Scorpions flytter Zappos Theatre til 2022

Scorpions har flyttet deres Planet Hollywood -ophold til 2021. (høflighed)Scorpions har flyttet deres Planet Hollywood -ophold til 2021. (Hilsen)

The Rock You Like a Hurricane -advarslen er blevet skubbet tilbage fra 2021. Vi henviser til Skorpioner ' højt ventede (i hvert fald i denne husstand) opholdsserie på Planet Hollywoods Zappos Theatre.

Det hårdt kørende tyske rockband flytter sit Sin City Nights-show fra denne maj til den 26. marts-16. april 2022. Bandet lagde meddelelsen ud på sociale medier og mærkede meddelelsen med: Vi kan ikke vente med at blive genforenet med alle af dig så!

Rockoutfit fra 80’erne Queensryche er også med på turen som særlig gæst.Tidsplanblandingen betyder Usher er næste i rækken til Caesars Entertainment headliners. Hans ophold på Colosseum ved Caesars Palace løber 16.-31. Juli og vender tilbage 28. december. Caesars-embedsmænd sagde onsdag, at der ikke er ændringer i Usher's tidsplan. Showet er planlagt til at spille for teatrets fulde kapacitet.

I betragtning af den genåbnende horisont for pandemien ville det sandsynligvis have været mere en overraskelse, hvis Scorpions havde været i stand til at følge op på dette sæt af ni shows i maj. Onsdagens meddelelse markerede det tredje skift i bandets Zappos Theatre -skema siden annonceringen af ​​residensen i januar 2020. I første omgang skulle Sin City Nights have åbnet i juli sidste år (serietitlen er en reference til bandets 1984 -hymne, Big City Nights.)

Scorpions senest overskriften Joint på Hard Rock Hotel til fem shows i maj 2016. Oprindelsen i Hannover, Tyskland, fejrede bandet sit 55 -års jubilæum i 2020. Love At Love at First Sting, og Blackout blev hitalbum i 1980'erne. Forvent sådanne hitsingler som ovennævnte Rock You Like a Hurricane, No One Like You, Send Me an Angel, Still Loving You og Wind of Change.