Sheree Whitfield Netværdi

Hvor meget er Sheree Whitfield værd?

Sheree Whitfield Netværdi: $ 800 Tusind

Sheree Whitfield nettoværdi og løn: Sheree Whitfield er en amerikansk socialite, modedesigner og reality-tv-stjerne, der har en nettoværdi på $ 800.000. Sheree Whitfield er bedst kendt for sine optrædener i det populære reality-tv-show De virkelige husmødre i Atlanta . Uden for sine tv-optrædener har Sheree Whitfield udgivet en fiktionsbog. Derudover har hun forfulgt forskellige iværksætterprojekter i modeverdenen. Sheree har også fungeret som udøvende producent for en tv-serie ved mindst en lejlighed.

Tidligt liv: Sheree Whitfield blev født Sheree M. Fuller den 2. januar 1970. Hun voksede op i et velhavende kvarter og blev opvokset af sin enlige mor i Shaker Heights, Ohio sammen med et søskende. Mens hun stadig var i 20'erne, mødte hun Bob Whitfield, en velkendt og succesrig NFL-spiller, der tidligere havde spillet på Atlanta Falcons. I 1996 havde de en datter sammen, og i 1999 fødte Sheree Whitfield igen. Et år senere blev parret gift i 2000. Syv år senere blev de skilt.

Tv-karriere: Sheree Whitfield dukkede op i Ægte husmødre i Atlanta siden serien havde premiere i 2008. Dette tv-show hjalp med at lancere Sheree Whitfields offentlige person, og snart var hun en velkendt berømthed rundt om i verden. I hele serien drejede Whitfields segmenter sig om hendes skilsmisse med Bob Whitfield. Publikum kunne let se, at hun var i en højspændingssituation, og hun kæmpede ofte for at holde sine følelser i skak. Når det er sagt, fokuserede showet også på hverdagsaspekter af Whitfields liv, såsom hvordan hun oplevede at opdrage sine børn som enlig mor. Slutningen af ​​den fjerde sæson af Ægte husmødre i Atlanta markerede Sheree Whitfields sidste optræden på showet indtil sæson 9 og 10, hvor hun kom tilbage og sluttede serien. Hendes tilbagevenden til serien for de sidste to sæsoner var ikke tilfældigt. Siden hendes afgang havde en række fans udtrykt deres ønske om at se Sheree Whitfield i showet igen. At bringe hende tilbage var en beregnet beslutning af showets ledere.

Under showet blev det også afsløret, at Sheree har en datter fra før hun kendte sin eksmand. Først var hun flov over at afsløre denne kendsgerning, da det beviser, at hun engang var teenagemor. På grund af dette introducerede hun oprindeligt sin ældste datter som en 'familieven' i Ægte husmødre i Atlanta .

Udenfor De virkelige husmødre i Atlanta , Sheree Whitfield har også optrådt i en række andre tv-shows. Fra 2020 har hun dukket op i alt 11 gange den Se hvad der sker live med Andy Cohen . Derudover har Sheree Whitfield været en hyppig gæst på Wendy Williams Show , vises i alt fire gange fra 2020. Hun optrådte også den E! Nyheder Live , Livet efter , Iyanla: Fix My Life, The Game, Ghost Hunters, Bonnie Hunt Show, og Ellen Degeneres Show . I 2010 dukkede hun op Hvem vil være millionær som en berømthedsgæstespørgsmål.

Derudover havde Sheree Whitfield en kort cameo Skræmmende film 5 . Efter De virkelige husmødre i Atlanta , identificerede hun at handle som en potentiel fremtidig karrierevej og arbejdede sammen med fungerende træner Kristen Shaw for at forbedre sit håndværk. Sheree Whitfield tjente også kreditter bag kameraet, da hun var producent af showet Sælger det i Atlanta .

Indtjening: I løbet af hendes første fire sæsoner i De virkelige husmødre i Atlanta , anslås det, at Sheree Whitfield tjente omkring $ 550.000 pr. sæson. Senere blev det rapporteret, at Whitfield tjente $ 800.000 for sæson ni og $ 1 million for showets tiende og sidste sæson.

(Foto af Taylor Hill / Getty Images)

Andre reelle husmødre i Atlanta nettoværdier:
Nene lækker nettoværdi
Phaedra Parks nettoværdi
Kim Zolciak Netværdi
Kandi Burruss Netværdi
Cynthia Bailey Netværdi

Skilsmisse: Sheree Whitfield blev filmet i Ægte husmødre i Atlanta og sagde, at hun håbede på en 'syv-cifret løsning' som et resultat af hendes skilsmisse fra Bob Whitfield. Dette gik ikke som planlagt. Hun modtog børnebidrag som led i proceduren, men blev nægtet underholdsbidrag. Hun appellerede denne beslutning og argumenterede for, at uden formel uddannelse eller handel ville hun finde det vanskeligt at tjene penge, mens hun var single. Hun mistede appellen, og hendes eksmand tog også deres hjem som en del af sagen.

Juridiske problemer: Det påstås, at Sheree Whitfield i 1989 blev arresteret ved to forskellige lejligheder for butikstyveri i Ohio. På grund af dette blev hun permanent forbudt fra alle Saks-butikker i staten Ohio. I maj 2014 blev det afsløret, at IRS søgte $ 111.000 i tilbage skat fra Sheree. På et tidspunkt skyldte hun angiveligt også skatter relateret til indtjening fra 2009 og 2010. Sheree blev sagsøgt af advokatfirmaet Weinstock & Scavo for manglende betaling af advokatsalær. Som en del af denne dom, der blev truffet mod hende, blev Sheree Whitfields Aston Martin beslaglagt.

Forretningsforetagender: Sheree Whitfield har forfulgt en række iværksætterprojekter ud over sine tv-optrædener. Hun udgav en fiktiv roman kaldet Hustruer, forlovede og sidekyllinger fra Hotlanta. Hun lancerede også sin egen tøjlinje kaldet She By Sheree. Tøjlinjen indeholdt også en smykkesamling. Sherees sans for mode har været et omdrejningspunkt for hendes tv-persona og var et ofte diskuteret emne De virkelige husmødre i Atlanta .

Selvom She By Sheree til sidst blev vist på et New York Fashion Show, hvor det fik positive anmeldelser, mistede tøjlinjen momentum i de følgende år. Projektet måtte til sidst skrottes helt. Fans husker måske historier om, hvordan Sheree blev tvunget til at skitsere ideer til sin modelinie på grund af et problem med tøjprøverne. Sheree Whitfield har også åbnet forskellige murstensbutikker.

Sheree Whitfield Netværdi

Shereé Whitfield

Nettoværdi: $ 800 tusind
Køn: Kvinde
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion