Sia Furler nettoværdi

Hvor meget er Sia Furler værd?

Sia Furler nettoværdi: $ 30 millioner

Sia Furler Netværdi: Sia Furler er en australsk popsanger og sangskriver, der har en nettoværdi på $ 30 millioner. Hun går ofte simpelthen ved 'Sia' som hendes scenenavn. Efter oprindeligt at tilslutte sig et band i Australien begyndte Sia Furler en solokarriere og blev til sidst en succes.

Efter at have frigivet en række semi-succesrige album, opnåede hun mainstream berømmelse efter at have flyttet til USA. Uden for sin solomusikkarriere har hun oplevet succes som stemmeskuespiller og som musikvideoinstruktør. I løbet af sin karriere har Sia vundet adskillige priser og er blevet nomineret til flere andre.

Tidligt liv: Sia Kate Isobelle Furler blev født den 18. december 1975 i Adelaide, South Australia. Begge hendes forældre er kunstnere, og hendes far er musiker. Hun deltog i Adelaide High School og begyndte snart at nærme sig musik som en levedygtig karriere. I sine tidlige år afgudede hun sangere som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Sting.

Karriere: I midten af ​​90'erne begyndte Sia sin professionelle musikkarriere, da hun sluttede sig til et syre-jazzband kaldet Crisp. Sia bidrog til to af bandets albums inden deres opløsning i 1997. Hun udgav derefter sit første studiealbum, Kun se . Albummet nåede dog ikke til et stort publikum.

Sia flyttede derefter til London, hvor hun fandt arbejde som baggrundssangerinde for Jamiroquai og samarbejdede med grupper som Zero 7. I 2000 avancerede hendes karriere betydeligt, da hun underskrev en pladekontrakt med Dance Pool, et undermærke af Sony. Helbredelse er vanskelig blev snart udgivet, og Sias andet album kom godt på kort. Imidlertid var hun utilfreds med, hvordan hendes ledelse håndterede promoveringen af ​​albummet, og hun forlod derefter Sony for at underskrive med et datterselskab af Universal Music Group.

Sias store gennembrud kom i 2005, da en af ​​hendes sange blev spillet under den sidste scene af Seks fod under jorden' s sæson finale. Sporet blev kaldt 'Breathe Me', og det var blevet frigivet et år tidligere på Sias tredje album, Farv den lille . Igen havde hun været utilfreds med, hvordan albummet blev promoveret, og hun var flyttet til New York, da hendes popularitet begyndte at stige. Ved at drage fordel af sin nyfundne berømmelse begyndte Sia at turnere USA.

I 2008 udgav Sia et andet album kaldet Nogle mennesker har reelle problemer . Forskellige spor kortlagt godt over hele kloden, og Sias spor begyndte at kortlægges i USA for første gang. I 2009 samarbejdede hun med Christina Aguilera og skrev tre af sangene til albummet Bionisk . I 2010 blev hun nomineret til Golden Globe for bedste originale sang efter co-skrivning 'Bound to You', en sang, der blev vist på Burlesque s soundtrack. Også i 2010 frigav Sia Vi er født , et andet album, der fungerede meget godt.

Imidlertid begyndte Sia at føle sig ubehagelig med sin nyfundne berømthedsstatus, og hun besluttede at tage en pause fra sin solokarriere. Hun følte, at hun ikke havde noget privatliv, og konstant turné begyndte at tage sin vejafgift. Sia blev angiveligt afhængig af stoffer og alkohol i løbet af denne tid og overvejede selvmord. Til sidst fyrede hun sin manager, og hendes nye manager foreslog, at hun fortsatte sin karriere som sangskriver i stedet for den mere krævende vej som soloartist.

Getty

Imidlertid blev hun tvunget tilbage i rampelyset mod sin vilje i 2011, da David Guetta brugte Sias demo-sang til 'Titanium' for at frigive singlen. Oprindeligt var sangen beregnet til Alicia Keys. I den næste periode skrev Sia med sange til kunstnere som Beyonce, Kylie Minogue, Flo Rida og Rihanna.

I 2014 vendte Sia tilbage til sin solokarriere efter at have frigivet en single til soundtracket af Hunger Games: Catching Fire og efterbehandling sit sjette studioalbum, 1000 former for frygt . Albummet hævdede den øverste plads i USA Billboard 200 og til sidst solgte over 1 million enheder. Af særlig opmærksomhed var singlen 'Chandelier', som blev utrolig populær. I løbet af denne tid forsøgte Sia at bevare sit privatliv ved at skjule sit ansigt med masker eller parykker.

Efter at have frigivet et andet album kaldet Dette handler i 2016 fortsatte Sia med at turnere og optræde på festivaler som Coachella. I 2017 flyttede hun til Atlantic Records og udgav sit ottende album, Hverdag er jul . I 2018 blev hun en del af musikgruppen LSD , som også inkluderer Labrinth og Diplo.

Relationer: Sia Furler sagde engang, at hun 'altid var sammen med drenge og piger og alt derimellem.' Hendes første forhold var med Dan Pontifex, der døde i en bilulykke. Dette forårsagede en lang periode med depression og sorg over Sia. Hun daterede senere musikeren JD Samson. I 2014 giftede hun sig med filmskaber Erik Anders Lang, skønt de adskiltes 2 år senere. I 2019 adopterede Sia to drenge.

Ejendom: I 2014 købte Sia en temmelig beskedent bungalow i Echo Park for omkring $ 660.000. Ejendommen ligger i et relativt afsides, fredeligt område og har 836 kvadratmeter boligareal. Hjemmet med to soveværelser synes muligvis ikke egnet til en berømthed om Sias status, men det lykkedes bestemt at tiltrække købere, da hun markedsførte det i 2018 for $ 849.000. Inden for et par måneder havde hun solgt det for $ 980.000 - $ 130.000 mere end den forlangte pris. Dette gav sangeren næsten 33% afkast på sin investering inden for fire år - en imponerende bedrift.

I 2015 blev det rapporteret, at Sia Furler og hendes daværende mand Erik Anders Lang havde købt en 4.549 kvadratmeter ejendom i Toluca Lake, et velhavende kvarter i Los Angeles befolket af mere end et par andre berømtheder. Furler og Lang betalte 5,15 millioner dollars for ejendommen, der ligger på et 1,36 hektar stort stykke jord, der har en pool.

Også i 2015 købte Sia en ejendom i Los Feliz for 4,7 millioner dollars. Bare et år senere solgte hun ejendommen for $ 4,75 millioner til en lille fortjenstmargen. Det detaljerede hjem blev bygget tilbage i 1924, og det har et bibliotek, 6 pejse og over 5.000 kvadratmeter boligareal. Selvom det ligger på mindre end en hektar jord, er ejendommens gård intet at nys på, med springvand, en spa og omfattende græsplæner og haver. Derudover ejer Sia ejendom i Palm Springs.

Sia Furler nettoværdi

Lad det være Furler

Nettoværdi: $ 30 millioner
Fødselsdato: 18. december 1975 (45 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 ft 4 in (1,63 m)
Erhverv: Singer, Songwriter, Singer-songwriter
Nationalitet: Australien
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion