Skær i græskar-pecan-ostekage

Mark Kamsamnida har ledt efter en meget elsket opskrift, der gik tabt i et træk, og det ser ud til, at vi har fundet den. Opskriften dukkede op i Bon Appetit i 1997.

PUMPKIN-PECAN ostekage

Til praline:& frac12; kop (pakket) gyldenbrunt sukker

3 spsk usaltet smør

& frac34; kop groft hakkede pekannødder

Til skorpe:

brenden teater las vegas, nv

2 kopper gingersnap cookie crumbs (ca. 9 ounces)

1 tsk stødt kanel

& frac14; kop (& frac12; stick) usaltet smør, smeltet

Til påfyldning:

4 8 ounce pakker flødeost, stuetemperatur

hvor meget tjener Rob dyrdek om året

1 & frac12; kopper sukker

3 spiseskefulde mel til alle formål

1 & frac12; teskefulde kanel

1 tsk hakket ingefær

4 store æg

1 15-ounce dåse kan pakke græskar

3 spsk bourbon

2 tsk vaniljeekstrakt

For at lave praline, forvarm ovnen til 325 grader. Beklæd bagepladen med folie. Rør sukker og smør i kraftig medium gryde ved medium varme, indtil sukker smelter og blandingen koger; kog 1 minut uden omrøring. Bland pekannødder i. Fordel blandingen på tilberedt bageplade. Bages, indtil sukkersirup bobler kraftigt, cirka 8 minutter. Afkøl pralin helt. Bryd i stykker. (Kan laves en dag frem. Opbevares lufttæt.)

For at lave skorpe, forvarm ovnen til 325 grader. Rør småkager og kanel i en medium skål for at blande. Tilsæt smør; rør til krummer er fugtet. Tryk på bunden og 1 tommer op på siderne af en springform med en diameter på 9 tommer med 2 '' høje sider. Bag skorpe, indtil den er sat, cirka 8 minutter. Fedt nok. Dobbeltpakkes udenfor gryden med kraftig folie. Læg i stor bradepande.

For at gøre påfyldning, ved hjælp af elektrisk mixer, piske flødeost og sukker i stor skål, indtil det er glat. Pisk mel og krydderier i. Pisk æg i et ad gangen. Pisk græskar, bourbon og vanilje i. Overfør til skorpe.

Hæld tilstrækkeligt varmt vand i bradepanden til at nå 1 tommer op af springformen. Bag kagen i vandbad, indtil midten er lige indstillet, tilsæt mere vand til bradepanden efter behov, cirka 1 time 45 minutter. Fjern ostekage fra vand. Afkøl i gryde på rist. Fjern folie. Kør en lille skarp kniv mellem kagen og formens sider. Chill indtil koldt; derefter dække og afkøle natten over.

Slip grydesiderne. Læg kagen på fadet. Drys praline over, lad 1 tommer almindelig kant være ved kanten. Skær kagen i tern.

hvor meget er erykah badu værd

Serverer 12.

- Opskrift fra Bon Appetit magazine

Her er flere læseranmodninger:

Cosimo Serio: en lokal kilde til bygblodpølse;

Ginny Vennare: en helårs kilde til æggen;

Sharon Stephenson: Owens brand hot breakfast pølse;

Jerry Greenberg: Yehuda matzot, helst i den nordvestlige del af dalen;

Og Rhonda Martin: en restaurant, der serverer stegte hummerhale, svarende til hvad der blev serveret på det gamle Hill Top Steakhouse.

Læsere?