Robert Pattinson næsten uigenkendelig i 'Good Time'

Robert Pattinson spiller hovedrollenRobert Pattinson spiller hovedrollen i 'Good Time'. Hilsen af ​​A24

Medmindre dit navn tilfældigvis er Jennifer Lawrence, er det utroligt svært at bryde ud af lænkerne i en blockbuster -filmfranchise baseret på en række romaner, der er målrettet unge voksne.

Med få undtagelser vil disse roller definere en skuespiller, hvis ikke for evigt, så i det mindste i mægtig lang tid, så det er vigtigt at vise publikum en anden side af sig selv.

Det er en af ​​grundene til, at Harry Potters Daniel Radcliffe fremstillede et flatulent lig i sidste års Schweizisk hærmand. Og det er helt sikkert derfor, Twilights Robert Pattinson spiller en lavforrentet kriminel, desperat efter at få sin bror ud af fængslet, i god tid. Enten det eller måske kedede han sig bare og ville se, hvordan han så ud som en peroxidblond.romantiske steder at spise i las vegas

Constantine Connie Nikas (Pattinson) buster sin mentalt udfordrede bror, Nick (meddirektør Benny Safdie), ud af en psykiatrisk vurdering, fordi han har brug for hjælp til at vælte en bank. I forvirringen efter røveriet overgår Connie Nick og efterlader ham bagud for at gå ned gennem en glasdør og ende på Rikers Island, hvor han er slået til grunde for at have skiftet tv-kanal.

På trods af at han ikke holdt øje med Nick under flugten, bekymrer Connie sig dybt for sin bror og begiver sig ud på en bizar søgen hele natten for at komme med $ 10.000 for at redde ham.

hvor meget er rhett og link værd

Det begynder med hans besøg hos Corey (hvad-hun-gør-her Jennifer Jason Leigh), hans forfængte ven eller mulige ven med fordele, der er besat af tanken om, at de skal til Puerto Vallarta, Mexico, og vil ikke stoppe hylende af sin mor, hvis kreditkort hun nådesløst misbruger.

Det inkluderer at gemme sig hos en bedstemor (Gladys Mathon), han møder i en bus. Connie gør sig straks hjemme, dør i håret, overtager et ekstra værelse, beder om kyllingekød og mest foruroligende tager hun fat med sit 16-årige barnebarn (portrætteret af 16-årige Taliah Webster).

Og natten kommer til en vanvittig byld med ankomsten af ​​den seneste parolee Ray (Buddy Duress), også kendt som den mindst stille mand på planeten. Uanset hvor desperat Connie og Ray har brug for at tie, vil Yelly McLoud ikke have noget af det. Uanset om han gemmer sig eller leder efter den flydende LSD, han gemte i et hjemsøgt hus, nægter Holler von Rawthroat fladt at bruge sin indre stemme.

Mellem Corey jammer over sin mor, hele Shouty del Migraines eksistens og en stor hund, der simpelthen ikke vil stoppe med at gø, lyder størstedelen af ​​Good Time, som om det foregår inde i en blender kl. Electric Daisy Carnival.

Good Time bliver ikke hjulpet af manuskriptet, fra Ronald Bronstein og co-instruktør Josh Safdie, der giver Cacophony Van Der Scream en af ​​de out-of-nowhere monologer, der er en dårlig knockoff af dem, som Quentin Tarantino ofte skriver for sig selv. Skuespilleren Duress får Tarantino til sammenligning til at ligne Daniel Day-Lewis.

Efterhånden som Good Time bliver mindre og mindre tilbøjelig til at leve op til sit navn, vokser Pattinsons Connie stadig mere desperat og hensynsløs.

Selv uden det hastigt farvede hår og hættetrøjer er Pattinson dog næsten ikke til at genkende. Og så irriterende som filmen kan være, viser han sig en god nok skuespiller til at forsvinde ind i den tegnede rolle.

hvad er kim k nettoværdi

Meget til Pattinsons ære, jeg tænkte ikke på glitrende vampyrer eller surmodige teenagere en gang i Good Time.

Men mit sind vandrede, mens jeg forsøgte mentalt at finde det nærmeste aspirin.

Anmeldelse

Film: God tid

Løbe tid: 100 minutter

Bedømmelse: R; sprog igennem, vold, stofbrug og seksuelt indhold

Karakter: C-

hvor mange penge er ray j værd

Spiller nu: Flere steder