Roger Goodell Netværdi

Hvor meget er Roger Goodell værd?

Roger Goodell Netværdi: $ 175 millioner

Roger Goodells løn

$ 44 millioner

Roger Goodell Nettoværdi og løn: Roger Goodell er en amerikansk sportschef, der i øjeblikket fungerer som kommissær for National Football League. Roger Goodell har en nettoværdi på 175 millioner dollars, og han er bedst kendt som kommissær for NFL (fra 2021). Efter at det blev meddelt det Paul Tagliabue trak sig tilbage som kommissær, blev Roger valgt som finalist sammen med tre andre figurer. I 2006 vandt han titlen som kommissær efter en tæt afstemning.

Efter at have startet sin tid som kommissær har Goodell opnået et ry som en af ​​de mest magtfulde mænd i sportsbranchen. Roger startede sin karriere i NFL som en ulønnet praktikant, selvom hans familie er ret prestigefyldt, og han har betydelige forbindelser. Han er søn af afdøde Charles Goodell, tidligere kongresmedlem og amerikansk senator for New York.

Tidligt liv: Roger Stokoe Goodell blev født den 19. februar 1959 i Jamestown, New York. Roger blev født i en familie med tæt tilknytning til amerikansk politik og blev hurtigt en ivrig atlet i løbet af sine gymnasiedage. Han blev opvokset sammen med fire brødre. I løbet af disse tidlige år spillede Roger på fodboldhold, basketball og baseballhold. Han tjente som kaptajn for alle tre hold og var sat til at spille college fodbold. Imidlertid forhindrede skader ham i at gøre dette. Efter eksamen gik han på Washington & Jefferson College og fik en grad i økonomi.

Karriere: Roger begyndte berømt sin NFL-karriere i 1982 som en ubetalt administrativ praktikant i ligakontoret, der ligger i New York. Selvom Goodell kortvarigt sluttede sig til New York Jets som praktikant, vendte han tilbage til ligakontoret i 1984. I 1987 var Roger udnævnt til assistent for præsidenten for den amerikanske fodboldkonference. Han tilbragte derefter mere end et årti på at påtage sig en række roller under Paul Tagliabue, og til sidst nåede Roger stillingen som Executive Vice President og Chief Operating Officer i 2001.

Som COO var Roger ansvarlig for fodboldoperationer, officiering, forretningsfunktioner og NFL Ventures. I denne periode var Goodell medvirkende til oprettelsen af ​​NFL-netværket og den kollektive overenskomst. Efter pensioneringen af ​​Tagliabue blev Goodell stemt ind som den næste kommissær for NFL.

I løbet af Rogers tid som kommissær har han foretaget en række bemærkelsesværdige handlinger. Han har udtalt, at hans største bekymring er at beskytte ligaens integritet og fodboldsporten. Roger oprettede NFL International Series, som gjorde det muligt at spille et antal spil i Europa. Han oprettede også en ny NFL-politik for personlig adfærd, efter at skandaler begyndte at montere i 2007. Flere spillere blev suspenderet som følge af denne nye politik - nogle uden løn.

(Foto af Elsa / Getty Images)

I 2007 steg også 'Spygate', en skandale, der så Patriots Coach Bill Belichick videobånd af New York Jets defensive signaler. Belichick fik en bøde på $ 500.000, men blev ikke suspenderet. I 2011 krævede Rogers input under NFL Lockout i 2011. Hans forhandlingsevner og evne til at bilægge tvister gjorde det muligt at løse situationen.

I 2012 omringede Bountygate igen NFL i kontrovers. Dette opstod, efter at de hellige angiveligt indførte et dusørprogram, der betalte deres defensive spillere bonusser for at skade andre spillere. Ifølge beskyldningerne blev Saints-forsvarere opfordret til at tage modstandere ud af spillet ved at skade dem alvorligt. Hvis de modstående spillere skulle fjernes fra spillet som et resultat af deres skader, blev de hellige forsvarere belønnet. Som et resultat uddelte Roger nogle af de hårdeste straffe i NFL-historien. Træner blev suspenderet i hele sæsoner, og der blev udstedt store bøder.

Andre bemærkelsesværdige problemer under Goodells regeringstid inkluderer dommernes lockout i 2012 og den voksende bekymring for hjerneskade, som spillere har lidt. For at håndtere sidstnævnte problem blev der oprettet en kompensationsfond på $ 675 millioner for at give tidligere NFL-spillere mulighed for at indsamle fra, hvis de har lidt hjerneskade. En distriktsdommer nægtede imidlertid at acceptere forliget. Deflategate var et andet bemærkelsesværdigt problem, og i 2018 skabte Roger berømt en ny politik, der krævede, at alle spillere skulle stå under nationalsangen. De, der ikke ønskede at stå, fik valget om at blive i omklædningsrummet. Imidlertid har Goodell bakket lidt op om denne position i lyset af det fortsatte pres fra marxistiske grupper.

Roger Goodell Lønhistorie: Her er en oversigt over Goodells indtjening gennem årene. Som du kan se, svinger Rogers indkomst betydeligt, og den toppede i 2014 og i 2016 med $ 45 millioner. NFL holdt op med at rapportere sin løn i 2018, men han menes at tjene $ 50 millioner om året i dag.

2007: 6 millioner dollars
2008: $ 12 millioner
2009: $ 10 millioner
2010: $ 10 millioner
2011: 12 millioner dollars
2012: $ 29,5 millioner
2013: $ 44,2 millioner
2014: 45 millioner dollars
2015: $ 40 millioner
2016: 45 millioner dollars
2017: $ 35 millioner
2018: 40 millioner dollars
2019: $ 50 millioner
2020: $ 50 millioner

I alt: 428,7 millioner dollars

Relationer: I 1997 giftede Roger Goodell sig med Jane Skinner, et velkendt anker for Fox News. I 2001 bød parret velkommen tvillingedøtre til verden.

Indtjening: I et gennemsnitligt år tjener Goodell omkring $ 45 millioner i samlet kompensation (løn og bonusser). For eksempel er hans typiske grundløn omkring $ 7 millioner, og hans typiske bonus spænder fra $ 35 til $ 40 millioner.

Roger Goodell Kontrakter: I 2017 underskrev Roger en kontraktforlængelse for at opretholde sin position som NFL-kommissær indtil starten af ​​2024-sæsonen. Goodell har beskrevet kontrakten som den sidste, han underskriver med ligaen. Rogers kontrakter har altid været baseret på majoritetsincitamenter. For eksempel, da han tjente 7 millioner dollars ud af 45 millioner dollars i tidligere år, var 85% af hans løn incitamentsbaseret.

Under denne nye aftale er hans kontrakter angiveligt 90% incitamentsbaseret. Bonusserne er bundet milepæle baseret på NFLs økonomiske præstationer. Når du tager disse incitamenter i betragtning, kan den 5-årige aftale let være mindst 200 millioner dollars værd. Dette betyder, at Roger, når han går på pension, vil have tjent mere end 500 millioner dollars i løn og bonusser, siden han tiltrådte NFL som ubetalt praktikant.

Under kontraktforhandlingerne i 2017 pressede Goodell efter sigende til $ 50 millioner i årlig indtjening og levetid brug af NFLs private jetfly til ham og hans familie.

Roger Goodell Netværdi

Roger Goodell

Nettoværdi: 175 millioner dollars
Løn: $ 44 millioner
Fødselsdato: 19. februar 1959 (62 år)
Køn: Han
Erhverv: Skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion