Sapporo i Las Vegas serverer sushi på et transportbånd, robotter

Californien ruller forbi på transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphotoCalifornien ruller forbi på transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Popcornhummer ruller forbi på transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Orange laks på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto En Sapporo hvidlaks laksrulle ankommer via en robotvogn til Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Fae Domingo, center, hjælper diners på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Filet mignon på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Sapporo hvidløgslakserulle på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto En Sapporo hvidløgstunfisk ruller forbi på transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto En hummerrulle passerer på transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Folk spiser på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto En sexet Mama -rulle går forbi transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Calamari pasta på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Miso torsk på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto En Sapporo hvidlaks laksrulle ankommer via en robotvogn til Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto Popcornhummer ruller forbi på transportbåndet på Sapporo Revolving Sushi i Las Vegas onsdag den 25. april 2018. Chase Stevens Las VegasJournal @csstevensphoto

Til frisk, veludført sushi med en sjov side finder du ikke et bedre sted i dalen end Sapporo Revolving Sushi. Du vil heller ikke have en doven flod af madrulle lige ved dit bord, eller andre retter ankommer via talende robot.

Sushi -pletter florerer i Las Vegas, men der er kun en som denne, hvor tallerken efter tallerken med eddike ris parret med frisk fisk og skaldyr, sprøde grøntsager og briny rogn går lige forbi - hvis du ikke er hurtig nok til at få fat i dem.

Restauranter med transportbånd, der serverer mad, er ikke usædvanlige i nogle dele af verden, men de er stadig en nyhed i det sydlige Nevada. Ofte bærer disse bælter sushi, men da den første lokale her var et hot-pot-sted, bryder Sapporo nye veje.Sådan fungerer det: Et transportbånd, der holder snesevis af retter med klare dæksler, slanger gennem spisepladsen. Kunder tager tallerkener, som tælles ved måltidets afslutning, med et gebyr på $ 2,50 pr. Hovedparten af ​​retterne var skiver af ruller, men andre muligheder var edamame, nigiri, salater og desserter.

Sapporo er ikke bare sushi, hele tiden. En komplet menu med ramen, tempura, sashimi og flere ruller er tilgængelig på en iPad ved hvert bord med enkle bestillingsinstruktioner. Tilsyneladende ude af ingenting løber en squat robotapparat op til bordet på et spor over transportøren og instruerer lånere om at tage maden. Med et tryk på en blinkende knap stikker den af ​​igen.

las vegas biografer og tider

Forretter, der blev udtaget, var en blandet pose. Friterede rosenkål (4,95 $) var strålende, de små sojakrydret kål adskilt i blade, der var æteriske efter stegning, med tykkere stykker, der gav teksturelle kontraster og smagsstans.

Ost Tonkatsu ($ 4,95), den klassiske ret af paneret, tyndt skåret svinekød, blev viklet rundt om cheddar og mozzarella, stegt og skåret i fire stykker og serveret på en lille pulje pureret blomkål. Den smeltede ost tyngede kød, der normalt er let og sprødt, og den intetsigende blomkål tilføjede intet.

Transportbåndets sushi var perfekt forberedt, selvom mulighederne for det meste var konventionelle. Disse var gode gengivelser af standarder som krydret tun, tamago (sødt æg), tigerrulle, krydret krabbe og hvidløgstun. De ofte overset inari (tofu skind fyldt med sushi ris og foldet i pakker) var fremragende; ligesom de små tun tacos gemt i grusomme wonton -skaller med mikrogrønt og masago; og ruller toppet med sprødt belagt popcornhummer. Hvid chokolade yuzu kage var et fugtigt, mørt vidunder med et silkefyld. Andre valg inkluderede blæksprutte, røget laks, svitset Cajun albacore, rejer, hummer og meget mere. Små størrelser muliggjorde prøveudtagning af talrige sorter.

Tidligt på aftenen virkede valgene lidt tamme og lænede sig stærkt mod tun og krabber, men efterhånden som stedet fyldte op (det har tilsyneladende fanget stævnernes opmærksomhed), var der mere variation.

Selvom spisende gæster ikke har meget kontakt med mennesker, der for det meste leverer drikkevarer, spisepinde, sojasovs og checken, var servicen tilfredsstillende. Indretningen er enkel og strømlinet. Der er udsigt til kokkene på arbejde i køkkenet med glas, og resten er mest neutrale med et par kunst accenter og spejle, der får transportbåndet til at se endnu længere ud. Det virker som et klogt valg.

Hvem vil blive distraheret af indretning, når der er så meget at se?