Searsucker understreger sociale aspekter ved spisning

Searsucker på Caesars Palace i Las Vegas vises lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournalSearsucker på Caesars Palace i Las Vegas vises lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournal Searsucker på Caesars Palace i Las Vegas vises lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournal Searsucker på Caesars Palace i Las Vegas vises lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournal Krabbekage vises på Searsucker på Caesars Palace i Las Vegas lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournal Searsucker på Caesars Palace i Las Vegas vises lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournal En Peter Rabbit -cocktail vises på Searsucker på Caesars Palace i Las Vegas lørdag den 10. oktober 2015. Jason Ogulnik/Las VegasJournal

Når jeg overvejer alle madkonkurrencer på tv i disse dage, kan jeg ikke lade være med at tænke på Carrie Underwoods og Kelly Clarksons i verden, som sandsynligvis stadig ville være ukendte, hvis en tv -konkurrence ikke havde sat dem i søgelyset. Det er blevet årtusindernes vej til succes.

Og også i den kulinariske verden, hvilket bringer os til Brian Malarkey, chefkok for Searsucker på Caesars Palace. Malarkey var klassisk uddannet og begyndte at gøre sin vej i verden, men en tur som topchef -finalist, efterfulgt af en række andre Food Network -optrædener, førte til, at han åbnede mere end syv restauranter på cirka fire år, hvilket ville være en præstation for selv den mest etablerede kok.

I Las Vegas har Malarkey Searsucker på Caesars Palace, og det ser også ud til at personificere den tusindårige livsstil - som til tider kan være ganske behagelig for alle andre. Der er vægt på det sociale; Searsucker er ikke et sted at komme væk, det er et sted at komme sammen, forkynder ledelsen, og de understøtter det med fællesborde, en afslappet rustik/industriel følelse (tænk Edison -pærer hængt af tungt reb), venligt personale og en beroligende, ikke-for-høj, noget-for-enhver-spilleliste.Og et fint udvalg af små tallerkener. Selvom entrees er tilgængelige, ved du, at hvis du har læst mig længe, ​​ved jeg, at jeg har tendens til at trække til små tallerkener for den sort, de giver, samt den hyggelige ånd, der følger med deling - det sociale aspekt, som nævnt ovenfor. Vi var ikke ved at modstå.

Men først var der en lille brødkurv, og i den var gougeres, osteagtige puffer, der er klassiske og måske lidt gammeldags. Disse havde fået nyt liv med en cheddar-y foundation og krydderier nok til at sparke dem lige ind i det 21. århundrede.

Toast + ost + tomatsuppe ($ 12) var, som jeg havde mistanke om, en sandwich med grillet ost ledsaget af suppen. Men denne sandwich (faktisk 1½ sandwich) var den bedste grillede ost, du nogensinde har haft, skiver af solidt håndværksbrød fyldt med en blanding af oste, der gjorde at bide en strengproducerende oplevelse. Og suppen, med smagen af ​​tomater lige ved vinstokken, blev toppet med en flåd basilikumolie til endnu et lag smag.

Jordbær + Champagne + valnød + gedeost ($ 13) under grøntsagsafsnittet var naturligvis en salat og viste sig at være en meget veludført en, sorten af ​​mørke markgrønne kastet med et væld af bær og ostebiter og en afstivning Champagne vinaigrette.

Det nødvendige korte ribben-tilbud ($ 16) blev kaldt skøgen, vi gætter på, fordi det blev ledsaget af peberrod og stegte løg og var en anden velforberedt ret, de korte ribben passende møre og løg passende sprøde, selvom peberrod skulle have været lidt mere aggressiv at tjene den etiket.

Vores eneste skuffelse var i udførelsen af ​​oksetartaren ($ 16, og nu er jeg træt af at skrive plustegn). Den garvede rå oksekød og tilhørende syltede radiser og sennep var meget rart. Men nogen prøvede for hårdt her; mens oksetartart normalt har æggeblomme blandet i, blev denne serveret med en rå vagtel æggeblomme ovenpå. At blande det på tallerkenen var imidlertid ikke tilstrækkeligt til at inkorporere de to, og derfor endte vi med oksekødet og en smud af rå æggeblommer. Men det var en mindre uenighed, og en, der let kunne løses af køkkenet.

Når jeg hører Malarkeys navn, kan jeg ikke lade være med at tænke på min bedstemor. Sammen med sine tyske eksplosiver brugte hun nogle gammeldags, herunder: Det er en flok malarkey, da en af ​​os forsøgte at lægge en over på hende.

I bedstemors brug var det naturligvis et negativt. I tilfælde af Searsucker er det solidt positivt.