Springs Preserve's Divine Cafe tro mod sit navn

Det indre af Divine Cafe at Springs Preserve vises på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal)Det indre af Divine Cafe at Springs Preserve vises på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Zachariah Strunk bider i en skive pizza på Divine Cafe i Springs Preserve på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Ydersiden af ​​Divine Cafe at Springs Preserve er vist på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Line cook Andrew Fischer skiver en pizza på Divine Cafe i Springs Preserve på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Chefkok Miah Phillips, højre og souschef Kyle Bustamenate, anden fra højre, arbejder i køkkenet på Divine Cafe i Springs Preserve på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Det indre af Divine Cafe at Springs Preserve er vist på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Serverne Terrell Cheatham, venstre og Carla Sandoval, center, tjener Henry Lin, højre og hans familie på Divine Cafe i Springs Preserve på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Zuzanna Lin har en pommes frites på Divine Cafe i Springs Preserve på 333 S. Valley View Blvd. i Las Vegas lørdag den 20. september 2014. (Bill Hughes/Las VegasJournal)

Nej, Springs Preserve behøver ikke at have en cafe. Men ligesom selve konserveringen gør det sikkert livet meget pænere.

Dejligt for beboerne og besøgende, der besøger naturreservatet og ønsker at stoppe ind for et måltid eller en drink. Men også dejligt for alle, der befinder sig i det centrale Las Vegas, når en sådan pause kommer i tankerne. Lokalbefolkningen kan lide at klage over, at casino -restauranter er svære at nå - noget der er blevet korrigeret i de nyere ejendomme - og den slags var tilsyneladende i hovedet på designerne af bevaringen, fordi caféen er hurtig og let at nå. Du trækker ind af Valley View Boulevard nær US Highway 95 og parkerer (eller afleverer passagerer, der ikke vil gå fra partiet) og går mod elevatoren eller trapper i nærheden. Et piskeris eller en stigning, og du er der.

Og det er bestemt et piskeris eller en stigning værd, hvis du ikke har været det. Cafeen har gennemgået et par ændringer i ledelsen i sin forholdsvis korte levetid, fra en restaurant i Wolfgang Puck-gruppen, der var fremragende, men tilsyneladende en penge taber for bevarelsen, gennem mindst en eller to andre. En ting, der har været konstant, er selve stedet, som klogt nok er forblevet stort set uændret. Det er på anden sal, over gavebutikken, og vinduer, der er høje og brede og en bred overdækket terrasse, giver store aspekter af både den frodige bevarelse og glitteret i neonmetropolen derude.Hvad angår service, er den i god form i disse dage. Overalt hvor vi gik, så det ud til, at vi blev mødt af smil og spørgsmål om vores tilfredshed. Dette er, som det altid har været, et modbetjeningssted, den slags, hvor du får et nummer på et stativ (i dette tilfælde en vittig repræsentation af en kartoffelmasker med en slot i håndtaget til kortet) til tage til bordet, hvilket i tilfælde af terrassens længste rækker involverer lidt af en stigning for personalet.

bedste julelys i las vegas

Og så er der maden. Dette er den slags restaurant, der skal betjene mange mestre, fra medarbejdere på stedet til andre arbejdere i området til familierne og andre, der kommer for at turnere i fredningen, og til det formål er det passende varieret, fra alle- dag morgenmad til sandwich og pizza og videre og videre.

Vi startede med suppe ($ 3,50 for en kop, $ 6 for en skål), porre-kartoffel den dag, en kop der havde en størrelse som en skål. Ingen vichyssoise, dette var en varm suppe, meget tungere på kartoflen end porren, som ser ud til at fungere bedre, når den ikke er afkølet. Jeg er så vant til, at supper bliver oversalte, at jeg virkelig var glad for, at denne ikke var, og den var cremet, bare rig nok og generelt en smadderlig succes.

Pære- og rucola-pizza ($ 10) blev bygget på en medium tyk strækbar skorpe, pærerne og prosciutto skåret i håndterbare stykker til at bide (hvilket ikke altid er tilfældet med denne form for pizza), arugula tilføjet tilstrækkeligt sent til, at det ikke kunne ' t opfanger restvarmen, dens skarpe stramhed en behagelig kontrast til den rigdom og blødhed derunder. Og bemærk, at glutenfri skorpe også er tilgængelig, $ 1,50 ekstra.

Den varme skinke og Brie ($ 8,50) var en spændende kombination, den ok-røget skinke i god kvalitet smeltede pænt med osten, lidt fuldkornssennep og igen nogle bitre grønt til kontrast, det hele på en æggebolle. Chips, en sidesalat eller krydret fries fulgte med denne, og selvom de pommes frites, vi ikke rigtig var, ville jeg betragte som krydret, de var et godt eksempel på friturens kunst, hud-på, sprøde kanter og fedt- gratis.

Og til dessert, zeppole, som menuen stavede zappolis ($ 4), men som i hvert fald var sprøde stegte dejsteg, drysset med pulveriseret sukker og drysset med en hindbærcoulis tilstrækkelig selvsikker til at give liv til den neutrale dej.

Så. Selvom du ikke skal til Springs Preserve, hvis du er i kvarteret ved frokosttid, kan du overveje at stoppe. Det er let og relativt hurtigt. Og lige nu - vent på det - bare guddommelig.

Anmeldelse

Divine Cafe at the Springs Preserve, 317 S. Valley View Blvd .; 702-822-8713

Samlet A.

Mad A

Atmosfære A.

Service A

Plusser: Et frokoststop, der føles som en ferie.

Minusser: Zeppole/zappolis lidt sent.

Se vores restaurantinspektionsguide, udarbejdet fra Clark County Health District's inspektioner.