Rock Hall of Famer Seraphine til at lege for legetøj

Langvarige Chicago -trommeslager Danny Seraphine, der blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame med bandet i 2015, optræder fredag ​​aften iLangvarige Chicago-trommeslager Danny Seraphine, der blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame med bandet i 2015, optræder fredag ​​aften i det '8. årlige U.S. Marine Corps Toys for Tots' all-star-show på Orleans Arena. (Hilsen foto)

Danny Seraphine er en Rock and Roll Hall of Famer, der blev optaget med bandet Chicago i 2015.

I år, sagde den værdsatte trommeslager, har det handlet om forløsning, som at løbe en sejrrunde.

hvor meget er addison rae værd

Hvad er det næste for Seraphine?Godt spørgsmål, sagde han. Jeg vil bare blive ved med at lave fantastisk musik og give tilbage, når jeg kan.

Seraphine er i byen fredag ​​i Orleans Showroom som en del af en lineup fyldt med Vegas entertainere til ottende årlige U.S. Marine Corps Legetøj til Tots berømthedsfordel at vise. Billetter er $ 20; eller tag et nyt, uindpakket legetøj med til teatret eller aflever et hos sponsor Cadillac i Las Vegas i bytte for en billet. Døre er kl. 6:30; underholdning før showet er 19.00, og showet er sat til 19.30

Opstillingen omfatter dygtige trompetist David Perrico og medlemmer af hans Pop Strings Orchestra (med et boost fra Lon Bronson), Zowie Bowie, Maren Wade , Travis Cloer, Noelle Nail, Robert nash , Bobby Brooks Wilson , Rockie Brown , Paul Shortino , Lily Arce , Murray Sawchuck , Lenny Windsor , Sina Foley , det Jennifer Romas dansere og længe Neil Diamond hyldest kunstner Rob Garrett.

Arrangementet er co-produceret af Cadillac fra eksekutøren LJ Harness i Las Vegas, selv en dygtig trommeslager. Inden de egentlige entertainere ankommer, vil jeg introducere mange af dem med en Top 10 -liste, det samme som sidste år. Parti.

Seraphine er sat midt i denne lineup og driver en medley af Chicago -hits. Han deltog også i sidste års begivenhed, da han havde skabt et venskab med Perrico i løbet af de sidste par år. I 2014 spillede Perrico trompet i Seraphines Californien Transitmyndighed show på Smith Center. Seraphine planlægger også at spille med Pop Strings under bandets faste torsdag aften på Cleopatra's Barge på Caesars Palace.

Seraphine spillede første gang Las Vegas på Aladdin Theatre for the Performing Arts i 1976. Han blev skåret løs fra bandet i 1990, et øjeblik, der stadig svider, især når bandets 50 -års jubilæum nærmer sig. CNN har produceret en dokumentar knyttet til begivenheden, Nu mere end nogensinde: Chicago's historie, der har premiere kl. Nytårsdag.

Dokumentaren genåbner debatten om Seraphines rolle i grundlæggelsen af ​​bandet og hans eventuelle bortvisning. Som Seraphine fortæller det, bandets to primære sangere, Bill Champlin og Jason Scheff, syntes trommeslageren havde for meget kontrol over bandets kunstneriske ledelse.

Det var enten at finde to nye sangere eller en ny trommeslager, sagde han. Det er lettere at finde en trommeslager end to sangere.

Selvom CNN -filmen har nogle gode øjeblikke, som Seraphine sagde, var hans behandling retrospektivt uskadelig.

Desværre, ja, de slog mig absolut, sagde Seraphine, der sagde, at han accepterede at blive interviewet til projektet, men at hans side af historien blev redigeret væk.

Vi har Walter (Parazaider , bandets store saxist) sagde, at han startede bandet, da jeg startede det. … Men det, der virkelig gjorde mig sur, var, at de sagde, at jeg blev fyret, fordi mit spil var blevet dårligt, at jeg var ude af tiden. B.S. Det var bare en løgn.

Rolling Stone -magasinet, der rangerer Seraphine som nr. 80 på listen over Top 100 rock -trommeslagere gennem tiderne, ser ud til at være enig. Seraphine var med Chicago i 23 år og indspillede fem nr. 1 -album og 21 Top 40 hits. Han optrådte sammen med bandet ved dets introduktion til Rock Hall sidste år og sluttede sig til sine tidligere bandkammerater Robert Lamm, Lee Loughnane, James Pankow og Parazaider. Vokalist Peter Cetera nægtede at deltage, efter at hans anmodning om at synge nogle af bandets klassiske hits (f.eks. 25 eller 6 til 4) i en lavere tone blev afvist.

chris brown og trey songz sange

På trods af de hårde følelser, der dukkede op igen efter at have set CNN -dokumentaren, sagde Seraphine, at han værdsætter sin lykke.

Du skal bare forstå, hvordan du skal håndtere, når en person, der var som en bror for dig, vender sig mod dig. Du kan ikke dvæle for længe med det, sagde Seraphine. Livet er ikke perfekt. Alle har noget pigtråd, de skal krybe igennem. Men jeg har et godt liv, og jeg er meget heldig.

Og i dag, når Danny Seraphine underskriver en autograf, tilføjer han til sit navn R & RHOF, årsagen til hans igangværende sejrrunde.