Stand-up store Jim Gaffigan tager 'Quality Time' på Las Vegas Strip

Jim Gaffigan (Wynn Las Vegas)Jim Gaffigan (Wynn Las Vegas)

Jim Gaffigan kan komme ud som afslappet og sammensat i sin stand-up-handling. Men han siger, jeg lever i denne pulje af overvældede.

Gaffigan's - overskriften på hans Quality Time -tour stoppede kl. 19:30 og 22:00 Lørdag på Encore Theatre - arbejdsplanen lyder som for et helt underholdningsfirma. Han har syv film, der udkommer i år og spiller hovedrollen i to. Den ene er Being Frank, en komedie, der åbner Fars dag weekend; og American Dreamer, en thriller, der åbner 20. september, hvor Gaffigan er en ride-share-driver, der fungerer som en privat chauffør for en stofforhandler.

Og han planlægger en syvende komediespecial, også kaldet Quality Time, som er det første stand-up-koncertshow på Amazon Prime. Forestillingen blev taget til fange den 9. marts på State Theatre i Minneapolis og er instrueret af hans kone og samarbejdspartner, Jeannie Gaffigan . Gaffigans, kaldet The Comedy’s Quietest Power Couple af Vanity Fair, blev rystet, da Jeannie blev diagnosticeret med en hjernesvulst i foråret 2017.Der var denne pludselige virkelighed, at vi måske ikke kunne gå og gøre det, vi havde gjort, siger Gaffigan. Nu nyder vi mulighederne.

i heart country musikfestival 2017

Jeannie Gaffigan overlevede skræmmen og er ved at komme sig. Hun klarer sig meget godt, gør det godt, siger Jim Gaffigan. Hun er ikke 100 procent. Du ved, du kan ikke rigtig få fjernet noget på størrelse med en pære fra dit hoved og være nøjagtig den samme person, men hun har stadig meget mere energi end jeg.

Udførelse af stand-up er stadig Gaffigans passion.

Efter at have gjort stå op så længe jeg har, er det bare langt ud over selv en mestringsmekanisme, sagde den 52-årige tegneserie. Det er en del af mit daglige ritual, ved du hvad jeg mener? Det er noget, der holder mig jordet. Jeg tror, ​​at det at komme med vittigheder og lave shows holder mig lidt fornuftig.

døde gammel mand fra bondestjerner

Kimmel forlænger

Jimmy Kimmel kan back-brænder planlægger at arbejde som kok på sit nye komedie-sted på The Strip. Kimmel spøgte under åbningsweekenden i Jimmy Kimmels Comedy Club på Linq Promenade, at hvis han ikke forlængede sin kontrakt hos ABC, laver jeg kyllingefingre lige her i klubben.

Annuller ordren. Kimmel og netværket blev enige om en ny kontrakt, der ville beholde ham som vært for Jimmy Kimmel Live i de næste tre år. Hans kontrakt med virksomheden skulle udløbe ved årets udgang. I sin 17. sæson er Kimmel en af ​​de længstlevende værter på tv om aftenen.

Kimmels aftale vil blive mærket positivt på JKCC, hvor han planlægger at præsentere stand-up forestillinger fra klubben på showet sent om aftenen. Kimmel dukkede op på de årlige netværk i forvejen i New York tirsdag. Kimmel fortalte de samlede annoncører: Vi ved præcis, hvad Gen Z ønsker. Desværre er det Netflix.

Conways donation

hvor meget er Benicio del Toro værd

Meddelelsen om tegneserielegenden Tim Conways død tirsdag indebar en uventet anmodning: At donationer i hans navn sendes til Cleveland Clinic Lou Ruvo Center for Brain Health. Conway havde angiveligt lidt af Normal Pressure Hydrocephalus, som forårsager hævelse i ventriklerne i hjernen. Conway var blevet behandlet på anlægget, og hans familie var ivrige tilhængere. Conway og hans legendariske sidemand, Harvey Korman, dukkede sidst op i Las Vegas ved Stardust fra 17.-20. Maj 2006, få måneder før hotellet lukkede den følgende november.

Ruvo -jubilæum markeret

ting at lave i vegas i juli 2017

Om emnet Ruvo -familien, grundlægger af Cleveland Clinic Larry Ruvo blev uventet hædret på Palms tirsdag aften for sit 50 -års jubilæum på Southern Glazer's Wine & Spirits. Ruvo skrev under på spiritusdistributøren den 20. april 1969. Hans datter, Nicole , en kommunikationschef med Dom Perignon, annoncerede jubilæet ved hendes virksomheds Elevations -release -fest til virksomhedens Plentitude 2 Vintage 2002 og Rose 2006 -vine.

Begivenheden startede hos Mr. Coco, steg op til Damien Hirst -designet Empathy Suite, og lukkede Kingpin Suite tæt på toppen af ​​Fantasy Tower. Natten faldt også på Nicole Ruvos fødselsdag, og hun blev serveret en passende konfekt: en kage lavet til Dom Perignon -toppen, skabt af Cipriani fra Wynn Las Vegas.