Selena Gomez nettoværdi

Hvor meget er Selena Gomez værd?

Selena Gomez nettoværdi: $ 75 millioner

Selena Gomez nettoværdi og løn : Selena Gomez er en amerikansk skuespillerinde, sanger og sangskriver, der har en nettoværdi på 75 millioner dollars. Selena Gomez akkumulerede sin nettoværdi gennem sin sang-, sangskrivning- og skuespilkarriere, der begyndte for næsten to årtier siden. Hun er også en af ​​de mest populære figurer på sociale medier. I skrivende stund har hun mere end 25 millioner tilhængere på TikTok og lige under 200 millioner tilhængere på Instagram.

Tidligt liv : Selena Gomez blev født i Grand Praire, Texas den 22. juli 1992. Hendes forældre er Ricardo Joel Gomez og tidligere sceneskuespillerinde Amanda Dawn (Mandy) Cornett. Hendes mor var bare seksten, da Selena blev født. Gomez blev opkaldt efter den populære sangerinde Selena Quintanilla-Perez. Hendes forældre skiltes, da hun var fem år gammel, og Selena forblev hos sin mor. De havde problemer med penge, da hendes mor kæmpede for at forsørge dem. Selena fik sit gymnasiumseksamen gennem hjemmeundervisning i maj 2010.

Tidlig karriere: En af hendes tidligste tv-roller var på showet Barney og venner fra 2002 - 2004. Selena spillede rollen som 'Gianna' den Barney og optrådte i 14 episoder. Hun optrådte i Barney sammen med medskuespilleren Demi Lovato. Hun havde også en cameo-rolle omkring dette tidspunkt i filmen Spy Kids 3-D: Game Over i 2003. Hun optrådte også i den lavet til tv-filmen Walker, Texas Ranger: Trial by Fire i 2005. Selena var gæstebillede i The Suite Life of Zack & Cody på Disney i 2006. Selena optrådte også i en tilbagevendende rolle i Disneys populære Hannah Montana i 2007, hvor hun portrætterede en popstjerne.

Fungerende karriere: Hendes breakout tv-rolle var showet Troldmænd fra Waverly Place som sendte 106 episoder fra 2007-2012. Wizards udgav også to film. For hendes arbejde med Troldmænd fra Waverly Place , Blev Selena betalt $ 30.000 pr. Episode. Hun har også optrådt i flere film og for nylig lanceret sit eget produktionsfirma, July Moon Productions.

Musik og andre satsninger: Selena blev 16 år gammel underskrevet af Hollywood Records, det samme label, der allerede havde underskrevet Miley Cyrus og Demi Lovato. Hun har udgivet tre studioalbum, to EP'er og et samlingsalbum. Gomez var også forsanger af bandet Selena Gomez and the Scene. De udgav tre studioalbum og et remixalbum. Hun har lavet to solo-ture og tre ture med sit tidligere band. I september 2017 blev det afsløret, at Selena havde underskrevet en toårig godkendelsesaftale på $ 30 millioner med skofirmaet Puma. Aftalen gør Selena til Pumas nye ansigt sammen med Rihanna. Hun er Executive Producer af Netflix-serien 13 Reasons Why.

Selena Gomez løn fra godkendelsestilbud : Som vi nævnte tidligere, er Selena fra september 2017 ansigtet for aktivtøjfirmaet Puma. Den to-årige aftale betalte i alt 30 millioner dollars. I december 2016 underskrev hun en godkendelsesaftale på 10 millioner dollars med taskeproducenten Coach.

Selena Gomez Indtjening fra Instagram : I mange år var Selena den mest fulgte person på Instagram. I dag har hun over 1950 millioner tilhængere. På et tidspunkt kantede Cristiano Ronaldo hende ud med sine cirka 215 millioner tilhængere. Hun er også siden blevet overgået af The Rock og Ariana Grande.

Det er blevet anslået, at værdien af ​​et enkelt Instagram-indlæg fra Selena er værd $ 3,5 millioner for det brand, der betaler for stillingen. Hun har været kendt for at tjene alt fra $ 500.000 til $ 800.000 for et enkelt sponsoreret indlæg. Mellem hendes forskellige bestræbelser, primært Coach, Puma og Instagram, tjener Selena $ 10-15 millioner om året. Et meget meget imponerende beløb, men ikke helt nok til at gøre hende til en af ​​de 100 bedst betalte berømtheder i verden. Måske foretrækker fru Gomez at være lavmælt.

Personlige liv: I 2008 daterede Selena kortvarigt Nick Jonas. Selena er også kendt for at have et kontroversielt on-again-off-igen forhold til andre pop-stjerne, Justin Bieber . Deres forhold var angiveligt så stressende for Selena, at hun blev tvunget til at komme ind på et rehabiliteringsanlæg. De to daterede seriøst i to år fra december 2010 til november 2012, brød derefter op og kom derefter sammen igen. De gentog denne cyklus i 2013, 2014, 2015 og 2017. De rapporteres at have brudt op for godt i marts 2018. Gomez daterede The Weeknd seriøst fra januar 2017-oktober 2017. Weeknds album My Dear Melancholy, udgivet i Mach 2018 , henviser flere gange til Gomez.

Filantropi: Selena er en meget aktiv filantrop, der frivilligt arbejder mange timer til en lang række årsager. Hun arbejder tæt sammen med UNICEF og er i øjeblikket organisationens ambassadør for trick-or-treat fundraising-programmet. Gomez rejste til Ghana i en uge i 2009 for at være vidne til førstehånds de alvorlige forhold for fattige børn, der manglede fornødenheder som rent vand og næring. Hun brugte sin stjernekraft gennem UNICEF for at bringe opmærksomhed til Ghana. Hun rejste også til Chile for at møde familierne i UNICEFs Porgrama Puente-program, som hjælper familier med at udvikle de færdigheder, der er givet til at opdrage børn.

Gomez er ambassadør for Do.Something.org og er også involveret i velgørenhedsorganisationen RAISE Hope for Congo. I 2012 blev hun udnævnt til ambassadør for Ryan Seacrest Foundation. Hun er kendt for at komme ofte på børnehospitaler. Selena arbejdede også som talsmand for State Farm Insurance og optrådte i adskillige reklamer, der blev sendt på Disney med det mål at øge bevidstheden om sikker kørsel.

Helbredsproblemer: Selena blev diagnosticeret med Lupus i 2014. Hun modtog en nyretransplantation fra en ven og medskuespiller Francia Raisa (fra The Secret Life of the American Teenager fame) i september 2017. I april 2020 blev det afsløret, at Selena blev diagnosticeret med biopolar lidelse.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Selena Gomez Miljøværdier, der er værd : Selena blev føjet til CelebrityNetWorth i december 2009 med en nettoværdi på 1 million dollars. På det tidspunkt var hun 17 år gammel og tjente $ 30.000 pr. Episode af Wizards of Waverly Place. Hun tjente lidt over $ 3 millioner for sit arbejde med Wizards. I 2011 toppede hendes nettoværdi $ 5 millioner. Hun brød 10 millioner dollars i formue i april 2013 efter at have frigivet sit debut soloalbum. Hun toppede $ 18 millioner i 2015 takket være Instagram. Takket være Puma-aftalen, Coach-aftalen, albumsalget, utallige singler, skuespilkarriere med mere toppede hendes nettoværdi 60 millioner dollars i midten af ​​2018. Fra og med 2019 er Selena Gomez 'formue 75 millioner dollars.

Ejendom : Selena har ejet en række hjem gennem årene. I 2014 betalte hun 3,69 millioner dollars for at erhverve et stort hus på 3,15 hektar i et lukket samfund i Calabasas. Hun prøvede på et tidspunkt at sælge dette hus for $ 4.495 millioner, men tog i sidste ende et lille tab. Køberen var rapperen French Montana, der opførte huset i februar 2020 for $ 6,6 millioner.

I 2015 tilbragte hun et ikke-registreret beløb til at købe et meget stort hjem i Fort Worth, Texas. Hun opførte dette hus for $ 3,499 millioner i 2016 og 2017 og opførte derefter igen i 2018 for $ 2,999 millioner. Hun solgte denne ejendom i oktober 2020 for $ 2,4 millioner.

I 2017 brugte hun 2.249 millioner dollars på at erhverve et relativt beskedent (for nogen med sin rigdom) hjem i Studio City, Californien. Hun opførte det til salg et år senere for $ 2,799 millioner.

I april 2020 betalte Selena $ 4,9 millioner for et hjem på 11.500 kvadratmeter i Encino, Californien. Tom Petty skik byggede hjemmet i slutningen af ​​1980'erne og overgav det derefter til sin ekskone, da de skiltes i 1996. Toms ekskone mistede hjemmet til afskærmning i 2015. Selena købte huset fra en ikke-berømthed, der ejede det i mindre end et år og opnåede en fortjeneste på $ 400.000 på salget.

Selena Gomez nettoværdi

Selena gomez

Nettoværdi: $ 75 millioner
Fødselsdato: 22. juli 1992 (28 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,65 m (5 fod 4 tommer)
Erhverv: Sanger, skuespiller, modedesigner, musikartist, stemmeskuespiller, danser
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion