Rockin ’Baja Hummer

25413752541375

Hvordan kom Rockin ’Baja Hummer på min liste for anmeldelser? Jeg kan ikke huske det helt ærligt, men da vi gik ind fra parkeringspladsen, var tanken, der dukkede op i mit sind, endnu en uge, endnu en pokerbar.

Vi gik ind og fik standardhøjden: Har du nogensinde været her før? Ingen? Tja, vores speciale er….

Ja, ok. Spande. Bønner og ris. Opret-din-egen Caesar salatbar. Uanset hvad.



Og så bragte vores server en beholder med varme mel tortillas og chili-honningsmør til at smøre på dem. Aldrig har en tortilla været så tilfredsstillende.

Derefter ramte vi salatbaren, som er inkluderet i de fleste middage. Det første, jeg lagde mærke til, var, at det var lille. Den anden var, at ja, de havde alle komponenterne i en Cæsarsalat-som, da den stammer fra Tijuana, er lidt i overensstemmelse med beachy-Baja-temaet. Men så lagde jeg mærke til, at der var nogle ting på den lille vogn, der var meget mere interessante, så jeg toppede min bunke med sprød romaine med en livlig, zippy sort bønne-majs slags relish (eller salsa cruda), noget queso fresco, nogle af Smokey Vinaigrette og et drys sprøde flerfarvede tortillaskærver.

Og det var krystalklart, at dette ikke bare var endnu en pokerbar.

Jo, vi ville have en spand, da det faktisk var en af ​​husets specialiteter; det ville være Surf ‘n’ Turf Bucket (21,95 dollar pr. person, og ja, du kan bestille det for kun én person, hvilket vi gjorde), så vi kunne prøve lidt af mange ting. Flash-stegt i skallen og velovervejet krydret, sne krabbe og rejer var både friske og perfekt kogte, kyllingebryst og stykke carne asada fugtige og bare sparky nok, så de tjente som kontrapunkt frem for redundans.

Men vi skulle også prøve fisketacoer i San Felipe-stil ($ 9,95), som viste sig at være en af ​​vores tiders gode tilbud. Der var to tacos, hver lavet med to blødstegt majstortillas (lille smule fedt her) og fyldt med kål, tomat, avocado, løg og strimler sprødstegt mahi mahi plus en cremet tacosovs for at hjælpe med at holde det hele sammen, fysisk og overført.

Bønner og ris blev serveret med begge (ubegrænset med spanden) og var langt bedre end gennemsnittet, risene blev let krydret og blandet med majskerner, bønnerne dejlige og fugtige.

Vi negligerede naturligvis ikke forretterne, og husspecialiteten Tequila Lime Rejer ($ 9,95) fortjente sin fakturering og ville med hvidløgsbrødet, der følger med, gøre en dejlig hovedret. En kylling quesadilla ($ 7,95) var lidt mere grundlæggende (selvom blandingen af ​​oste hjalp i den henseende), men var alt andet end når den blev dyppet i de to ledsagende salsaer, den ene en flammende chipotle-pigget rød, den anden en afkøling tomatillo-avocado.

Dessert? Udelukket. Men det var gået forfærdeligt godt indtil nu, og vi havde allerede meldt os tilbage til én udtagningsbeholder, så hvad pokker. Rocky's Chocolate Lava Cake ($ 5,50) var lidt utraditionel-dybest set en varm mini-Bundt kage med nogle moussey ting i midten-men den var bestemt god.

Så var service hele vejen igennem. Værtinden satte os hurtigt og gav os det, vi er kendt for ... pitch, fordi vores servitrice ellers var forlovet. Hun var til gengæld hurtig til at fortælle os om happy hour og andre vigtige detaljer. Og hun havde evnen til at dukke op, når vi havde brug for hende, men ikke når vi ikke gjorde det.

Nej, Rockin ’Baja Hummer er ikke bare endnu en pokerbar. Ikke på lang afstand.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for journalens regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

hvad: Rockin ’Baja Hummer
hvor: 7020 W. Sunset Road (ved Rainbow Boulevard)
telefon: 947-2252
samlet: A-
mad: A-
atmosfære: A.
service: A.
plusser: God mad og service, overraskende hånd.
minusser: At det ikke er centralt placeret.