Stephanie McMahon Netværdi

Hvor meget er Stephanie McMahon værd?

Stephanie McMahon Netværdi: $ 150 millioner

Stephanie McMahon nettoværdi : Stephanie McMahon er en amerikansk virksomhedsleder og tidligere bryderbetjent og bryder for World Wrestling Entertainment. I skrivende stund har Stephanie en nettoværdi på 150 millioner dollars. Det er en kombineret nettoværdi med sin mand siden 2003, wrestler / WWE Executive Vice President Triple H, selvom Stephanie er ansvarlig for størstedelen af ​​parrets rigdom takket være hendes andele i WWE's almindelige bestand. I skrivende stund ejer Stephanie 2,47% af WWE. Hendes ca. 2,5 millioner aktier i WWE-aktier på forskellige tidspunkter har været så lidt som $ 40 millioner og så meget som $ 225 millioner.

Tidligt liv: Stephanie McMahon blev født i Hartford, Connecticut den 24. september 1976. Hun er medlem af det verdensberømte McMahon-familiens brydningsdynasti. Hendes far Vince McMahon er grundlægger, formand og administrerende direktør for WWE. Stephanie McMahon modellerede merchandise i World Wrestling Federation (WWF) kataloger, der startede i en alder af 13. Hun deltog i Boston University og fik en grad i kommunikation i 1998.

Professionel wrestling karriere: På forslag fra WWF-forfatter Vince Russo debuterede McMahon i 1999 som den uskyldige og venlige datter af Vince McMahon under en historie, der involverede Vince og The Undertaker. Deres første historie var The Undertaker forfølgelse og bortførelse af Stephanie i slutningen af ​​April Backlash pay-per-view, før den blev reddet af Stone Cold Steve Austin. Hun begyndte derefter et forhold på skærmen med wrestler Test, hvilket førte til en rivalisering på skærmen med hendes eneste søskende Shane McMahon, der er fortsat gennem årene. Hun og Test blev forlovet under en ringceremoni, men under ceremonien viste Triple H en video, der afslørede, at han havde bedøvet McMahon og ført hende til Vegas, hvor de blev gift i en gennemkørselsceremoni. McMahon forsvarede med succes sit første WWF Women's Championship i 2000. Hun forlod WWF i to år, inden hun vendte tilbage i 2002 som general manager for Smackdown. Efter at have mistet en kamp til sin mor Linda McMahon forsvandt Stephanie fra WWF TV i to år.

Stephanie spillede sporadisk op på WWF fra 2005-2007 og kom først tilbage som skurk i oktober 2005 for Raw Homecoming, hvor hun konfronterede Stone Cold Steve Austin. En synligt gravid McMahon vendte også tilbage i marts 2006 på en episode af 'Raw', synligt gravid. Hun vendte tilbage til et backstagesegment i april 2007 på WrestleMania 23 og besøgte sin far inden hans kamp om de milliardæres kamp. Efter at hans far vendte tilbage til 'Raw' efter at have forfalsket sin egen død, afslørede McMahon offentligt, at hendes far havde et uægte barn, der var på WWE-listen. Hun begyndte at vises regelmæssigt på Raw i 2008, før hun forsvandt igen. I midten af ​​2013 vendte hun tilbage til regelmæssige optrædener i WWE med en mobningsejers gimmick med sin mand Triple H. Fra 2013 til 2016 fungerede parret som et magtpar kendt som autoriteten.

I 2016 annoncerede Vince McMahon Stephanie som kommissær for Raw-mærket. Hun vendte tilbage til Raw i episoden den 30. oktober 2017 og konfronterede Raw General Manager Kurt Angle. Efter underskrivelsen af ​​Ronda Rousey startede McMahon straks en fejde med hende, hvilket førte til tag-holdkampen på WrestleMania 34 mod Rousey og Kurt Angle og hendes mand Triple H. Dette var McMahons første kamp siden SummerSlam 2014 og hendes første nogensinde WrestleMania-kamp. Hendes hold blev besejret, da hun tappede ud til Rousey. Efter dette tab begyndte hun igen kun med sporadiske optrædener på tv.

(Foto af Dimitrios Kambouris / Getty Images)

Erhvervskarriere: Efter eksamen begyndte hun at arbejde på WWF's forretningsside på fuld tid. Stephanie McMahon har spillet mange roller på World Wrestling Entertainment og blev udnævnt til Chief Brand Officer i 2013 for det sportsunderholdningsfirma, hendes far ejer og driver. Hun er den eneste 4. generations superstjerne / diva i WWE. Stephanie McMahons WWE-alias er 'Billionaire Princess', og i løbet af sin brydningskarriere var hun kvindelig mester og SmackDown General Manager. Hendes mor Linda McMahon trak sig tilbage fra WWE for at blive administrator for Small Business Administration.

McMahons officielle jobtitler har været Account Executive og receptionist fra 1998 til 2002, Director, Creative Television fra 2002 til 2006, Senior Vice President, Creative Writing fra 2006 til 2007, Executive Vice President, Creative Development and Operations fra 2007 til 2013, og Chief Brand Officer startende i 2013. Stephanie McMahon har vundet to Slammy Awards samt Vincent J. McMahon Legacy of Excellence Award.

Andre udseende : McMahon har været med på en række ESPN-shows såvel som 'The Howard Stern Show', 'Jimmy Kimmel Live!' Og 'Opie and Anthony'. I november 2001 optrådte hun i en speciel episode af NBCs 'The Weakest Link', hvor WWF-personlighederne konkurrerede mod hinanden om respektive velgørenhedsorganisationer. Hun kom til de sidste to, men tabte mod sin mand Triple H. Hun optrådte i sæsonens finale finale af MTVs 'Punk'd'. I 2009 optrådte hun på Business News Networks 'The Market Morning Show'. Senere samme år optrådte hun i en episode af Food Networks 'Dinner: Impossible.' I oktober 2013 blev hun æresformand for Special Olympics i Connecticut. Stephanie har også optrådt i snesevis af WWE-videospil. Hun har også været på en berømthedsudgave af CBS reality-serien 'Undercover Boss' og forklædt sig som en ny medarbejder, der lige startede i WWE-forretningskontoret.

Personlige liv: Hun er gift med WWE wrestler og executive Paul 'Triple H' Levesque . De begyndte at danse i 2000 under deres scripted-romantik. De blev forlovet på Valentinsdag 2003 og blev gift i oktober 2003 i Sleepy Hollow, New York. Efter at de blev gift, tog Stephanie sin mands efternavn og ændrede lovligt sit mellemnavn til McMahon. Parret har tre døtre: Aurora Rose Levesque (født 2006), Murphy Claire Levesque (født 2008) og Vaughn Evelyn Levesque, født i 2010.

McMahon og hendes mand er republikanere, der bidrog med $ 2.700 til Chris Christies præsidentkampagne.

Stephanie McMahon Netværdi

Stephanie McMahon

Nettoværdi: $ 150 millioner
Fødselsdato: 24. september 1976 (44 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Wrestler, manuskriptforfatter, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion