Shaq debuterer menuen for den nye Las Vegas restaurant Big Chicken

Tidligere NBA -spiller og ejer afTidligere NBA -spiller og ejer af restauranten 'Big Chicken' Shaquille O'Neil taler under et interview med Las VegasJournal torsdag den 11. oktober 2018 i Las Vegas. Bizuayehu Tesfaye/Las VegasJournal @bizutesfaye Tidligere NBA -spiller og ejer af restauranten 'Big Chicken' Shaquille O'Neil, center, poserer til foto med sine kokke og partnere Matt Piekarski, til venstre og Matt Silverman torsdag den 11. oktober 2018 i Las Vegas. Bizuayehu Tesfaye/Las VegasJournal @bizutesfaye Big Chicken's menu byder på seks varianter af kyllingesandwich, herunder M.D.E. (forkortelse for Most Dominant Ever), der kommer toppet med pickle slaw og signatur Shaq sauce. Big Chicken's menu byder på seks varianter af kyllingesandwich, herunder M.D.E. (forkortelse for Most Dominant Ever), der kommer toppet med pickle slaw og signatur Shaq sauce.

Shaquille O'Neal har afsløret den fulde menu til sin nye restaurant Big Chicken, der skal åbne på 4480 Paradise Road nær Hard Rock Hotel den 23. oktober.

Husets specialitet vil være sprøde kyllingesandwicher serveret på brioche -boller, selvom gæsterne vil kunne bestille dem grillet. Menuen byder på seks sorter, lige fra en grundlæggende M.D.E. (forkortelse for Most Dominant Ever), der kommer toppet med syltesalat og signatur Shaq -sauce, til Big Aristotle, der kommer med Münster -ost, sprøde stegte løg, bacon og en sød og røget Memphis -grillsauce. Den mest eksotiske version kan være Shaq Fu BBQ, som leveres med kimchi, svinekød og koreansk grillsauce.

Menuen indeholder også sliders, kyllingestrimler, sider og desserter. Drikkeudvalget omfatter en særlig Shaq -sodavand designet af Pepsi, shakes, specialdrikke, vin og en række fadøl, herunder udvalg fra lokale bryggerier som Crafthaus, Joseph James, Banger Brewing, Able Baker og Lovelady Brewing.Basketballlegenden er tilbageholdende med at anbefale en favorit til menuen.

Bare bestil hvad du kan lide. Alle er forskellige. Forleden prøvede jeg kyllingesandwich med skinke og ost - rigtig godt. Det ville jeg aldrig (lave), selvom jeg har gjort det hele mit liv og spist cordon bleu.

Han sagde, at han ikke planlægger at spise de bananpudding-is-sandwich, som hans kok-partnere, Matt Silverman og Matt Piekarski, skabte.

Ghost adventures sæson 14 episode 9

Jeg kender bananbudding. Og du stopper lige der. En af mine kokke kom med den gode idé om is til bananpudding. Og jeg vil sandsynligvis aldrig prøve det. Men jeg var nødt til at sige til mig selv: 'OK, det handler ikke kun om dig, ven.'

Der planlægges en stor åbningsfest den 23., og O'Neal siger, at det bliver et stjernespækket arrangement.

hvor meget er larry bird nettoværdi

Mange store mennesker der. Mange kendte mennesker. Mange almindelige mennesker. Rigtig mange flotte mennesker. Rød løber, musik, fest - det bliver en stor fest.

Da han blev presset på for at få nærmere oplysninger om, hvilke berømtheder der er på gæstelisten, valgte han ikke at fortælle det.

Jeg har nogle navne, men jeg vil ikke sige nogen navne, hvis de ikke dukker op.

Du kan følge Shaq og hans kokke, mens de turnerer rundt i landet og forbereder åbningen af ​​Big Chicken på deres Facebook Watch! reality -tv -program Big Chicken Shaq. Han lover, at der er meget mere i showet end bare mad.

Vi har alligatorer, krokodiller, der jagter kylling. Jeg får disse to (kokke) til at spille en serie med syv spil, det sjoveste nogensinde. Vi gør mange ting.