Sebastian Maniscalco testede farvandet i Strip på Shark Club

Sebastian Maniscalco vises på Beacon Theatre i New York den 6. maj 2016. (Todd Rosenberg Photography)Sebastian Maniscalco vises på Beacon Theatre i New York den 6. maj 2016. (Todd Rosenberg Photography) Sebastian Manscalco, en mangeårig headliner i Vegas, overskrifter på Colosseum på Caesars Palace søndag aften. (Peggy Sarota) Penn Jillette, fra venstre, Teller og Carrot Top optræder på scenen under åbningsceremonier for den 26. årlige Aid for AIDS i Nevada (AFAN) AIDS Walk Las Vegas på Town Square i Las Vegas søndag den 17. april 2016. (Daniel Clark /Las VegasJournal) Følg @DanJClarkPhoto

De af os, der beboede Shark Club, har en svag erindring om stedet. Som en ven engang sagde om klubben på hjørnet af Harmon Avenue og the Strip, ved jeg ikke, om det faktisk var så sjovt der, men jeg kan fortælle dig jeg var meget sjovere der.

Dets navn er en hyldest til UNLV Runnin ’Rebel -coachlegenden Jerry Tarkanian, og Shark Club åbnede i 1987 og lukkede ned om et årti senere. Men minderne lever videre. En ung mand, der havde det sjovt på natstedet var Sebastian Landmand .

Jeg var i Las Vegas for første gang, kom ud til min vens brors polterabend, siger Maniscalco, den hurtigt stigende tegneserieoverskrift på Colosseum på Caesars Palace søndag aften. Jeg troede, at det var det bedste sted, jeg nogensinde har set. Jeg boede på Tropicana, og jeg kan ikke fortælle dig, hvem der stod for overskriften. Jeg var virkelig ikke seriøs med stand-up komedie eller være opmærksom på noget underholdningsvirksomhed.Jeg var en 19-årig knægt, der ledte efter klubberne, og åh, mand, da jeg så hajklubben, sagde jeg: 'Det er det!'

Chicago -indfødte udnyttede sin energi og vendte senere tilbage til byen som en ung tegneserie, der arbejdede i Las Vegas -klubkredsløbet og optrådte 14 shows om ugen på Riviera Comedy Club, der åbnede for Andrew Dice Clay på Stardust, og arbejdede Playboy Comedy Club at the Palms.

Disse koncerter var rammen for hans handling i dag. Typisk klædt i sort og kun ved hjælp af en sort skammel som sit scenografi, er Maniscalcos sæt fokuseret på skarp kommentar om hans opvækst og nuværende familie. Hans karriere har taget fart gennem hans utrættelige køreplan, og i år rangerede magasinet Forbes ham blandt de 10 mest indtjenende komikere i landet.

Stay Hungry er hans personlige motto, titlen på hans turné og navnet på hans nye bog.

Det har altid været meget arbejde, da jeg kom til Las Vegas, jeg tænker på at spille Colosseum i forhold til nogle af de steder, jeg har set i Las Vegas, som var ved at blive lukket, da jeg var der. Det er fantastisk for mig at være, hvor jeg er.

Maniscalco planlægger at tjekke ud Justin Timberlake Show lørdag aften på T-Mobile Arena. Ikke bare for at blive underholdt, siger han, men jeg vil se, hvordan han iscenesætter det, han gør, hvordan varerne fungerer, det hele. Det vil være som en forsknings- og udviklingsrejse. Og langt fra et hæng i Shark Club.

Snør dem op

Aid for AIDS of Nevada (AFAN) 28. årlige AIDS Walk er sat til 08.00 søndag på Town Square. Penn & Teller er endnu engang grand marshals og celeb-medværterne Scheana Shay og Chester Lockhart af Sex Tips til en lige kvinde fra en homoseksuel mand kl Paris Las Vegas. Underholdning er indrettet af Ruby Lewis af Marilyn: The New Musical, også i Paris; støbte medlemmer fra DrømmenWynn Las Vegas; tidligere Absint Grøn fe Melodi Søde sager ; medlemmer af WOW i Rio; og støbningen af Chippendales, også i Rio.

Der vises også snart en gæstvært for Chippendales Tony Dovolani ; Sexxy producent og stjerne Jennifer Rom ; og besætningen fra Miss Behave Game ShowBallys.

Interesserede kan tilmelde sig på stedet kl. 7 eller kl afanlv.org . Tredive sælgerboder vil blive oprettet nær start-målstregen, og der vil blive oprettet et karnevalspilområde for familier. Sidste år rejste omkring 5.500 vandrere $ 300.000 til støtte for kritisk nødvendige hiv/aids -tjenester og forebyggelsesprogrammer.

Årets AIDS Walk Las Vegas er vigtigere end nogensinde, AFAN's administrerende direktør Antioco Carrillo siger. Med opløsningen af ​​hiv/aids præsidentråd, er midlerne til forskning og forebyggelse mod hiv/aids styrtdykket. AIDS Walk Las Vegas er en chance for samfundsmedlemmer til at komme sammen og hæve deres stemme for at støtte folkesundhed, social retfærdighed og hjælpe med at gøre Nevada AIDS-fri.

Opdeling af billetten

Den øverste PR-embedsmand for Las Vegas længst løbende professionelle team roder mod Vegas Golden Knights.

Las Vegas 51’s direktør for medierelationer Jim Gemma har tweetet Go Kings! lige siden den første runde i Stanley Cup Playoffs-kampen mellem L.A. Kings og Golden Knights blev afviklet i weekenden.

Gemma har lagt ud, taget ned og genudgivet pro-Kings tweets i denne uge. Han siger, at han har været en Kings-fan i 30 år (han kalder ex-Kings stor Luc Robitaille , nuværende stjerne Anže Kopitar og udsendelseslegende Bob Miller blandt hans hockeyhelte). Gemma er den, der leverede 51s -trøjen det Tommy Shaw bar under Styx/Don Felder viser kl Den venetianske Teater i slutningen af ​​januar og begyndelsen af ​​februar.

Af den kommende serie, der åbner onsdag aften på T-Mobile Arena, siger Gemma, jeg håber kongerne fejer de gyldne riddere! Nå, slip pucken og spil bold ...

Visioner af Angel

Hvad har en snoet klovn, koreograferet pyroteknik og en handling kaldet dukkehuset til fælles? Nej, det er ikke scener fra Fremont Street Experience (præcist).

Criss Angel har drillet med disse elementer på sit Instagram -feed i de sidste par uger. Forvent dem at blive foldet ind i hans nye show kl Planet Hollywood Showroom.