Sean Astin Netværdi

Hvor meget er Sean Astin værd?

Sean Astin nettoværdi: $ 10 millioner

Sean Astin nettoværdi og løn: Sean Astin er en amerikansk skuespiller, der har en nettoværdi på $ 10 millioner. Sean Astin er en amerikansk skuespiller, der er mest kendt for at have spillet rollen som Samwise Gamgee i Ringenes Herre. Han blev anerkendt for sin præstation i disse film, både med hensyn til sin individuelle præstation såvel som kollektivt med ensemblet, og har også modtaget anerkendelse for andet skuespilarbejde, herunder roller i Goonies og Stranger Things.

Tidligt liv: Astin blev født den 25. februar 1971 i Santa Monica Californien. Hans mor, skuespillerinden Patty Duke, var involveret i forhold til både Desi Arnaz Jr. og Michael Tell på det tidspunkt og var ikke helt sikker på, hvem Astins far var. Tell tilbød at gifte sig med hende, mens hun var gravid for at undgå skandale, selvom deres ægteskab kun varede i 13 dage, og de blev adskilt, før Astin blev født.

I 1972 giftede Duke sig med skuespiller John Astin der adopterede Astin. Parret blev gift indtil 1985, og Astin betragter ham som sin far. Duke giftede sig derefter med Mike Pearce i 1986. I midten af ​​20'erne blev Astin, der stadig var usikker på, hvem hans biologiske far var, underkastet genetisk test, som afslørede, at Tell var hans biologiske far. Han var også kommet tæt på Arnaz i sit unge voksne liv og opretholder et forhold til Tell, Arnaz, Astin og Pearce og betragter sig selv som at have fire fædre.

Astin begyndte at handle mens han stadig var barn og udviklede sine færdigheder på Crossroads High School for the Arts såvel som på Stella Adler Conservatory i Los Angeles. Derefter tilmeldte han sig college på UCLA, hvor han studerede historie og engelsk.

Fungerende karriere: Astins første rolle var i 1981, i en alder af ti, da han spillede modsat af sin mor, Duke, i Slå mig ikke, mor. Hans første smag af berømmelse var i 1985-filmen, The Goonies, som blev meget godt modtaget på udgivelsestidspunktet og siden blev en kultklassiker. Astin fortsatte med at handle i løbet af sine teenageår og begyndelsen af ​​20'erne og optrådte i filmene Ligesom far som søn, rosekrigen, legetøjssoldater, og Rudy, blandt andre.

Mens Astins karriere havde været en succes gennem 1980'erne og 90'erne, tog det virkelig fart, da han landede en af ​​hovedrollerne i Ringenes Herre film. Astin spillede Samwise Gamgee, ledsager til Frodo Baggins under den episke rejse gennem Middle Earth. Astin tilbragte meget af de tidlige 2000'ere til at filme filmene, der blev sat i New Zealand under instruktør Peter Jackson. Trilogien var enormt vellykket, idet filmene fik flere nomineringer og priser, herunder Oscar for bedste film i 2004. Astins individuelle præstation blev også anerkendt, da han i 2003 blev Saturn Award for bedste birolle for sin rolle i Ringenes Herre: The Return the of King.

Astin har været tæt på sin tidligere Ringenes Herre costars, endda få en mindetatovering af verdens 'ni' sammen med syv af de otte andre skuespillere, der var i Fellowship of the Ring. Hans erfaring med at arbejde med filmene er beskrevet i hans erindringsbog, Der og tilbage igen, som blev udgivet i 2004. Bogtitlen er inspireret af en fiktiv memoir skrevet af Bilbo Baggins indeni Ringenes Herre.

(Foto af Neilson Barnard / Getty Images)

Mens han i New Zealand filmede, lavede Astin også en kortfilm, Det lange og korte af det. Filmen blev afsluttet med hjælp fra Peter Jackson såvel som andre rollebesætningsmedlemmer og havde premiere på Sundance Film Festival i 2003.

Efter Ringenes Herre , Astin har fortsat arbejdet både inden for tv og film såvel som i voice-over-arbejde. Hans stemme kan høres ind Meerkat Manor, Balto III: Wings of Change, og den animerede Nickelodeon Teenage Mutant Ninja Turtles serie, der løb fra 2012 til 2017.

Han har optrådt i en række tv-serier, herunder Monk, 24, NCIS, Law & Order, The Big Bang Theory, og Brooklyn Nine-Nine. Han havde også en tilbagevendende rolle i den tredje sæson i den populære sci-fi-serie, Stranger Things. Hans film inkluderer 50 første stævnemøder, Klik, Woodland, og Frimureren. Astin vandt en Utah Film Award for bedste skuespiller for sin rolle i Frimureren i 2014.

Ringenes Herre Løn : Astin tjente angiveligt kun $ 250.000 for den første Lord of the Rings-filmen. Han modtog ubetydelige forhøjelser for efterfølgerne og tjener ingen royalties fra franchisen. Han tjener royalties fra varerne og fik en flot engangsbetaling for sine salgsfremmende opgaver i forbindelse med den tredje film.

Personlige liv: Den 11. juli 1992 blev Astin gift med Christine Harrell. Parret forbliver gift og har siden haft tre døtre: Alexandra, Elizabeth og Isabella. Alexandra, som allerede var en ung pige, da hendes far skød den sidste del af Ringenes Herre trilogi, havde en lille rolle i filmen og spillede rollen som Samwise Gamgees datter.

Astin og Harrell har samarbejdet professionelt flere gange. I 1994 co-producerede de kortfilmen Kænguru domstol, som modtog en Oscar-nominering for bedste live action kortfilm. De to købte også filmrettighederne til Lois Lowry-romanen, Antal starter, som de planlægger at lede og producere sammen.

Astin nyder at løbe som tidsfordriv og har gennemført en række løb, især 2015 Ironman verdensmesterskabet, der blev afholdt i Hawaii. Han har offentligt støttet en række demokratiske politikere på sociale medier, herunder John Kerry i 2004, Hillary Clinton i 2008 og 2016 og Joe Biden i 2020. Han blev endnu mere involveret i politik i 2011 og støttede sin ven Dan Adler i hans bud til Californien 36thkongresdistrikt. Astin fungerede som hans kampagnechef.

Sean Astin Netværdi

Sean Astin

Nettoværdi: $ 10 millioner
Fødselsdato: 25. feb. 1971 (50 år)
Køn: Han
Højde: 5 ft 6 in (1,7 m)
Erhverv: Skuespiller, stemmeskuespiller, filmregissør, tv-direktør, filmproducent, manuskriptforfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion