'Rock of Ages' forlader Rio nytårsdag

'Rock of Ages' lukker 1. januar i Rio. (Denise Truscello/WireImage)

Det er endelig lukketid på Bourbon Room.

Rock of Ages, byens fremtrædende (og eneste) musikalske fejring af 80'ernes rock, mullets og sådanne libations som Bartles & Jaymes vinkølere, annoncerede, at den lukker 1. januar. Musicalen åbnede for forpremier på venetiansk i november 2012, flyttede til Rio i det tidligere Crown Theatre (og før det, Club Rio) i januar.

'Rock of Ages' har været en god tilføjelse på Rio All-Suite Hotel & Casino sammen med nogle af de mest populære underholdninger i Las Vegas, sagde Steve Ellis, general manager i Rio, i en erklæring tirsdag aften. Vi er meget stolte over at have været en del af sin rockin 'Las Vegas -run.Showet slutter sig til en række shows produceret af Base Entertainment for at lukke i år, senest Million Dollar Quartet, som i denne måned meddelte, at det ville lukke den 4. december, 60 år til den dato, hvor musicalen er baseret. Showerne Base flyttede ind på Planet Hollywood Showroom (frontet af showmanden Frankie Moreno og buktaler Paul Zerdin) lukkede også, ligesom Puppet Up på Sands Showroom på venetianeren. Virksomheden forpurrede den annoncerede flytning af hitshowet Absinthe fra Caesars Palace til Cosmopolitan gennem en domstolsordre.

Virksomheden indbringer America's Got Talent Live til Planet Hollywood 27.-29. Oktober og præsenterer de tre bedste afslutninger i konkurrencens show 14. sæson. Men der er spekulationer omkring underholdningssamfundet om, at Base kan sælge sin interesse i dette sted.

Tendensen i løbet af året har vist, at det er svært at holde billetshow flydende i byen. I september lukkede Jersey Boys ned i Paris Las Vegas efter otte år på The Strip. Inden for den sidste uge annoncerede One Epic Night at Plaza, at det lukkede efter et fem ugers løb, og Golden Nugget annoncerede, at det lukker Gordie Browns langvarige show i sit showroom den 27. november. Åbninger er også planlagt. Base har planer om at flytte et cirkus-tema Revive ind i det tidligere Rock of Ages-teater på Venetian, og Tenors of Rock flytter ind i Harrahs Showroom, da Million Dollar Quartet flytter ud.