Sean Hannity Netværdi

Hvor meget er Sean Hannity værd?

Sean Hannity nettoværdi: $ 250 millioner

Sean Hannitys løn

$ 40 millioner

Sean Hannity Netværdi og løn: Sean Hannity er en amerikansk tv-vært, forfatter og konservativ politisk kommentator, der har en nettoværdi på $ 250 millioner. Han er bedst kendt for at være vært for talkshows 'The Sean Hannity Show' samt sit program 'Hannity' på Fox News Channel.

Sean Hannity Løn: Mellem hans optagelser i radio og tv-show tjener Sean Hannity 40 millioner dollars om året. Han tjener 25 millioner dollars om året fra Fox News. Den resterende løn kommer for det meste fra en radiosyndikationsaftale med Premiere Networks, der blev underskrevet i 2019.

Mellem juni 2018 og juni 2019 tjente han 45 millioner dollars fra sine forskellige bestræbelser. Mellem juni 2019 og juni 2020 tjente han 43 millioner dollars.

Begyndelser fra det tidlige liv og karriere: Sean Patrick Hannity blev født i New York City den 30. december 1961 og voksede op i Franklin Square, New York. Hans mor, Lillian, arbejdede som stenograf og korrektionsofficer i et amtsfængsel, og hans far, Hugh, var en familieret. Han er den yngste af fire søskende. Han er af irsk arv, alle fire af hans bedsteforældre immigrerede til USA fra Irland. Han gik i gymnasiet på St. Pius X Preparatory Seminary i Uniondale, New York. Derefter fortsatte han sin uddannelse ved New York University, UC Santa Barbara og Adelphi University, men sluttede i sidste ende ikke fra college.

I 1982 startede Hannity sin egen husmalerivirksomhed. Et par år senere arbejdede han som en entreprenør i Santa Barbara, Californien. I 1989, mens han var i Californien, fik han muligheden for at være vært for sit første talkshows på UC Santa Barbaras frivillige college station, KCSB-FM. Imidlertid blev hans ugentlige show annulleret efter mindre end et år på grund af kontrovers over den 'omstridte' måde, hvorpå LGBT-rettigheder blev diskuteret på showet. Efter at have forladt KCSB sluttede Hannity sig til WVNN i Athen, Alabama, som deres eftermiddags talkshow vært. Derefter flyttede han til WGST i Atlanta i 1992.

Radio- og tv-karriere: Hannitys første eksponering for et bredere publikum var i 1996, da Fox News medstifter Roger Ailes hyrede ham til at være vært for et tv-program. Showet, som han var vært for sammen med Alan Colmes, debuterede under navnet 'Hannity & Colmes' og løb indtil januar 2009. På showet gav Hannity et konservativt synspunkt, mens Colmes repræsenterede det liberale synspunkt.

Sammen med sine satsninger på fjernsyn opgav Hannity ikke sine radioprojekter. I januar 1997 sluttede Hannity sig til WABC på fuld tid og fik tidssluttningen om aftenen, inden han blev flyttet til eftermiddagens kørselstid i januar 1998. Han fortsatte i denne slot indtil udgangen af ​​2013. Siden januar 2014 , Har Hannity været vært kl. 15-18 tidsinterval på WOR i New York City.

Hannitys radioprogram, 'The Sean Hannity Show', begyndte den nationale syndikering den 10. september 2001, hvor den blev tilgængelig på over 500 stationer landsdækkende. Showet er et konservativt politisk talkshow, der for det meste indeholder Hannitys egne meninger og ideologi vedrørende aktuelle spørgsmål, begivenheder og politikere. I 2004 underskrev han en femårig kontraktforlængelse på 25 millioner dollars med ABC Radio (nu Citadel media) for at fortsætte showet indtil 2009. Derefter underskrev Hannity i 2008 en femårig kontrakt på 100 millioner dollars med Citadel Communications (der købte ABC-radio i 2007). Fra marts 2018 høres 'The Sean Hannity Show' af over 13,5 millioner lyttere om ugen. Takket være rækkevidden og populariteten af ​​hans program blev Hannity i 2017 rangeret som nr. 2 af Talker Magazine på deres årlige Heavy Hundred-liste. Han blev optaget i National Radio Hall of Fame i november 2017 og modtog en Marconi Award i 2003 og 2007 fra National Association of Broadcasters som Network Syndicated Personality of the Year.

I 2007, mens han stadig var vært for 'Hannity & Colmes', begyndte Hannity at være vært for sit eget tv-show søndag aften, også på Fox News, kaldet 'Hannity's America'. Efter at Colmes forlod 'Hannity & Colmes' i 2009, omdøbte netværket showet 'Hannity', og det erstattede 'Hannity's America.' 'Hannity' episoder udsendes live kl. 21:00 hver mandag til torsdag, og er fredagens udgave normalt indspillet. Det er den første kabelnyhedsudsendelse i sin tid. Showet indeholder normalt en nedslidning af dagens begivenheder med lange monologer og politisk og juridisk analyse af forskellige emner og emner.

NICHOLAS KAMM / AFP via Getty Images

Andre ventures og projekter: Hannity er en udgivet forfatter. Hans første bog, 'Lad Freedom Ring: Winning the War of Liberty over Liberalism', blev udgivet i 2002, og hans anden bog 'Deliver Us from Evil: Defeating Terrorism, Despotism, and Liberalism' udkom i 2004 gennem ReganBooks. Disse kom begge ind på New York Times nonfiction bestseller-liste, sidstnævnte blev der i fem uger. Hans tredje bog, 'Conservative Victory: Defeating Obamas Radical Agenda', blev udgivet af HarperCollins i marts 2010. Den gjorde det også kun til New York Times bestsellerliste. Desuden var Hannity den udøvende producent af den kristne dramafilm 'Let There Be Light' fra 2017 med Kevin Sorbo i hovedrollen.

Personlige liv: Hannity blev gift med Jill Rhodes i 1993. Sammen har de to børn, og familien deler deres tid mellem Long Island, New York og Naples, Florida. I juni 2020 blev det afsløret, at Sean og Jill faktisk blev skilt et år tidligere.

Han er en troende kristen, men har forladt den katolske kirke og citerer 'for meget institutionaliseret korruption' som sin grund til at gøre det.

Ejendoms imperium : I april 2018 offentliggjorde avisen The Guardian en rapport, der detaljerede, hvordan Sean Hannity ejer et ejendomsimperium til en værdi af 90 millioner dollars. Han ejer angiveligt næsten 900 huse i syv stater. Han ejer alt fra luksuriøse palæer til ejendomme med lav indkomst. Han købte angiveligt snesevis af ejendomme i 2013 alene, de fleste af dem blev købt uden afskærmning. I 2014 købte han to store lejlighedskomplekser i Georgien for $ 22,7 millioner, hvor lejen spænder fra $ 700-1000 pr. Måned.

Sean Hannity Netværdi

Sean Hannity

Nettoværdi: $ 250 millioner
Løn: $ 40 millioner
Fødselsdato: 1961-12-30
Køn: Han
Højde: 1,82 m (5 fod 11 tommer)
Erhverv: Forfatter, forfatter, præsentator, radiopersonlighed, kommentator, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion