Se en film, tal med Penn og Teller

Tim Jenison (til højre) demonstrerer sit første malerieksperiment for sin ven, producent Penn Jillette, i en scene fra dokumentarenTim Jenison (til højre) demonstrerer sit første malerieksperiment for sin ven, producent Penn Jillette, i en scene fra dokumentaren 'Tim's Vermeer'. (Carlo Villarreal/High Delft Pictures LLC)

Penn og Teller er ikke fremmede for spørgsmål-og-svar sessioner.

hvad tid er vandshowet på Bellagio

De deltog i flere af dem, mens de var på festivalkredsen med deres dokumentar, Tim's Vermeer.

I den anerkendte film, som Teller instruerede, fortalte Penn Jillette, og de begge producerede, Texas opfinder Tim Jenison forsøger at bevise, at han har løst det 350-årige mysterium om, hvordan den hollandske kunstner Johannes Vermeer så genialt fangede lys ved at skabe en nøjagtig kopi af Vermeer's The Music Lesson på trods af at han ikke har nogen erfaring som maler.Det mest stillede spørgsmål før screeningen er: ’Vil Penn & Teller være der til Q-and-A bagefter?’ Siger Jillette. Og det mest almindelige spørgsmål, der stilles efter screeningen, er: 'Hvorfor er Penn & Teller her?'

Efter at have set Tims Vermeer, siger han, vil filmgæster kun gerne vide mere om Jenison.

ozzy og sharon osbourne nettoværdi

Men det forhindrer ikke duoen i at være vært for endnu en Q-and-A, denne gang kl. 22:30 Fredag ​​efter 21.10. visning på Suncoast, 9090 Alta Drive.

For mere om Tims Vermeer, der åbner fredag, klik her.