The Rock Dwayne Johnson Netværdi

Hvor meget er The Rock Dwayne Johnson værd?

The Rock Dwayne Johnson Netværdi: $ 400 millioner

Dwayne Johnson Nettoværdi, løn og karriereindtjening: Dwayne Johnson, aka The Rock, er en amerikansk skuespiller og tidligere professionel bryder, der har en nettoværdi på $ 400 millioner dollars. The Rock blev født Dwayne Johnson den 2. maj 1972 i Hayward, Californien. Dwaynes far er en tidligere professionel bryder ved navn Rocky Johnson. Familien boede kort i New Zealand, før de bosatte sig i Hamden, Connecticut i en periode. De flyttede til Honolulu, Hawaii efterfulgt af Nashville, Tennessee, da Dwayne var i gymnasiet. En lovende atlet i gymnasiet, han modtog mange college tilbud om at spille fodbold. Han valgte i sidste ende University of Miami, der tilbød et fuldt stipendium. I 1991 var han medlem af orkanholdet, der vandt det nationale mesterskab. Efter at have lidt flere skader mistede han sin plads på holdet til den fremtidige NFL-stjerne Warren Sapp.

Efter college : Johnson spillede senere for Calgary Stampeders i Canadian Football League, men blev skåret tidligt ind i sin første sæson. På dette tidspunkt besluttede han at følge i hans fars og bedstefars fodspor, som begge var professionelle brydere. Johnson fik sin WWF-debut som Rocky Maivia, en heroisk karakter, der kombinerede ringens navne på sin far og bedstefar. I 1997 vendte Johnson sig til en skurkperson i ringen og vedtog navnet The Rock, en karismatisk karakter, som publikum let opvarmede. Johnson gjorde sit navn som bryder i World Wrestling Entertainment fra 1996 til 2004. Han var en ni-tiden verdensmester i tungvægt for WWE. I 2000 var Johnson vært for Saturday Night Live for første gang med gæsteskuespil fra andre brydere The Big Show, Triple H og Mick Foley. The Rock begyndte sin skuespilkarriere i 2001 og skiftede sit fokus til at handle på fuld tid i 2004. Johnson skrev sin selvbiografi 'The Rock Says' i 2000. Bogen debuterede som nummer et på The New York Times Best Seller-liste og forblev på listen. i flere uger. Johnson medvirkede i The Scorpion King i 2002, hans første hovedrolle, og fortsatte sin skuespilkarriere med dramatiske og komiske roller i film som Walking Tall, Gridiron Gang, Get Smart, Race to Witch Mountain, Be Cool, The Game Plan, Planet 51, Hvorfor blev jeg også gift ?, Tandfe og de andre fyre. For nylig har The Rock imponeret publikum med sine optrædener i den hurtige og rasende film Franchise, San Andreas, Central Intelligence og HBO-serien Ballers.

The Rock Net Worth og Wealth Milepæle : The Rock blev føjet til Celebrity Net Worth i december 2009 med en nettoværdi på $ 30 millioner. Inden for halvandet år havde hans nettoværdi krydset $ 50 millioner for første gang. I september 2012 kaldte Celebrity Net Worth The Rock the rigeste bryder i verden med en nettoværdi på 75 millioner dollars. I 2015 var hans nettoværdi takket være nogle utroligt kloge forretningsfilm 160 millioner dollars. Takket være hans fantastiske indtjening på 125 millioner dollars det foregående år, stod Rock's nettoværdi i 2018 på 280 millioner dollars. Mellem juni 2018 og juni 2019 tjente han 90 millioner dollars. Det var nok til at bringe hans nettoværdi til 320 millioner dollars.

Dwayne Johnson Netværdi

The Rock Net Worth -Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Hvor meget tjener klippen ?: Dwayne blev betalt $ 5,5 millioner for at medvirke i filmen The Scorpion King fra 2001. Producenter blev tiltrukket af ham efter at have set sit 2000 SNL-værtsjob og givet ham en komo i The Mummy Returns. Scorpion King var et kæmpe hit og tjente 165 millioner dollars på et budget på 60 millioner dollars. Rock's Scorpion King-lønseddel var den største lønseddel, der nogensinde blev udbetalt til en førstegangsskuespiller i en ledende rolle. Han tjente $ 12,5 millioner for 2003-filmen The Rundown og $ 15 millioner for 2004-filmen Walking Tall. Hans forudgående løn pr. Film toppede først 20 millioner dollars med 2018's Skyscraper. Han tjente 43 millioner dollars i 2013. Han tjente 65 millioner dollars i 2015. Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente Dwayne Johnson 125 millioner dollars, hvilket gjorde ham til den klart mest betalte skuespiller på planeten. Takket være hans massive sociale mediefølger kræver The Rock kontraktligt så meget som $ 4 millioner for at promovere sine egne film oven på løn og backend-point. Han tjente 20 millioner dollars for sin rolle i 2019-filmen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. For kontekst, hans medstjerner Jason Statham og Idris Elba tjente henholdsvis $ 13 og $ 8 millioner.

Dwayne Johnson Business Mogul : I 2012 lancerede han og hans nu ekskone Dany Garcia et firma kaldet Seven Bucks Productions. Når han optræder i en film, er Seven Bucks 'digitale, kreative og produktionsteam involveret i enhver beslutning, fra manuskript til filmmarketing. Virksomheden administrerer Johnsons forskellige sociale medieplatforme, måske især Instagram og YouTube. Seven Bucks planlægger adskillige filmprojekter med nogle af hans tidligere WWE-stjerner som John Cena i hovedrollen ud over de almindelige skuespillere. For eksempel producerede Seven Bucks komedien Shazam! Fra 2019, som slet ikke indeholdt The Rock. Seven Bucks tjente også en produktionskredit for sine film Baywatch, Rampage, Skyscraper og Jumanji. Virksomhedens navn er en henvisning til en dyster tid i hans liv, da han blev skåret fra et canadisk fodboldhold og endte med at bo tilbage i Florida med syv dollars, en fem dollarseddel, en dollarseddel og skift til sit navn .

The Rock har tilslutninger med Apple, Ford og Under Armour, bare for at nævne nogle få. Hans aftale med Under Armour inkluderer en mærketøjslinje og et hovedtelefonsæt. I dag udvikler Seven Bucks produkter, der ikke engang involverer Dwayne.

Filantropi : Han grundlagde Dwayne Johnson Foundation i 2006. Velgørenhedsorganisationen arbejder dødeligt syge børn. I 2007 donerede han $ 1 million til University of Miami for at støtte renoveringen af ​​skolens fodboldfacilitet. Denne gave er den største donation, som en tidligere studerende nogensinde har givet til University of Miami. Holdets omklædningsværelse er nu navngivet til hans ære. Han har arbejdet med Make-A-Wish Foundation ved flere lejligheder.

Ejendom : I november 2019 betalte Dwayne 9,5 millioner dollars kontant for en 46 hektar stor hestegård i Powder Springs, Georgien. Godset har et hjem på 15.000 kvadratmeter med otte soveværelser og seks badeværelser. Af en eller anden grund noterede Dwayne denne ejendom til salg kun 14 måneder efter købet for $ 7,5 millioner, et potentielt tab på 2 millioner dollars.

Han ejede tidligere et hjem nær Fort Lauderdale. Han solgte dette hjem i 2019 for $ 4,5 millioner.

The Rock Dwayne Johnson Netværdi

Dwayne Johnson

Nettoværdi: $ 400 millioner
Fødselsdato: 2. maj 1972 (48 år)
Køn: Han
Højde: 1,96 m (6 fod 5 tommer)
Erhverv: Wrestler, amerikansk fodboldspiller, skuespiller, tv-producent, forfatter, atlet, filmproducent, stemmeskuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021

Rock Dwayne Johnson indtjening

  • Walking Tall $ 15.000.000
  • Rundown $ 12.500.000
  • Scorpion King $ 5.500.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion