Santana genstarter i august og rekrutterer medrockere på nyt album

Carlos Santana og hans mangeårige ven og protege Neal Schon optræder på House of Blues på Mand ...Carlos Santana og hans mangeårige ven og protege Neal Schon optræder på House of Blues i Mandalay Bay søndag den 21. maj 2017. (Michaele Schon) Carlos Santana på House of Blues i Mandalay Bay. (Erik Kabik)

Carlos Santana showet kan være mørkt, men det er han ikke. Du mærker rocklegendens lys, da han taler om at vende tilbage til scenen i House of Blues i Mandalay Bay.

Jeg føler mig meget svimmel over at vende tilbage til at spille med et live publikum, ved du? Santana sagde i en telefonchat lørdag morgen. Der er noget virkelig helligt ved at gå direkte i folks hjerter.

ind-n-ud las vegas

Santanas svimmelhed forstås. Han vågner endelig tilbage til The Strip. En intim aften med Santana: Greatest Hits Live genåbner 25., 27. og 29. august og 1-4. September.Rockproduktionen vender tilbage de første to uger i november og igen i de første to uger af december. Alle shows starter kl. Billetter starter ved $ 99,50 og sælges fredag ​​eftermiddag på House of Blues.com/Santana, MandalayBay.com, Ticketmaster.com eller på 800-745-3000.

Som sædvanlig har den 73-årige kunstner skabt ny musik. Hans kommende album Blessings and Miracles bevæger sig mod udgivelse i tide til hans House of Blues genstartes.

En ny sang, Santana Celebration, er planlagt til medley, der starter showet. Santana er en eventyrlig samarbejdspartner og rekrutterer igen en rig mangfoldig gruppe kunstnere til at slutte sig til ham på albummet, blandt dem legendariske sangskriver Diane Warren , der har skrevet ni Billboard nr. 1 sange og 32 top-10 hits ( Celine Dions Fordi du elskede mig Kære Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage, og Aerosmith’s Jeg vil ikke gå glip af noget blandt dem).

Santana og medrock -ikon Steve Winwood har allerede afsluttet et cover af Whiter Shade of Pale. Santana arbejder også med Rob Thomas , med hvem han slog guld med Smooth på blockbuster Supernatural i 1999. Guitar -store har bragt ind Chris Stapleton samt, og har allerede annonceret rockere som guitarist Kirk Hammett af Metallica , og Mark Osegueda af Dødsengel onBlessings og Miracles.

Jeg føler mig virkelig begejstret. Nogle album, som 'Abraxas' og 'Supernatural', kan du bare se dem stikke ud af tid og tyngdekraft, sagde Santana. Dette album er sådan. Det er fordi vi har marineret og bare simret. Noterne er virkelig saftige.

hvad er nettoværdien af ​​oprah winfrey

Som for at understrege det åbenlyse, siger legenden, Santana er ikke en one-rock pony.

Santana har leget med at lave musik i digitalt format. Det er ok, men det er ikke for ham.

Jeg var ikke rigtig vibing med Zooming -tingen, sagde han. Det er meget svært at skabe følelser, lidenskab og følelser, for det er svært, når du har et plexiglas mellem dig og din elsker, ved du?

Santana, som vi ved, har været uden for scenen siden den 3. februar 2020. En beboer i Las Vegas, Santana og hans kone og trommer godt Cindy Blackman Santana har delt COVID -lukningstiden mellem her og deres andre hjem i Bay Area og Kauai.

Metaforer florerer, da Santana beskriver, hvordan han vil føle sig i sin genstart i august.

For mig er følelsen som at komme ind i et badekar med vandet så perfekt, og temperatur, du føler ikke engang din krop gå ind, sagde han. Det stoler jeg på. Jeg stoler på, at det jeg er født til at gøre med dette band. Det er ikke som at tage et koldt brusebad. Det er ikke en choker. Det er indbydende. Det er perfekt.