Santana som Hard Rock headliner forvirrende

Der skulle hellere være Deadhead -klistermærker på en masse Cadillacs, for at denne kunne fungere.

Ideen om Carlos Santana som en hovedbillet til Hard Rock Hotel med store billetter-med 72 shows i de næste to år-har gjort mig lidt i konflikt. En snak med manden selv blæste masser af positiv energi på min vej, så jeg forsøger at behandle dette som en yogaklasse.

Ud med den dårlige luft, ind med den gode luft.Dårlig luft: Afbrydelsen mellem tie-dye og $ 299 VIP-suitebilletter er lige så gammel som det første dot-com-boom, da Jerrys børn lavede det kulturelle skift fra Haight til Marin County.

Men hvorfor er Hard Rock firkantet denne ting? Det er fint at søge en handling, der er villig til at levere et kortfattet 90-minutters showcase af hits med masser af visuel flair. Men hvorfor skohorn Santana, kendt for fritgående maratonkoncerter?

God luft: Det er ikke som at spille i Las Vegas er et offer. For mig er det en glæde, uanset om jeg spiller Las Vegas på en parkeringsplads eller på Caesars eller Hard Rock Cafe. På dette tidspunkt for mig er der mennesker som mig selv og Stevie Winwood, vi er ligeglade med, hvor vi spiller. Vi vil bare lege og røre ved folks hjerter.

hvor meget er scott disick nettoværdi

Dårlig luft: Hvis 50 er den nye 40, må Hard Rock tænke 60 er den nye 50. Men virkelig, folkens. Hvor mange år mere vil velhavende babyboomere blive ved med at subsidiere koncertindustrien? Mindst to, tilsyneladende.

Nok har Santana yngre fans. Men de plejer at være mere af jam-band-æstetikken-efter Grateful Dead, Phish og nu Dave Matthews Band-til festivaler, hvor stemningen ryger musikken. Det handler ikke om at bruge 113 dollar (den gennemsnitlige Santana billetpris) til at sidde i en klapstol i 90 minutter.

God luft: Her er endnu et citat, som vi kan sætte med store bogstaver, som jeg tror, ​​at resten af ​​Las Vegas -artister og musikere og entertainere vil gribe fat i: 'Når evigheden nærmer sig, forsvinder tiden.'

Det betyder Bob Marley, Marvin Gaye, Evel Knievel, Bruce Lee, Jimmy Hendrix, (John) Coltrane, Miles (Davis), Stanley Kubrick, Picasso ... alle der er her i evigheden, det er det, du skal have med på scenen. Medbring ikke tid, tag evigheden med dig.

Dårlig luft: Arrangørerne kan være fikseret på de millioner af salg af Santanas duetter -albums, der nu indbegreber det sidste højdepunkt i pladeindustrien, før de downloades.

Men Smooth var for 10 år siden. Og hvor mange radiolyttere, dengang eller nu, forstår, at sangen ikke var et Rob Thomas- eller Matchbox Twenty -hit? For den sags skyld, hvorfor betragtede Hard Rock ikke Thomas eller Matchbox til dette ophold? Er de ikke klar?

God luft: Din krop følger altid, hvad du synes. Hvis du synes, du er flad, og du sutter, og du er forældet, og der er rutine, vil din krop være træt.

Jeg er ikke sikker på, hvad det sidste citat havde at gøre med koncertbranchen. Men det er et godt råd alligevel.