Roy Horn kremeret; Siegfried vil beholde aske i Las Vegas

Siegfried Fischbacher, til venstre og Roy Horn ved RoySiegfried Fischbacher, til venstre og Roy Horn til Roys fødselsdagsfest i Siegfried & Roy's Secret Garden i Las Vegas den 4. oktober 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Siegfried Fischbacher, venstre og Roy Horn introducerer 'Save Vanishing Species' amerikanske poststempel i Siegfried & Roy's Secret Garden og Dolphin Habitat på Mirage i Las Vegas, 9. april 2012. (Las VegasJournal) Siegfried & Roy tager en sidste bue med deres tiger Montecore efter at have holdt en forestilling under den 13. årlige 'Power of Love Gala' i Bellagio den 28. februar 2008 i Las Vegas. (Curtis Dahl Photography) Siegfried & Roy med en tigerunge. (Las VegasJournal) Siegfried og Roy på Stardust. (Las VegasJournal)

Siegfried & Roy var for altid et hold. Denne ampersand var en bro, der forbinder den legendariske duo, der sjældent var adskilt som scenestjerner og partnere i livet.

Dette er sandt, selv efter Roy Horns død den Fredag ​​i en alder af 75 fra COVID-19 . Siegfried Fischbacher siger, at han planlægger at beholde Roys urne i kapellet på duoens lille Bavaria -ejendom i Las Vegas. Fischbacher siger, at Horn allerede er blevet kremeret.

Hans urne bliver hos mig, sagde Fischbacher til den tyske publikation Bild i et interview, der blev offentliggjort i udlandet søndag aften. Jeg lagde det i vores kapel. Vi diskuterede det i løbet af vores levetid. Roy lod aldrig sin mor Johannas urne og vores afdøde dyrs begrave, men opbevarede dem i sit soveværelse.Fischbacher sagde under telefonchatten, jeg sidder i det kapel, som Roy byggede til mig på vores lille bayerske ejendom, mellem hans og mit hus. Jeg føler fred, fordi Roy faldt i søvn i fred. Og han er stadig med mig, uanset hvor jeg vender mig.

Fischbacher havde et sidste øjeblik med Roy, som tilbragte de sidste 12 dage af sin kamp mod COVID-19 på MountainView Hospital.

Ja, det er en stor trøst. Jeg kørte til klinikken med vores tidligere showassistent Lynette Chapell, sagde Fischbacher og henviste til den kongelige kvinde, der portrætterede Den onde dronning på scenen og var en uvurderlig assistent og fortrolig for duoen. Da jeg så ham gennem glasset, vidste jeg med det samme, at han ville gå. I en verden uden smerter. (Siegfried græder). Jeg kunne takke ham. For et eventyrligt liv, som vi har bygget sammen.

Fischbacher sagde, at han vil blive i Lille Bayern, frem for at flytte tilbage til det oprindelige Bayern i sit hjemland Tyskland.

Jeg kommer ikke tilbage. Roy byggede ’Little Bavaria’ til mig; Det vil jeg aldrig forlade. Han er overalt. I huset, i haven.

Fischbacher fylder 81 år den 13. juni. Der skal da fejres for Horn.

Ja, det bad jeg om. Nu vil der være en mindehøjtidelighed for Roy på denne dag i vores kapel med alle vores medarbejdere, sagde Fischbacher, herunder de tidligere fra Siegfried & Roy -showet.

Fischbacher siger, at han stadig føler Horns tilstedeværelse.

Han har nu gået gennem himlens porte, men hans sjæl har været hos mig, sagde Fischbacher. Lille Bayern er nu blevet et monument for venskab. Og Roys hjem forbliver for evigt.