Sebastian Maniscalco debuterer Wynn Las Vegas -eventlokale

Sebastian Maniscalco optræder på Wynn Las VegasSebastian Maniscalco optræder på Wynn Las Vegas 'Event Lawn på sin udendørs Event Pavilion fredag ​​den 9. oktober 2020. (@SebastianManiscalco Instagram) Et kig på siddeområdet på Wynn Las Vegas 'Event Lawn på sin udendørs Event Pavilion fredag ​​den 9. oktober 2020. (@WynnLasVegas Instagram) Et skærmbillede af Sebastian Maniscalcos besked fra hans shows i Wynn Las Vegas til MGM Resorts International PR -repræsentant Ashley Farkas fredag ​​den 9. oktober 2020. (@AshleyFarkas Instagram) Sebastian Maniscalco optræder på Wynn Las Vegas 'Event Lawn på sin udendørs Event Pavilion fredag ​​den 9. oktober 2020. (@SebastianManiscalco Instagram)

Sebastian Maniscalco nåede ud til en VIP, der ikke kunne lave sine inviterede forestillinger i Wynn Las Vegas i denne weekend. Stjerneskuespilleren og stand-up klippede et hurtigt videoklip til MGM Resorts International PR-rep Ashley Ulv , der bekæmper leukæmi i Las Vegas. Farkas er en kæmpe Maniscalco -fan.

Ashley, jeg optræder næste år på Encore. Jeg ved, at du arbejder for MGM, men jeg beklager, Encore betaler bedre, sagde Maniscalco. Jeg vil invitere dig til showet. Kom bag scenen, sig hej, ville elske at møde dig. Jeg har hørt så mange gode ting om dig. Du har et godt supportsystem omkring dig, nogle gode venner derude, der virkelig holder af dig. Jeg ved, at du kommer til at slå denne leukæmi. Det er ikke engang et problem. Det er en fartbump i livet.

Maniscalco sluttede med, jeg ville bare sige hej og kan ikke vente med at give dig et stort kram næste år på Encore, uden maske på. Så trak han en maske over ansigtet og sagde: Hav en vidunderlig aften.

Se dette indlæg på Instagram

JEG BLIVER HELT UDEN LIGE NU Jeg ELSKER absolut absolut @sebastiancomedy !!! Jeg har set ham på @wynnlasvegas to gange (har endda købt sin t-shirt!), Set hvert @netflix stand-up show han har lavet, følge hans indlæg på social, hvor han taler om sin kones skøre @amazon-indkøb og kaffekørsler ... jeg mener du navngive det, jeg ved det. Han er så vild sjov !! Jeg var så begejstret, da jeg så denne video, at jeg skreg og sygeplejersken løb ind og troede, at der skete noget! Åh nej, bare min foretrukne person hele tiden inviterede mig til at se sit show næste år ... jeg har det helt fint. Ahhh !!! Tak @sebastiancomedy for virkelig at gøre min dag !!! Ingen tvivl, denne kræft vil være væk, fordi jeg IKKE mangler dit show! Og til den utrolige @jp_blanner, der gjorde dette muligt- jeg kan stadig ikke tro det! Du er fantastisk!! Jeg elsker dig så meget! #cancelbloodcancer #leukæmi #day29 #sebastianmaniscalco #funny #comedian #happy #laughs #love #friends #thankyu #encorelasvegas #wynnlasvegas

Et opslag delt af Ashley Farkas (@ashleyafarkas) den 11. oktober 2020 kl. 9:54 PDT

På sit Instagram -indlæg af videoen sagde Farkas, JEG VENDER HELT FULDSTEDET LIGE NU. Hun har set ham to gange på Wynn, og som hun bemærkede, købte han endda sin T-shirt. Farkas takkede Wynn Las Vegas Director of Special Events Julie Power Blanner for at opsætte det hele.

Det var ikke det første celeb -råb for Farkas. Medlemmerne af Lady A. (tidligere Lady Antebellum ), Las Vegas Aces -stjerne Aja Wilson , Alex klud af Vegas Golden Knights, Nick Carter af Backstreet Boys og Wayna Morris af Boyz II Mænd har alle optaget klip til Farkas under hendes behandling.

Maniscalco, en tilbagevendende Vegas headliner, var i byen for første gang i år. Hans shows, med titlen Laugh Under the Stars, var de første, der blev iscenesat på Event Lawn på Wynn's nye udendørs Event Pavilion. Dette er det udendørs areal på 40,00 kvadratmeter, der åbnede, da COVID-19 ramte.

Maniscalcos forestillinger var noget af en vejrballon for anlægget. Der er ikke reserveret billetter til begivenheder på stedet.

Ikke desto mindre blev shows på smukke Las Vegas-nætter angiveligt godt modtaget (det hjælper, at hans handling dræber) for et maskeret og socialt fjernt publikum på 130-140. Du kunne høre den omgivende støj fra The Strip, inklusive sirener, men hotellet kan ikke kontrollere alt.

Wynn har udbasuneret sin tilbagevenden af ​​underholdning med Maniscalco -shows, men ikke åbne for offentligheden, og dens søer af drømme genlanceres. Begge oplevelser spiller godt under pandemidirektiver, og Lake of Dreams har været et populært tilbud siden hotellet åbnede for 15 år siden.

Maniscalco planlægger at vende tilbage til sine tilbagevendende hovedoptrædener på Encore Theatre i 2021. Han er fan af ejendommen. Tjek hans anmeldelse af COVID-19-protokollerne i Wynn herrerum, hvor brugerdefinerede kasser er blevet installeret over hvert andet urinal og dæksler er over hver anden vask.

Normalt smider de en pose over urinalen og cinch den i bunden, og det ligner en kropspose, men se på dette, siger han på sin hurtige vandretur. Det er de små ting, der får mig til at smile.