Siena Italian Authentic Trattoria udviser talent for at afbalancere smag

55234025523402

Jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at de fleste af os, der har en dyb påskønnelse for velforberedt mad, gerne vil forkæle os selv fra tid til anden. Der er en grund til, at fødevarer som Kobe (eller Wagyu) oksekød, hummer og kaviar, burrata og St. Andre -oste og ja, foie gras (for ikke at nævne smør og fløde og mere smør og fløde) er så populære hos foodie -mængden .

Men for meget af det gode er ikke så godt, og lidt tilbageholdenhed fra køkkenets side - at vide hvornår mere ville være mindre - er en klar styrke. Og jeg blev mindet om det, mens jeg spiste på Siena Italian Trattoria.

Gamle mennesker vil genkende Siena som værende placeret i den gamle Bertolini. De kan også genkende det som udviklingen af ​​Siena Deli, der var på østsiden i mange år, og muligvis også formandskokken Giancarlo Bomparola, sent i den nu lukkede Pizza Cafe på South Eastern Avenue. Det er, som 'trattoria' -mærket ville indebære, et ret afslappet sted, men menuen dækker et spænd fra landligt rustikt til sofistikeret urbane, fra retter, der er allestedsnærværende i alle italienske kvarterer til nogle, der er langt mere kreative.Den fyldte rigatoni ($ 14,75) faldt ind i sidstnævnte lejr, på begge punkter. Fyldte rigatoni har eksisteret i eoner, men disse var en mindre almindelig version, rørene forseglet i enderne for at omslutte den lette ostfyldning. Og da jeg tog de første par bidder, nød jeg det teksturelle samspil mellem pasta og fyld, overflod af de sauterede skiver i svampe og de bløde noter af tomat-flødesovs, også kendt som 'lyserød sauce'. Men hvad var de andre nuggets?

cirque soleil michael jackson las vegas

Jeg havde læst den fuldstændigt på menuen, men de var rejer, skåret i tredjedele eller kvarte, og de blev strødt overbevisende. Saucen var rig nok - også pastaen - til at flere rejer ville have været for meget. Som det var, var proportionerne perfekte.

Det var også tilfældet med burrata og tomater ($ 14). Denne forret blev serveret på en lang, smal tallerken, den flødeinfunderede burrata indtager midterretten oven på crostini og frisk basilikum. I hver ende af tallerkenen var skiver af perfekt modne arvestykker tomater, drysset med balsamico glasur. Det var en simpel tallerken med enkle smag-en gussied-up tage på den klassiske caprese, høflighed af burrata-og køkkenet var klogt at lade de rene smag af komponenterne køre showet.

Pinwheel pølse ($ 15,95) var ikke, hvad vi forventede; Jeg formoder, at 'pinwheel' på en eller anden måde blev oversat til en forventning i bracciole-stil. I hvert fald var det en spole af en tynd italiensk pølse, brunet let og serveret med de traditionelle peberfrugter og løg (sidstnævnte, som menuen sagde var perle, men som viste sig at være den mere behagelige cippollini) på en utraditionel sød -sur sauce.

hvor meget er dirty frank værd

Vi elskede også brødet Siena serverer. Nå, brødet var en grundlæggende italiensk (som bar en fantastisk aroma, når det blev serveret varmt), men det blev ikke ledsaget af smør eller olivenolie, men af ​​en pænt selvhævdende tapenade, som mod den neutrale platform viste sin brine, jordiske godhed . Brødet lå i en attraktiv kurv med en holder til koppen, som var en af ​​de tarvelige takeaway ting (hvad er der med det?). Men vi kunne bestemt godt lide tapenaden.

Da vi godt kunne lide Struzzichini ($ 3,95), et fad med marinerede oliven, som supplerede brød-og-tapenaden så perfekt.

Og næsten alt andet om Siena. Vores tjener var god bortset fra et par halter mod slutningen; den eneste virkelige ulempe var, at han ikke bragte den vin, vi havde bestilt, men en anden italiensk vin, der var næsten det dobbelte af prisen, og vi lagde ikke mærke til, før det var for sent. Det var uden tvivl en simpel fejl - og vi skulle have fanget det på præsentationsøjeblikket - men du vil måske tage det til efterretning.

Anmeldelse

hvor meget er eazy e nettoværdi

Siena Italian Authentic Trattoria, 9500 W. Sahara Ave .; 360-3358 eller www.SienaTrattoria.com

Samlet- A-

five finger death punch nettoværdi

Mad - A.

Atmosfære- A-

Service- A-

Plusser: God mad, der spænder over det italienske kulinariske leksikon.

Minusser: Den er lidt vidåbnet, næsten lammet.