlede patrioterne ham til Tampa Bay Buccaneers. Smerter og skader spillede en rolle i Gronkowskis pensionering, og han sagde i april 2020: 'At tage et friår var uden tvivl den bedste beslutning, jeg tog, ikke kun i min karriere, men også for mit helbred og velvære.' Ud over fodbold har Rob optrådt i flere film- og tv-projekter, herunder 'Entourage' (2015), 'The Clapper' (2017), 'Family Guy' (2017) og 'The Masked Singer' (2020) og i 2015 medvirkede han i og producerede Showtime-komediespecialen 'Usportslig komedie med Rob Gronkowski.'

Påtegninger: I løbet af sin tid i NFL tjente Gronk kun $ 60 millioner i løn alene. Han tjente også titusinder af millioner mere uden for banen gennem tilslutninger med virksomheder som Tide. I sin bog fra 2015 'Det er godt at være Gronk' hævdede Rob ikke at have brugt en krone af sin NFL-løn og i stedet lever udelukkende af sine godkendelsesaftalepenge. Foruden tidevandet har Gronkowski godkendt Nike, Dunkin 'Donuts, Visa, T-Mobile, Lyft, Cheerios og meget mere. PLB Sports frigav en korn kaldet Gronk Flakes i 2012 og fulgte den med Gronk's Hot Sauce tre år senere, og Monster Energy udgav en underskrift 'Gronk' smag i 2016.

Tidligt liv: Rob Gronkowski blev født Robert James Gronkowski den 14. maj 1989 i Amherst, New York. Han voksede op i Williamsville med mor Diane, far Gordon (en tidligere Syracuse University fodboldspiller) og brødrene Glenn, Dan, Gordie og Chris, som alle har spillet professionel fodbold. Hockey var Robs foretrukne sport indtil 14 år, og derefter skiftede han til basketball. Mens han deltog i Williamsville North High School, spillede han fodbold (tight end, defensive end og freshman kickoff specialist), basketball (center) og baseball (første baseman) for skolen, og efter at familien flyttede til Pennsylvania, spillede han fodbold for Woodland Hills High School. Gronkowski modtog adskillige hædersbevisninger i løbet af sine high school-år, herunder at blive udnævnt til et All-Western New York første hold, SuperPrep All-American og Associated Press Class 4-A All-State-spiller. Rob blev rekrutteret af flere colleges og valgte at gå på University of Arizona efter eksamen fra gymnasiet i 2007.

College karriere: På University of Arizona var Gronk en pre-business major, og han spillede fodbold for Arizona Wildcats fra 2007 til 2009. Han scorede i gennemsnit 18,8 yards pr. Reception som førsteårsstuderende, hvilket var den bedste af enhver spiller på holdet , og han blev udnævnt til Rivals.com nybegynder All-American og 'The Sporting News' førsteårsstuderende All-American. I løbet af 2008-sæsonen blev Rob udnævnt til John Mackey National Tight End of the Week to gange såvel som en All-Pac-10 first-team tight end og en Associated Press tredje-team All-American. I 2009 blev han opereret i ryggen og måtte gå glip af sin juniorsæson.

Professionel karriere: New England Patriots udarbejdede Gronk i 2010 NFL-udkastet, han var den 42. samlede valg, og han underskrev en fireårig kontrakt på $ 4,4 millioner plus en signeringsbonus på $ 1,76 millioner. I løbet af sin første sæson vandt Patriots AFC East mesterskabet, og Rob fik tre Pepsi NFL Rookie of the Week nomineringer og blev valgt til NFL All-Rookie Team. I 2011 brød han en NFL-rekord, touchdowns scorede i en enkelt sæson ved en tæt afslutning, mens han spillede Indianapolis Colts, og han blev udnævnt til AFC Offensive Player of the Week og NFL.com's 'Hardest Working Man.' Patriots gjorde det til Super Bowl XLVI, men tabte mod New York Giants Gronkowski forstuvede sin ankel under AFC-mesterskabet, og efter Super Bowl afslørede en MR, at han havde anstrengte ledbånd, der krævede operation.

I juni 2012 forlængede Rob sin kontrakt og underskrev en seksårig aftale på $ 54 millioner. Senere samme år brækkede han underarmen under et spil mod Indianapolis Colts og måtte sidde adskillige spil, han brød den igen under holdets første slutspil og måtte gennemgå en anden operation. I februar 2013 blev hans underarm inficeret, og han blev opereret for at rense infektionen, og et par måneder senere havde han endnu en operation for at udskifte metalpladen, der blev implanteret under den anden operation. Gronkowski blev opereret i ryggen i juni 2013 og vendte tilbage til spillet i oktober to måneder senere, han rev MCL og ACL i højre knæ på grund af et hit fra T.J. Ward fra Cleveland Browns. I 2014 vandt Patriots AFC East mesterskabet igen, og Rob blev nomineret til Pro Bowl og First Team-All Pro. Hans præstation i løbet af 2014-sæsonen gav ham prisen Comeback Player of the Year ved ESPY Awards 2015.

(Foto af Cindy Ord / Getty Images)

I 2015 besejrede Patriots Seattle Seahawks for at vinde Super Bowl XLIX 28-24. I 2016 skadede Gronk sin hamstring, fik lungekontusion og blev opereret i ryggen, og han var på skadet reserve i begyndelsen af ​​2017, da patrioterne scorede 34-28 mod Atlanta Falcons for at vinde Super Bowl LI. I januar 2018 blev Rob valgt til Associated Press 'All-Pro First Team, hvilket resulterede i et incitament på 2,5 millioner dollars til hans kontrakt. Den følgende måned spillede Patriots Philadelphia Eagles i Super Bowl LII og tabte 33–41. Holdet vandt sejren i Super Bowl LIII og besejrede Los Angeles Rams 13–3, og Gronks 297 yards og 23 fangster satte en Super Bowl-rekord for yards og fangster ved en tæt ende. Rob annoncerede sin pension den 24. marts 2019 i en alder af 29 år, men han vendte tilbage til spillet som en Tampa Bay Buccaneer et år senere.

NFL Records: Gronk satte mange rekorder i løbet af sin karriere hos Patriots, inklusive den yngste spiller med 3 touchdown-modtagelser i et spil (2010), den første stramme ende, der førte ligaen i at modtage touchdowns (2011), og sammenhængende sæsoner med 10+ touchdowns ved en tight end (2010-2012). Rob har også rekorden for flest modtagelser ved en tæt afslutning i Super Bowl-historien (23), De fleste modtagende værfter ved en afslutning i Super Bowl-historien (297), De fleste karriere efter sæsoner modtager touchdowns med en afslutning (12), Mest karriere postsæson modtager værfter med en snæver ende (1.163), og den første tætte ende med 1.000+ karriere efter sæson modtagende værfter.

Personlige liv: Rob begyndte et forhold til modellen Camille Kostek i 2015. Parret fik nyheder i maj 2020, da de donerede 1.600 masker til Foxboro Fire Department for at hjælpe de første respondenter under Coronavirus-pandemien. Gronkowski og Kostek optrådte sammen i Kygos musikvideo 'I'll Wait' i 2020, og Rob har også spillet i musikvideoer af Katy Perry ('Swish Swish') og 3LAU ('On My Mind').

Ejendom: I 2016 betalte Gronk 1,9 millioner dollars for en lejlighed på 2.100 kvadratmeter Boston, og han solgte den for cirka 2,3 millioner dollars i 2019. Siden 2014 har Rob ejet to huse på 1,5 hektar jord i Foxborough, Massachusetts. Et specialbygget hjem med 5 soveværelser måler 4.486 kvadratfod, og det andet hus måler 4.466 kvadratfod. I 2019 købte han en lejlighed med 5 soveværelser i Miami for $ 1,7 millioner.

Rob Gronkowski Netværdi

Rob Gronkowski

Nettoværdi: $ 45 millioner
Løn: $ 9 millioner
Fødselsdato: 14. maj 1989 (31 år)
Køn: Han
Højde: 1,98 m (6 fod 5 tommer)
Erhverv: Amerikansk fodboldspiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion