Sig farvel til nogle gamle favoritter, da Discovery Children's Museum flytter

Børn spørger: 'Hvad vil jeg være, når jeg bliver stor?'

Børnemuseer spørger: 'Hvor vil vi være, når vi bliver store?'

Lied Discovery Children's Museum er i gang med at besvare det spørgsmål - men det tager ikke meget længere tid.Engang i begyndelsen af ​​februar lukker museet - som siden september 1990 har været fast inventar på Las Vegas -biblioteket i byens 'kulturkorridor' - dørene.

george stræde @ t-mobile arena i las vegas, nv, t-mobile arena, 18. februar

Cirka en måned senere, i begyndelsen af ​​marts, åbner et nyt sæt døre - i downtown Symphony Park, der støder op til The Smith Center for Performing Arts - og Lied Discovery Museum bliver Discovery Children's Museum.

'Hvis alt kører efter planen, skulle vi være færdige her i midten af ​​februar,' siger Linda Quinn, museets administrerende direktør.

Hvilket giver familier cirka en måned til at besøge den gamle favorit-en 20 gange vinder i Journalens årlige Best of Las Vegas-konkurrence-en gang mere.

'Dette er en veldesignet bygning til et museum,' siger Quinn. 'Det er bare det, at vi er vokset ud.'

(Las Vegas Natural History Museum er 'bestemt i diskussion' med bibliotekets embedsmænd om at flytte ind i Discovery Museums gamle rum, ifølge Marilyn Gillespie, naturhistorisk museets administrerende direktør.)

Discovery Museums nye Symphony Park -hjem på 50 millioner dollars vil have tre historier, ikke to, og næsten det dobbelte af rummet (58.000 kvadratmeter) med udvidede interaktive udstillinger i ni temagallerier. (For en online forhåndsvisning, gå til www.nowtowow.org .)

Nogle af de nye udstillinger vil minde om aktuelle Discovery Museums favoritter.

I stedet for den grønne landsby-en praktisk miniatureby komplet med supermarked, bank, bilreparation og lufthavn-vil der være Greenopolis.

At dømme efter aktiviteten på en eftermiddag efter ferien, synes Green Village dog fint at passe entusiastiske unge museumsgæster.

I garagen sværmer junior bilmekanikere rundt i en bil og udfører sådanne vedligeholdelsesopgaver som at tilføje olie og stramme et dæks møtrikker.

I lufthavnen hejser børn bagage op på et formodet transportbånd og guider deres forældre gennem et sikkerhedskontrolpunkt, inden de klatrer ind i cockpittet for at styre flyet.

hvor meget tjener hillary clinton om året

Men Leela Anderson, 8, fra Ann Arbor, Mich., Har en anden favorit.

'Smiths butik,' siger hun og kigger mod de velassorterede hylder i det lad os foregive supermarked. (Leela besøger sin bedstefar i Las Vegas sammen med sin mor, Faye Bradbury, og hendes 5-årige bror, Frank Anderson.)

På trods af sin popularitet blandt unge museumsgæster passede den grønne landsby 'ikke til det nye rum', siger Quinn. 'Så vi bygger en ny.'

Udstillingerne, der gør det store skridt fra det nuværende museum til det nye rum, er allerede fra gulvet og bliver renoveret, bemærker hun.

Hvilket betyder, at næsten alt det, der stadig vises på det originale Discovery Museum, ikke vil foretage overgangen, siger Quinn.

I stedet vil udstillingerne blive doneret til et nyt opstartsmuseum for børn i St. George, Utah.

'Jeg elsker det faktum, at vi har fundet et partnermuseum, der har brug for det, vi har,' siger Quinn. (Og selvfølgelig kan nostalgiske lokale altid køre til det sydlige Utah for at besøge deres favoritter igen.)

Der er undtagelser - herunder orkansimulatoren, der, efter du træder indenfor, kan prale af vind, der pisker op til 80 km / t. (Det er det sjoveste, du kan have, samtidig med at du har en rigtig dårlig hårdag.)

Det ender et sted i det nye museum.

scottie pippen nettoværdi 2017 forbes

Men det elskede boblebord-hvor fnisende børn forsigtigt løfter store bøjler, strækker sæbevoksede, regnbueformede former til bristepunktet-vil ikke længere være en udstillingsvindue.

'Vi har et boblebord, vi skal beholde,' forklarer Quinn.

Men den vil blive brugt til 'messer' - og måske udendørs arrangementer i Symphony Park.

Så nedtællingen af ​​boblerne er i gang.

Foreløbig har museumsfrivillig Victoria De La Hoya, 15, travlt med at tørre sæbevand fra gulvet, der omgiver den kæmpe boblebakke.

'Jeg glæder mig til det nye museum,' siger De La Hoya, studerende ved Southwest Career and Technical Academy. 'Men jeg vil savne denne. Da jeg var en lille pige, kom jeg meget hertil. ' (Hendes yndlingsindslag som barn: orkansimulatoren.)

I Desert Discovery-området lægger Las Vegan Joy Myers sig ned på en bænk foran et lukket forhæng-som dukker op, da hendes 4-årige barnebarn Cole bryder igennem, en dukke knyttet til hans hånd.

Senere bestiger de de 36 trin i museets Science Tower sammen, Cole tæller hvert trin, når de nærmer sig anden sal. Myers har et museumsmedlemskab for otte, så hun kan tage alle sine børnebørn med på museet.

'Det er en af ​​de få fine ting i Las Vegas for familier,' siger hun. 'Det er så dejligt for børnene. De har det godt. '

(Og det samme gør de voksne med dem.)

Men 'den nye bliver endnu pænere', forudser Myers.

I mellemtiden bliver det gamle Discovery Museum ved med at lave minder for familier, der vil besøge indtil skiftet i februar, siger Quinn.

'Et tegn på succes for os er, når børnene græder, fordi de ikke vil gå.'

Kontakt reporter Carol Cling på ccling@ reviewjournal.com eller 702-383-0272.

Forhåndsvisning

Lied Discovery Børnemuseum

hvornår kommer helvedes køkken tilbage

9.00-16.00 Tirsdage-fredage, 10-17. Lørdage, kl. Søndage (også åben mandag skoleferier), til begyndelsen af ​​februar

833 Las Vegas Blvd. Nord

$ 8,50- $ 9,50 (382-5437; lcdm.org)