Shoppingtur bringer Matt Goss til 'Do They Know It's Christmas'

Et skærmbillede af Matt Goss vises, da han optager vokal til den digitale version afEt skærmbillede af Matt Goss vises, da han optager vokal til den digitale version af 'Do They Know It's Christmas'. (Youtube) Et skærmbillede af Keith Lemon, der holder en vinylversion af den originale Band Aid -version afEt skærmbillede af den digitale version af 'Do They Know It's Christmas'. (Youtube) Et skærmbillede af Keith Lemon, der holder en vinylversion af den originale Band Aid -version af 'Do They Know It's Christmas'. Lemon organiserede en digital opdatering af sangen og rekrutterede Matt Goss til projektet. (Youtube)

Matt Goss var kun et barn, bare en dreng, som man siger i Storbritannien, da originalen, Do They Know It's Christmas, velgørenhedssingle og video blev frigivet.

Det var 1984, en indsats, der blev berømt af supergruppen kendt som Band-Aid. Sangen var et middel til at skaffe penge og bevidsthed om hungersnøden i Etiopien. Der har været opdaterede versioner gennem årene, herunder Band Aid II’s version i 1989, hvortil Matt og Luke Goss begge bidrog som medlemmer af Bros .

Jubilæumsversioner blev skåret i 2004 og igen i 2014. Men vi har en første i 2020, den nye hel-digitale Do They Know it's Christmas, udgivet i begyndelsen af ​​december. Goss er tilbage, lokket til projektet af den engelske komiske skuespiller Keith Lemon (det juridiske navn på Leigh Francis) , vært for det populære ITV -spil, der viser Celebrity Juice og Shopping With Keith Lemon.Det nye juleprojekt, der er i ånden i den originale sang, er til velgørende formål. Fem internationale velgørende formål, ledet af UNICEF, bliver lagt ud i slutningen af ​​den syv minutter lange video.

mandalay bay pool omkostninger for ikke-gæster

Hele indsatsen er registreret på kunstnernes telefoner, en påkrævet færdighed under COVID -lockdown rundt om i verden. Goss får selskab af sådanne indspilningsstjerner som Pixie Lott (der indspillede den bedst sælgende Turn It Up og åbner sangen), Emma Bunton af Spice Girls, Billy Ocean, (of Caribbean Queenfame) og britisk favorit Rick Astley .

Citron er også fremhævet overalt, også som hans uhyggelige, Care Bare-fashioned karakter, som er en populær bit i Storbritannien.

Goss and Lemon mødtes for et par år siden, da Goss optrådte på Lemon's Shopping -show. De søgte efter skohuer, og bagefter knækkede de klogt over en øl.

Det er et fantastisk show, for han nedbryder faktisk den talkshow-værtsfront, hvor du virkelig sørger for de seks minutter, du får, og du skal virkelig proppe det hele ind og også tage højde for værten, Goss sagde. Men Keith er ikke rigtig sådan, og når du handler, hænger du faktisk bare ud, og vi gjorde alle disse ting.

Lemon tænkte på Goss, da han overvejede en ny, digital version af Do They Know It's Christmas.

hvor mange penge har pewdiepie

Jeg handlede med en mand kaldet Richard Madeley, der plejede at lave tv i dagtimerne her, og jeg sagde til ham: 'Er det ikke underligt, at de spiller den sang hvert år i radioen, men der er ikke en ny version af den hvert år?' sagde Lemon (og Madeley er også på den nye sang). Jeg tænkte bare, måske kunne jeg bringe nogle af mine venner over, og vi kunne lave en anden version, fordi det tidligere var ligesom sangere, popstjerner og sådan noget, og jeg ville integrere venner, jeg arbejdede med i teater, tv, og musik, så jeg begyndte lige at samle.

Sangen er hoppet ind og ud af Storbritanniens top-40 hitlister. Det vil sandsynligvis tjene som en årlig favorit, især i Storbritannien

Goss fortsætter med at have travlt, da hans Vegas -sceneshow er mørkt. Der har ikke været nogen fast forpligtelse til at returnere sit show til et MGM Resorts -hotel (han har senest overskriften Mirage), selvom Caesars Entertainment har vist interesse for at bringe ham tilbage.

Goss har i mellemtiden optaget et nyt album, der skal udgives næste år, muligvis så snart som foråret. Hans nye Vegas -manager, Michael Licata , hylder rutinemæssigt Goss 'forstærkede poplyd og ligner projektet med George Michael's hit-making dage.

Goss bruger også sin gave af gab godt som vært for den nye podcast Conversations With Matt Goss, en udviklet version af hans Instagram Live -chats, han startede under nedlukningen.

Og Goss og Lemon har diskuteret deres eget tv -partnerskab. De to interagerer effektivt, idet Goss ’seje disposition tempererer Lemons iboende nuttiness.

hvad er vanessa simmons nettoværdi

Vi talte om at lave en slags rejselog, hvor vi går tabt, bogstaveligt talt, men derefter befinder os åndeligt, sagde Lemon. Vi taler om det.

Fra Goss ville jeg elske at gøre ... der er meget få mennesker, som jeg faktisk kunne forestille mig at arbejde med, fordi jeg helt sikkert vil komme til tv og film, men jeg ville elske at lave noget med Keith. Vi talte meget om det.