Sarah Jessica Parker åbner med stil på The Strip

Sarah Jessica Parker hilser en kunde ved åbningen af ​​hendes SJP Collection boutique i Bellagio mandag den 14. august 2017. (Robert Stanzione)Sarah Jessica Parker hilser en kunde ved åbningen af ​​hendes SJP Collection boutique i Bellagio mandag den 14. august 2017. (Robert Stanzione) Den store åbning af SJP af Sarah Jessica Parker på MGM National Harbor casino torsdag den 8. december 2016 i National Harbor, Maryland, nær Washington, DC (MGM Resorts International) Sarah Jessica Parker vil spille hovedrollen i og være udøvende producent af en ny HBO -komedie, 'Skilsmisse'. (Screengrab/underholdning i aften)

Sarah Jessica Parker trækker delikat en sko fra en hylde i hendes nye Bellagio -butik for at vise en tynd strimmel på hælen.

Se denne stribe, lige her? spørger hun. Alle gør det nu, men vi var de første, og det var fordi min mor fik mig og min søster til at bære bånd i vores hår, grosgrain -bånd. Vi havde ikke mange penge, men vi havde disse smukke bånd på. Vi strygte dem hver dag, og det er min skos signatur.

Snesevis af sko, håndtasker og tilbehør ligger i hendes nye butik, SJP af Sarah Jessica Parker Hendes optræden der tidligere på ugen skabte ballade uden for indgangen, da snesevis af fans forsøgte at få et glimt af hende, da hun sad til interviews og et fotoshoot indeni .SJP voksede fra en pop-up-begivenhed sponsoreret af Zappos på The Shops at Crystals for to år siden, da Parker på samme måde blev sværmet af fans af hendes Carrie Bradshaw-karakter i HBO's Sex and the City. Kort tid efter, Parker og hendes forretningspartner, George Malkemus , (administrerende direktør for high-end skofabrikant Manolo Blahnik ) konfereret med daværende Crystals General Manager Farid Matraki og MGM Resorts udøvende Sarah Moore om at handle med resortfirmaet.

I december 2015 lancerede Parker sin første SJP -butik på MGM National Harbor i Maryland. Det Bellagio rummet åbnede 9. august.

Da vi stirrede på steder på The Strip, var der virkelig ingen anden placering for os end her, siger Parker. Det er som i New York City, hvad angår butiksareal, ved du, hvor du skal være, og hvem du forsøger at nå. Jeg tror, ​​det er himlen for os, hvor vi er.

Flere højdepunkter fra eftermiddagschatten i Parkers butik:

Hendes første besøg i Vegas var under optagelserne til bryllupsrejse i Vegas i 1992: Jeg tilbragte to eller tre måneder kl Ballys, tilbage på dagen, siger Parker. Jeg havde nogle af de bedste tider, jeg følte, at jeg var bosiddende her, for det var jeg sådan set. Gud, kaffebaren hos Bally var så god. Mig og (instruktør) Andy Bergman ville spise tilbage der hele tiden, spille Keno. Jeg havde nogle af de bedste sushi på den tur.

Vi har ikke rigtig brug for en anden skobutik, men ... Dette er noget, jeg talte om med min partner, George, og ingen har brug for et andet skofirma. Ingen har brug for endnu et par sko, medmindre du ser på det som om, at vi ifølge loven skal have sko i en virksomhed (griner), siger Parker. Men ud over det, hvorfor har nogen brug for at skære plads til os? Hvorfor vil nogen gerne skaffe plads til os, især i Las Vegas med så mange muligheder inden for modehandel?

Svaret er, en skobutik kan være 'noget særligt': Vi kiggede virkelig på dette, og vi ville levere noget særligt, noget af meget høj kvalitet, siger Parker. For det første følte vi, at skoene skulle laves i Italien med en lang historie med læder og kobber i høj kvalitet. Det var virkelig vigtigt for mig, og det er spørgsmål om social compliance også - jeg vil gerne vide, hvilke fabrikker der arbejder på mine stykker, og at de er socialt ansvarlige. Det er en anden måde at skelne os selv på.

Prisskiltet var en udfordring: Hvordan kommer vi til et prispunkt, når vi er håndlavede sko i Italien? Det var en betydelig udfordring for os, et meget kompliceret puslespil, fordi vi laver sko på en fabrik, hvor den samme fabrik producerer sko, der koster $ 800, $ 900, $ 1.200 og $ 1.800, siger Parker, hvis sko typisk sælger for mellem $ 200- $ 400. Jeg vil meget gerne sige, at jeg har en $ 69-sko, det vigtigere princip er at tilbyde en sko, der er vellavet, og som holder i fem år, en sko, jeg kan tilbyde i god tro og sige: ”Dette er en sko, jeg jeg kommer til at bære hver dag. '

Parker overvejer hendes fans svar, når de designer og sælger hendes tøj: Hvis jeg beder om nogens hårdt tjente dollars, er det bedre at være det værd, siger hun. Mange mennesker, der laver sko til $ 69 ud af Kina, siger: 'Vi bliver rige! Det bliver et vindfald! Det er en kontant ko! Men jeg kan ikke gøre det mod de kvinder, som jeg har dette forhold til, ikke? Der er 10 millioner kvinder, som jeg har et forhold til. Vil jeg virkelig sige til dem: Her er en sko. Hælen går i stykker om cirka 3-4 uger. Det føles ikke godt på din fod. Det er dårligt lavet. Nyd det! ’Nej. Det kan jeg ikke.