Russell Peters Netværdi

Hvor meget er Russell Peters værd?

Russell Peters nettoværdi: $ 75 millioner

Russell Peters løn

$ 19 millioner om året

Russell Peters nettoværdi: Russell Peters er en canadisk komiker, der har en nettoværdi på 75 millioner dollars. Russell Peters er blevet et af de mest succesrige navne i den komiske verden, og han har udført nogle af de mest modtagne stand-up-rutiner i nyere tid. Han er også blevet en succesrig skuespiller med optrædener i en bred vifte af film og tv-shows. I 2013 var han den tredje højest betalte komiker i verden. Han er også den første komiker, der nogensinde har en Netflix-special. Derudover har Russell Peters vundet mange priser i løbet af sin karriere, herunder en Emmy Award.

Tidligt liv: Russell Dominic Peters blev født den 29. september 1970 i Toronto, Canada. Peters blev opvokset i en anglo-indisk, katolsk husstand sammen med sin ældre bror, Clayton, som senere blev hans manager. Hans far blev født i Bombay, Indien. Som et lille barn blev Peters drillet på grund af sin etnicitet. Hans far anbefalede, at han brugte ord for at forsvare sig, og han lærte også at bokse for at øge hans selvtillid.

Senere opdagede Peters, at han led af et udiagnosticeret tilfælde af ADHD gennem de fleste af sine gymnasier. Dette førte til dårlige karakterer, og i sidste ende blev han 'sparket ud' fra gymnasiet i tiende klasse. Han flyttede senere til en anden skole og dimitterede i 1989. Efter at være blevet afvist fra Sheridan College begyndte han at arbejde der som DJ for skolens radiostation. Efterhånden som årene gik, blev 'DJ Russell' en af ​​de mest fremtrædende hip-hop DJ'er i Toronto i løbet af 90'erne.

Karriere: Frisk ud af gymnasiet udførte Russell Peters sin første standup-rutine som 19-årig på Yuk-Yuks Comedy Club. I et tilfældigt møde i 1992 mødte Peters sit idol - George Carlin. Den veterankomiker bad Peters optræde når som helst han kunne for at finpudse sit håndværk. Rådgivningen ramte akkord med Peters, og han tilbragte de næste par år med at optræde i hele Canada - ofte for ringe eller ingen løn.

Russell Peters forårsagede en del oprør, da han optrådte på CBC'er Tegneserier! Hans standup-rutine involverede racemæssig stereotypi af både sorte og indiske canadiere, og CBC modtog drabstrusler som et resultat. Ikke desto mindre viste hændelsen sig at være stor omtale for den unge Peters, og han fortsatte med at udføre kontroversielle rutiner resten af ​​sin karriere. Rutinen gav Peters en Gemini Award, og han fulgte op med ture i hele Det Forenede Kongerige.

I 1997 optrådte Peters igen på tv i en episode af CTV'er Komedie nu! Hans karriere begyndte virkelig at tage fart i 2000'erne og startede med en værtrolle på BBC's Netværk øst sent fra 2000-2002. Når jeg ser tilbage, har Russell Peters erklæret, at han mener, at hans gennembrud kom i 2004 med en anden optræden i CTV'er Komedie nu! Hans standup-rutine viste sig igen at være populær, men et uautoriseret YouTube-klip fra showet gjorde ham til et internationalt fænomen. Klippet blev viralt og lancerede Peters karriere for alvor.

Selvom Peters var i forhandlinger om at skabe et sitcom med forskellige netværk, fokuserede han i sidste ende på live forestillinger i stedet. I 2006 optrådte han på adskillige udsolgte shows i New York, og dette førte til hans første komediespecial Outsourcet . DVD'en solgte til sidst over 100.000 eksemplarer. Som Outsourcet blev mere og mere populær, efterspørgslen efter hans liveoptræden steg.

Senere i 2006 var han vært for Canada Day Comedy Festival. I 2007 solgte han en hel arena i Toronto og turnerede i Irak, Afghanistan og andre lande for at optræde foran tropper, der tjener i udlandet. I 2008 var Peters vært for Juno Awards for første gang og optrådte på Madison Square Garden i New York. Sidstnævnte forestilling førte til hans anden, selvfinansierede komediespecial, Rød, hvid og brun . Igen solgte DVD'en i over 100.000 eksemplarer. I 2009 var han vært for Junos for anden gang og rakede rekordstort billetsalg på Londons O2 Arena.

