Robert Davi crooner på The Venetian

I det øjeblik han går i leddet, kan du se, at han er en udmærket mand ... selvom han blev trukket over på køreturen fra Californien, og selvom han glemte sine manchetknapper.

(Det er et problem, fordi han aldrig bærer skjorter med knapærmer, vil han snart forklare.)

Men overfrakken ... fedoraen ... det ansigt? Pebermølle -diners ved, at han er den fyr. Selvom de ikke helt husker Robert Davis navn, begynder fotostillingen.Men Davi har en mission om at kommunikere, at han ikke er den fyr, de tror, ​​han er: filmskurken, der truede The Goonies eller James Bond i License to Kill.

Davi er virkelig en romantiker i hjertet. Han forsvarer endda narkoherren Bond-skurken Sanchez som en fyr, der aldrig starter fjendtlighederne; han reagerer bare, når loven ikke vil lade ham være i fred.

Mest af alt er Davi en crooner. Har altid været.

Musikken er mere, hvem jeg er end noget andet, siger han. Det er den åbenbarende del af mig selv. Jeg føler, at jeg har været i fængsel i 30 år, og jeg er endelig blevet sluppet ud af fængslet.

Hans prøveløsladelse resulterede i Davi Sings Sinatra: On the Road to Romance, et album med standarder, Davi bringer til live i et narrativt sceneshow med sin teatrale tilstedeværelse.

Cynics kunne afvise Davi som endnu et bud på Great American Songbook og komme i kø bag Rod Stewart eller fyren, der vandt America's Got Talent.

Men den 58-årige skuespiller havde formel vokaluddannelse fra barndommen, samt en autentisk forbindelse til Sinatra. Hans første betalte skuespiljob var i Sinatras tv -film Contact fra 1977 på Cherry Street, og de to holdt kontakten resten af ​​legendens liv.

Vi havde en fælles om at elske den musik og operaen, siger Davi. Ud over det, hvem ved, hvad der fik det til at klikke?

Men Sinatra kunne fornemme, at den unge skuespiller var følsom over for ansigtsarrene, der typede ham som en tung.

En gang sagde han noget til mig, der kunne have været et meget personligt udsagn. Jeg var lidt selvbevidst om min hud. Og han sagde: 'Disse ar gør dig til den, du er. Brug dem og vær glad for dem. ’

Inden han vandt rollen i Sinatras politidrama, betalte Davi for sine skuespil- og sangundervisning ved at vente borde i en eksklusiv restaurant nær Lincoln Center. Men han blev fyret, da han var for langsom til at indse, at jobbet krævede et tilbageslag til daglig leder.

En nat under Cherry Street -optagelsen fik Davi at vide, Den gamle mand vil have os til middag. Han hoppede i en limousine, og de trak foran restauranten, jeg fik fyret fra. Sinatra kigger forbi med bare et smil: 'Jamen, lad os gå og spise.'

Davi regner med, at han har noget andet tilfælles med Sinatra, når han trækker på sit skurkbillede: Ikke mange af handlingerne har kant. Den følelse af fare var spændende på scenen. Jeg tror ikke, der er nogen, der synger i dag, at hvis han sagde: 'Jeg brækker dine ben', ville du tro det.

hvor meget er brad paisley værd

Han tog et fingerpeg om arbejdet fra en anden ven, Chazz Palminteris A Bronx Tale, i at væve velkendte standarder som All the Way og Witchcraft til en indramningsfortælling. Sammenstillingen af ​​det (kant) med romantikken, poesien, giver det en helt anden slags ting, jeg gerne vil bringe tilbage til Vegas.

Selvom Davi har en tilstedeværelse i kabelnyheder som politisk konservativ-og siger, at hans invitation til at optræde kom direkte fra administrerende direktør i Las Vegas Sands Corp., Sheldon Adelson, for sent i nyhederne om sine Newt Gingrich-super-PAC-bidrag-siger han, at standarder har magten at forene, ikke dele.

Efter at have sunget på skærmen i filmen The Dukes fra 2008, tog Davi temperaturen i landet og besluttede, at det var mere splittende end jeg nogensinde huskede. Han besluttede at minde folk om, at den store amerikanske sangbog er amerikansk musik Shakespeare, og den overskrider mere end nogen anden musik. ... Det var det, der fik verden til at blive forelsket i Amerika.

Sangene, der fik landet igennem depressionen og anden verdenskrig, er fyldt med optimisme og håb, siger han. Der er et budskab i mit ønske om at gøre dette, der motiverer mig.

Forhåndsvisning
Robert David
21.00 i dag-lørdag
The Venetian, 3355 Las Vegas Blvd. Syd
$ 38,85- $ 113,85 (414-9000)