Santana siger, at Dylan var krydderiet bag 'Sgt. Peber'

Carlos Santana optræder på House of Blues i Mandalay Bay, 3950 Las Vegas Blvd. Syd, i Las Vegas onsdag den 21. januar 2015. (Bill Hughes/Las VegasJournal)Carlos Santana optræder på House of Blues i Mandalay Bay, 3950 Las Vegas Blvd. Syd, i Las Vegas onsdag den 21. januar 2015. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Carlos Santana optræder på House of Blues i Mandalay Bay på 3950 Las Vegas Blvd. S. i Las Vegas onsdag den 21. januar 2015. (Bill Hughes/Las VegasJournal)

Hvornår Paul McCartney spillede den netop udgivne Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band til Bob Dylan i sommeren ’67 svarede Dylan legendarisk: Åh, jeg forstår det. Du vil ikke være sød mere.

En af de rockstore, der voksede op i den psykedeliske æra, giver en mere ekspansiv vurdering af Dylans indflydelse på The Beatles kunstneriske modenhed.

På det tidspunkt havde The Beatles set Dylan spille The Royal Albert Hall, og jeg føler, det ændrede dem, siger Charlie Santana, der søndag afsluttede sit seneste headlining -løb på House of Blues kl Mandalay Bay. Han vender tilbage til den fase i september.Under en chat på Foundation Room arrangeret for at promovere sit kommende album med Isley Brothers, der skal udgives til sommer, huskede Santana Sgt. Peber. Albummet fejrer i denne uge sit 50 -års jubilæum.

Jeg vil turde sige, at jeg bebrejder 'Sgt. Pepper's 'på Bob Dylan, fordi de stadig sang som et drengeband -' Hun elsker dig, ja, ja ' - indtil de blev udsat for ham, siger Santana. Det var den slags energi dengang, du ved. Men så så de denne fyr i en afro, der sang sange som 'Desolation Row' og 'Like a Rolling Stone', og jeg tror, ​​de sagde: 'Dang, det her er anderledes. Denne fyr er dybtgående, og han synger for vores generation. '

Med Pepper, siger Santana, lancerede The Beatles en bevidsthed og en måde at skrive tekster på, der var anderledes, begyndende med 'Rubber Soul', og nogle af disse sange lyder de endda som Dylan, der synger 'Michelle, min skønne' på dem sange, du hører Dylans stemme.

hakkasan las vegas natklub las vegas nv

Overlevende medlemmer McCartney og Ringo Starr og godserne af John Lennon og George Harrison har godkendt fuld remastering af albummet, dets optagelser og reservedele (herunder Penny Lane og Strawberry Fields Forever). Blandt det nye materiale: En deluxe på fire cd'er og to dvd'er remixet af Giles Martin , der sammen med sin far George Martin , redesignet al musikken til The Beatles Love -produktionen på Mirage.

Cirque har planer om at markere albumets jubilæum i denne uge - og mere om den fest i et kommende indlæg.

Hvad angår Santanas kærlighedsdugths, for mange år siden spurgte jeg jhim, om han nogensinde havde set showet. Han grinede og sagde: Jeg behøver ikke at se en virtual reality-version af det. Jeg levede det.

Ah, men vi var ikke alle så heldige.