Salt-N-Pepas Strip-produktion 'I Love The' 90s 'aflyser 10 datoer

Salt-N-Pepa og Spinderella optræder ved premieren på I Love the 90s-The Vegas Show at Paris Las Vegas den 25. oktober 2018 i Las Vegas. (Denise Truscello/WireImage)Salt-N-Pepa og Spinderella optræder ved premieren på I Love the 90s-The Vegas Show at Paris Las Vegas den 25. oktober 2018 i Las Vegas. (Denise Truscello/WireImage) Salt-N-Pepa og Spinderella optræder ved premieren på I Love the 90s-The Vegas Show at Paris Las Vegas den 25. oktober 2018 i Las Vegas. (Foto af Denise Truscello/WireImage) LAS VEGAS, NV-25. OKTOBER: Spinderella of Salt-N-Pepa optræder ved premieren på I LOVE THE 90'erne, han Vegas Show i Paris Las Vegas den 25. oktober 2018 i Las Vegas, Nevada. (Foto af Denise Truscello/WireImage) *** Lokal billedtekst *** Spinderella; Salt-N-Pepa Salt-N-Pepa optræder ved premieren på I Love the 90s-The Vegas Show at Paris Las Vegas den 25. oktober 2018 i Las Vegas. (Denise Truscello/WireImage)

Alle fra dansegulvet.

Salt-N-Pepa’er I Love the 90s-The Vegas Show har aflyst 10 af sine shows på Paris Theatre fra 6.-17. december. De sidste forestillinger for i år er 21.00. Torsdag til mandag, med Salt-N-Pepa headlining sammen med Mark McGrath af Sugar Ray og Kid-N-Play .

Showet er planlagt til at vende tilbage 17. januar. Det fejrede premiere den 25. oktober.Ved annoncering af de aflyste datoer pegede Salt-N-Pepa (som co-producerer serien med UD Factory i Las Vegas) på sin travle turnéplan. Handlingen er netop vendt tilbage fra, hvad den betegnede som en udmattende australsk turné til støtte for Usher.

I en pressemeddelelse tirsdag, Cheryl Salt James og Sandra Pepa Denton, sammen med Dj spinderella sagde, at de har besluttet at tage et par uger ekstra og reflektere og genopfriske fra et af de hårdest arbejdende år i deres karriere.

Denton blev citeret individuelt og sagde: At bo og optræde i Las Vegas har været vores drøm de sidste par år.

Seth Yudof fra UD Factory pegede også på handlingens helbred som en årsag til, at det tog datoerne fra planen.

Salt-N-Pepa har arbejdet uafbrudt, selv optrådt på Vegas-showets fridage, sagde han i en tekstbesked. Da damerne kom tilbage fra Australien i sidste uge, var det klart, at de havde brug for lidt nedetid. Så vi besluttede at give dem lidt ekstra tid til at komme igen. De er vores partnere, så deres helbred er vigtigt for mig på mange niveauer.

Han tilføjede: Den overordnede plan for næste år er ikke ændret. Vi kommer til at have en rotation af kunstnere, og vi overlader det til Salt-N-Pepa at beslutte, hvor ofte de vil være her. Der er nogle store kunstnere, der kommer igennem, og jeg stoler på, at meddelelsen om lineups i 2019 vil skabe en masse spænding hos fans!

På vej til træthed til side trak det ekspertvis iscenesatte show for nylig lette skarer til Paris Theatre, et smukt lokale, som ikke desto mindre er blevet en veritabel Venus flyvefælde til produktioner (Cirkus 1903 og Inferno lukkede på teatret i år og Marilyn - The New Musical har trukket dens billetfortegnelser nede for dens rapporterede tilbagevenden til denne fase).

Planlægning og marketing er omdrejningspunkter i showets planer om at vende tilbage efter, hvad der ville være en seks ugers afskedigelse. Salt-N-Pepa er i rækken af ​​handlinger i Det MixTape Tur, et meget ventet angreb på 80’er og 90’er handlinger med hele serien Nye børn på blokken og byder på Debbie Gibson sammen med Tiffany og Uartig af natur.

53-byturen åbner den 2. maj og stopper ved Mandalay Bay Events Center den 25. maj. Salt-N-Pepa, med sit navn på I Love The '90'ernes produktionstitel, ville turnere gennem midten af ​​juli.

Som det er, er refusioner til billetindehavere til shows, der er planlagt til 6.-17. December, tilgængelige ved køb.

Om snakken om Paris

Løb ind i Joseph Labero , den brændende magiske mand, der frontede Inferno i Paris i Tuscany Suites onsdag. Han leder stadig efter en slags tie-in til Vegas. Han og hans forlovede, Anna Vinterfall, har stadig en datter på The Meadows School, og han har skiftet sin tid mellem Europa og Las Vegas.

Passende nok hang Labero rundt om bålpladsen uden for Piazza -loungen. Dog ingen tricks. Ingen Brændstof Piger , enten…

Hej, hologrammer

Ved du, hvad der er godt ved et hologram? Det ringer aldrig 30 minutter før det åbner gardin, lander i genoptræning eller forsvinder, medmindre du vil have det.

Jeg nævner disse kvaliteter, fordi Base Entertainment har brugt det ellers latente Opaline Theatre på venetianeren som et øvelsesrum for sine turnéer Hologram base produktioner. Dette er et fascinerende koncept, og vi vil helt sikkert lære at flytte denne division, efterhånden som den udvides. Men i september blev Opaline -rummet (engang hjemsted for Blue Man Group og Rock of Ages) ansat som en øvelsesfacilitet for Base's Maria Callas og Roy Orbison -produktioner.

Base udvikler også et hologram Amy Winehouse -turnéproduktion, datoer vil blive annonceret.

Levende musikere - i Callas tilfælde, et fuldt orkester - bakker op om de legendariske billeder. Callas in Concert spiller Paris onsdag aften på sin igangværende rundvisning i Europa. Orbison In Dreams-produktionen afsluttede en 28-by stor USA-turné i denne måned og er planlagt til ophold på Andy Williams Theatre i Branson i 2019 (sidebemærkning, mangeårige Strip-stalwart) Rick Thomas spiller også Williams teater).

Vi er meget beærede over at være de første til at være vært for dette enestående ophold på vores teater, sagde teaterchef og ejer Jimmy Osmond af Brødrene Osmond berømmelse. Det er det perfekte sted for fans at genopleve magien og hjertet i Roys musik, og publikum forlader igen at have genoplivet deres kærlighed til hans kunst.

Dette format er værd at spore. Måske er VegasVille ikke langt bagud ...