Roy Jones Jr Netværdi

Hvor meget er Roy Jones Jr værd?

Roy Jones Jr Netværdi: $ 7 millioner

Roy Jones, Jr. nettoværdi: Roy Jones, Jr. er en amerikansk professionel bokser, skuespiller og rapper, der har en nettoværdi på $ 7 millioner dollars. Efter en professionel karriere, der strakte sig over næsten tre årtier, gik Roy Jones, Jr. på pension med en karriere på 66 sejre ud af 75 kampe. I løbet af denne karriere tjente han 55 millioner dollars fra garanterede punge, Pay Per View-bonusser og sponsorer (før skat og forskellige gebyrer).

Finansielle problemer : Desværre har Roy som mange andre boksere undertiden oplevet økonomiske problemer. Han mistede angiveligt meget af sin formue på grund af mislykkede forretningsforetagender, især ejendomsinvesteringer, der floppede. Han brugte også millioner på et lydstudie, som ikke blev rentabelt. Roy indgav konkurs i kapitel 11 i 2014. I 2015 blev det rapporteret, at Roy havde akkumuleret IRS-gæld til 3 millioner dollars. På et tidspunkt tilbød en russisk boksepromotor at dække gælden til gengæld for Roy, der deltog i en række slagsmål samme år. I 2018 blev flere ejendomme, der ejes af Roy, sat på auktion med fuld gæld påløbet af et af hans virksomheder. En af disse ejendomme blev besat af hans far, Roy Jones, Sr. Nationale overskrifter var hurtige til at komme på ideen om, at Jr.s familiemedlemmer var blevet tvunget til at oprette en GoFundMe for at hjælpe med at finde Sr. et nyt sted at bo.

Roy Levesta Jones, Jr. blev født i Pensacola, Florida i januar 1969. Han vandt De Forenede Nationers olympiske lege 1984 og De Forenede Staters nationale gyldne handsker i 1986 og 1987 som amatør. Han vandt også en sølvmedalje i de olympiske lege i Seoul i 1988. Han blev pro i 1989.

Han vandt IBF mellemvægtmesterskab i 1993 og slog Bernard Hopkins. I 1997 led Jones sit første tab, efter 34 sejre, mod Montell Griffin, da han blev diskvalificeret for at ramme en modstander, der var faldet ned, og mistede WBC Light Heavyweight-titlen. I 2003 besejrede han John Ruiz for at blive WBA Heavyweight champion. I 2003 holdt Jones over 10 mesterskaber, før han led sit andet tab af sin karriere til Antonio Tarver i 2004. Han ville miste tre kampe i træk i 2004-05, herunder to til Tarver. I december 2013 besejrede Jones Zine Eddine Benmakhlouf for at vinde den ledige WBU Cruiserweight-titel og bragte sin professionelle rekord til 57-8. Jones er den eneste bokser, der er startet som en let mellemvægt og fortsatte med at vinde en tungvægtstitel.

Boxing Writers Association of America udnævnte Jones til Årets Fighter i 1990'erne.

(Foto af Ethan Miller / Getty Images)

Hans rap-album'Round One: Albummet blev udgivet i 2001 ″. I 2004 udgav hans gruppe Body Head Bangerz et album. Han har også optrådt i to film til Matrix-franchisen. Jones har fortsat med at konkurrere og vandt den ledige WBF cruiserweight-titel ved at besejre Bobby Gunn i februar 2017 for at bringe sin professionelle rekord til 65-9. Jones har også optrådt i andre film, herunder The Devil's Advocate, Cordially Invited, Universal Soldier: A New Dimension og Southpaw. Han har også været boksetræner og kommentator og har dobbelt amerikansk og russisk statsborgerskab. Han fik forbud mod at komme ind i Ukraine i 2015 efter at have mødt med Vladimir Putin for at bede om dobbelt statsborgerskab.

Roy Jones Jr Karriereindtægter : Roys største karrierepung kom fra hans kamp mod John Ruiz i marts 2003. Jones blev garanteret 10 millioner dollars plus 60% af kampens fortjeneste. Kampen resulterede i en lønningsdag på $ 26 millioner for Jones. Han tjente $ 6.375 millioner ved at kæmpe mod Antonio Tarver. Før han kæmpede mod Tarver, tjente Jones mellem $ 1 og $ 2 millioner pr. Kamp.

I juli 2020 mødte Roy og Mike Tyson meddelte, at de begge kom ud af pension for at møde hinanden i en meget usædvanlig udstillingskamp. De to indberettede angiveligt en aftale med en sponsor, der ponyede op for $ 50 millioner for at lægge kampen op. Af de $ 50 millioner kunne hver kriger tjene så meget som $ 10 millioner, hvis alle Pay Per View-milepæle er opfyldt.

Hvis du inkluderer 10 millioner dollars fra Tyson-kampen, er Roy Jones Jrs karriereindtjening 55 millioner dollars.

Roy Jones Jr Netværdi

Roy Jones Jr.

Nettoværdi: $ 7 millioner
Fødselsdato: 16. jan 1969 (52 år)
Køn: Han
Højde: 1,803 m (5 fod)
Erhverv: Skuespiller, professionel bokser, rapper, arrangør, sportskommentator
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion