Shin Lim lægger op til et langsigtet ophold i Las Vegas Strip

Shin Lim (MGM Resorts International)Shin Lim (MGM Resorts International) To-time 'America's Got Talent'-mester Shin Lim har forlænget sit ophold på Mirage til juni 2020. (MGM Resorts International) MGM Resorts International vicepræsident for underholdning Booking James Trudeau, retsmedicinsk tankelæser Colin Cloud, sleigh-of-hand master Shin Lim, MGM Resorts præsident for underholdning og sport George Kliavkoff, Mirage President og COO Niklas Rytterstrom og promotoren Bill Blumenreich vises kl. the Mirage onsdag den 30. oktober 2019. (MGM Resorts International)

Blandt Shin Lim's magiske inspirationer er David Copperfield og Lance Burton. Heller ikke kun for deres illusionistiske evner, men for deres postnumre.

Lim har længe ønsket at overskriften et ægte ophold i Las Vegas. Det sker, da den to-time America's Got Talent-mester og håndværksmæssige kunstner bevæger sig ind i old-school-modellen, mens han slår sig ned i The Mirage til et langsigtet løb.

For mig har jeg altid drømt om denne mulighed, for turné kan være svært for et magisk show, og Copperfield og Burton har haft ophold her, sagde Lim torsdag, en dag efter at MGM Resorts International annoncerede Limitless, showet Lim optræder sammen med mentalist Colin Cloud forlænges til juni 2020 (billetter starter fra $ 39,99, sælges nu kl mgmresorts.com/mirage eller ticketmaster.com eller ved at ringe til 800-963-9634 eller 702-792-777).Lims nye sæt datoer stammer fra 31. januar og kører torsdag til søndag de følgende seks måneder. Lim åbnede på Terry Fator Theatre den 31. maj, lige efter at have gjort krav på The Champions -titlen blandt tidligere AGT -finalister på NBC -konkurrenceshowet.

I juli annoncerede Lim sin første kontraktforlængelse med ham fra oktober til december. Fator og Boyz II Men vil fortsætte med at rotere som headliners i teatret opkaldt efter Fator for ti år siden.

Det er dejligt at være på fuld tid i Las Vegas, i et enkelt værelse, og virkelig slå sig ned, sagde Lim og samarbejdede med Cloud, da de to entertainere tidligere arbejdede sammen i The Illusionists på Broadway i november og december sidste år. Du kan virkelig fokusere på et show, når du er ét sted, og vi har virkelig formået at udarbejde knækkene på Mirage.

Lim er en klog håndspecialist, kendt for sit arbejde med spillekort. Cloud faktureres som en retsmedicinsk sindlæser. Det vil sige, at han ikke har påstået at være et psykisk medium, men sorterer igennem en persons måde og adfærd og opfanger tydelige spor som om en overdrevet version af Sherlock Holmes.

Således er Clouds præstation et ideelt supplement til Lims nær-magi, der spiller på scenen på sort filt og også på teatrets LED-paneler.

Vi fortsætter, den ene efter den anden, og efter jeg har gjort 45 minutter med at narre dig visuelt, vil Colin narre dig mentalt i cirka 30-35 minutter, sagde Lim. Vi kontrasterer virkelig hinanden så godt, at publikum faktisk får to shows.

Lim giftede sig med sin mangeårige kæreste, Casey Thomas, i august. De to planlægger at flytte til Las Vegas inden udgangen af ​​året. Lim udvikler også nye numre i produktionen.

Jeg fornyer omtrent halvdelen af ​​de handlinger, jeg laver, og jeg får en masse nye ting, lidt mere stiliseret og større, sagde Lim. Bedt om nogle detaljer, den magiske mester lo og sagde: Ikke så mange ting på bordet og ingen kasser.

Nej, hvis Lim har bevist noget, er han en Las Vegas -beboer færdig med at leve ud af kasser.