Udstillinger, der tilbyder lokalbefolkningen rabatter

Show -tilbud tilbyder i det mindste et glimt af sølvfor i en frygtelig økonomi. Ekko i månederne efter terrorangrebene den 11. september har de lokale en buffet med rabatter at vælge imellem.

Mindst en aftale er ikke begrænset til Nevadans. Den ene lader mig sige, 'Fortalte dig det', efter at have oplyst, at det er tid til at indhente priser, der kun driver kunder til mellemhandler rabatudbydere.

hvor meget tjener jeremy lin

Komikeren Louie Anderson ser ud til at være enig og tilbyder en kampagne til og med 26. november, hvor han fejrer sin 30-årige karriere med $ 30 billetter ($ 36,50 med skat og gebyrer, sammenlignet med $ 62,90 før).De andre aftaler har til formål at røre trafikken i forstæderne og samtidig bevare turistprisen, indtil tingene vender.

• 'Stomp Out Loud' har to-til-en-billetter til lokalbefolkningen, indtil Planet Hollywood-showet lukker 4. januar.

• Cirque du Soleil har $ 49 billetter til og med februar til 'Ka', 'Mystere' og 'Zumanity'. Opkaldere skal nævne det magiske ord 'lokalt' og vise en Nevada -licens ved afhentning.

Vær dog forsigtig med at lave store planer om at behandle dine jul/nytårs besøgende. Billetter går faktisk op med $ 10 for 'Criss Angel Believe' fra 19. til 31. december, 'Ka' fra 23. december til 1. januar, 'O' fra 24. til 31. december og 'Love' fra 18. til 31. december.

• Lance Burton vil have lokalbefolkningens værdsættelsesuger på Monte Carlo 2.-13. December, med $ 35 billetter til Nevadans, der køber dem personligt, $ 38, hvis du køber dem online.

• 'Tournament of Kings' har to-til-en-billetter til Nevadans, hvor visse ferieforestillinger er blokeret ude til og med den 29. januar.…

'Raw Talent Live', den store cast-revy, der åbnede for ho-hum-reaktion i Sahara i sidste måned, indfaser et nyt navn. Showet vil blive kendt som 'Fuego Raw Talent' for en trylleformular og derefter til sidst forkorte navnet til blot 'Fuego', hvilket afspejler dets latinske tilbøjeligheder. Patrons får også et program mærket 'The Story' for at hjælpe med at forklare, at der er en. …

Tryllekunstner Jeff McBride lader sit 'Magic at the Edge' showcase køre sin gang på Palace Station den 22. november. Han og manager Tobias Beckwith var kloge til at mærke deres Palace Station med et begrænset engagement, men der ville selvfølgelig ikke være travlt med at luk et stort hit.

'Det er svært at tjene penge der,' siger Beckwith. 'Vi har ikke tabt penge, men vi har ikke lavet, hvad Jeff kan lave, når han turnerer.'

De to håber på at fortsætte 'Wonderground', det klublignende sene show, der fulgte McBrides almindelige show i weekenden. De ser på flere potentielle steder for at være vært for det månedligt.

Da McBride åbnede på Palace Station, var der en reel chance for, at han ville være den sidste akt til at spille Sound Trax Showroom i sin nuværende form. Nu lyder det som om, at økonomien i det mindste midlertidigt har standset en ambitiøs ombygning af en ny ekstern operatør. …

hvor meget er robert downey jr værd

Procrastinators bør også huske, at Danny Gans lukker på The Mirage samme nat som McBride, 22. november. Han åbner igen i februar på den nye Encore søster -ejendom til Wynn Las Vegas ...

I 90'erne syntes RuPaul at stille sig til at skrive sin egen billet på the Strip som en drag queen, der ikke skræmte din bedstemor. Men glatte showroomtest afslørede, at handlingen ikke var helt solid nok til at bakke op om personaen, og RuPaul viste sig ikke at være en trussel mod 'La Cage' -stjernen Frank Marino.

Lørdag skal Krave Nightclub være stor nok til at holde dem begge (og deres makeup). Dragstjernerne vil være til stede for at fejre klubbens fjerde jubilæum og Marinos fødselsdag. Festlighederne begynder kl. …

Mange meninger om det nye Criss Angel -show ser ud til at hvile på, hvad folk synes om kaninerne.

Jeg fandt kanindukkerne et af de få lyspunkter. Men tryllekunstneren Bruce Block er ikke sikker på, om han skal være smigret eller forarget over emcee -kaninen fra 'Believe', der har et kort øjeblik som seriens komiske vært, før han bliver klumpet af et stykke rigning.

I årevis har komikerens tryllekunstnerens signaturbit været en levende kanin, der kommer til en mikrofon og taler ved hjælp af Blocks stemme. Han siger, at Angel altid erklærede sig selv for at være fan af handlingen. Hmm. Kaninen skulle indstille Journal -klummeskribenten Norm Clarke til en Palms -fest onsdag for at fejre udgivelsen af ​​sin nye bog, 'Sinsational Celebrity Tales'.

Block fik lidt lufttid tidligere på sommeren på 'America's Got Talent', men blev ikke identificeret som en optræder i Las Vegas. For nylig har kaninen introduceret voldsom hypnotisør Anthony Cools i Paris Las Vegas.