Ethan Miller / Getty Images

TV og film: Selvom Peters flyttede til Los Angeles i 2006 med håb om at starte en skuespilkarriere, blev komedie i sidste ende hans prioritet. Mange af de roller, han blev tilbudt, involverede falske indiske accenter, som Peters ikke følte sig godt tilpas med. Ikke desto mindre har Peters haft en imponerende karriere som skuespiller ud over sit standup-arbejde. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige filmroller var i billeder som f.eks Take, nytårsaften, Breakaway, kildekode, og Chief.

Med hensyn til tv har Peters optrådt i shows som Mr. D , Sidste tegneserie stående og Den indiske detektiv . Russell Peters er også en dygtig stemmeskuespiller, der er blevet vist i animerede serier som f.eks Familie fyr og BoJack rytter . Derudover gav Russell Peters udtryk for karakteren 'Rocky the Rhino' i Disney-filmen fra 2016 Junglebogen .

Indkomst: I 2009 tjente Peters $ 10 millioner og blev en af ​​de ti mest bedst optjente komikere. Mellem 2009 og 2010 tjente Peters $ 15 millioner. I 2013 toppede hans indtjening 21 millioner dollars. I 2015 faldt hans indtjening til anslået $ 19 millioner.

Kontrovers: Russell Peters var genstand for kontrovers efter at være vært for Juno Awards i 2017. Han fremsatte flere bemærkninger uden for scriptet, herunder en voldtægtsjoke. Han nægtede at undskylde eller kommentere sine handlinger, og Canadian Academy of Recording Arts and Sciences blev tvunget til at udsende en erklæring, der fordømte Peters 'opførsel og ord.

Personlige liv: I 2010 giftede Peters sig med sin kæreste, Monica Diaz. Det år fik de et barn sammen, og Peters udgav sin selvbiografi, Ring til mig Russell . I 2012 blev Diaz og Peters skilt. Selvom Peters var forlovet med en anden kæreste i 2016, begyndte han senere at danse 2012's Miss Universe Honduras, Jennifer Andrade. I 2019 havde de et barn sammen. Peters har betydelige ejendomsbesiddelser i Los Angeles, Las Vegas og Ontario.

Ejendom: I juni 2020 opførte Russell sit palæ i Hidden Hills, Ca for $ 8,5 millioner. Palæet ligger i et eksklusivt lukket område og spredes over 1,5 hektar med en garage til 20 biler, teater med 14 pladser, billardrum, vådbar og mere. Naboerne inkluderer Vin Scully, Jeffree Star og Paul George. Han betalte $ 6,5 millioner for hjemmet i 2017. Russell solgte dette hjem i oktober 2020 for $ 7,8 millioner.

I 2014 betalte han 4,75 millioner dollars for et hjem med havudsigt i Malibu, Californien. Han noterede dette hjem i 2016 for en optimistisk $ 12 millioner. I skrivende stund har han ikke fundet en køber til ejendommen, hvis pris er blevet reduceret til en lidt mere rimelig $ 8 millioner. I mellemtiden lejes huset faktisk på fuld tid med en lejekontrakt, der tilsyneladende løber gennem 2023 og koster mindst $ 20.000 pr. Måned.

Han ejer flere ret beskedne ejendomme i Las Vegas lige ved stripen og et 4.000 kvadratmeter hjem 20 minutter ude i forstæderne.

Tilbage i Canada ejer Russell et 9.500 kvadratmeter palæ i Toronto forstad til Etobicoke, som han købte i 2019 for $ 5,4 millioner.

I oktober 2020 betalte Russell 5,6 millioner dollars for et nyt palæ i Encino, Californien.

Russell Peters Netværdi

Russell Peters

Nettoværdi: $ 75 millioner
Løn: $ 19 millioner om året
Fødselsdato: 29. september 1970 (50 år gammel)
Køn: Han
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Komiker, skuespiller, diskjockey, tv-producent, manuskriptforfatter
Nationalitet: Canada
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion