Sterling brunch

35387373538737 3538738

Uden tvivl er det spørgsmål, jeg oftest får om Sterling Brunch på Bally's, 'Er det det værd?' Det er fordi det længe har været den store billet i byen - i hvert fald så langt som brunches rækker - i de seneste år konstant at klatre til dens nuværende $ 85.

Så er det?

Mit standardsvar har altid været, at det afhænger af størrelsen på din pengepung, størrelsen på din appetit på både mad og alkohol og endda din smag i mad. Hvis du læsser på den brændte halve Maine -hummer, og du kan lægge tæt på en flaske Mummens Cordon Rouge, de hælder (detail et sted omkring $ 40), så vil du sandsynligvis føle, at du har fået dine penge værdi. Hvis din idé om en stor brunch derimod er en vaffel og en kop kaffe, så nej, nok ikke så meget. Og det afhænger selvfølgelig af, om $ 85 er en dagsløn for dig eller skift af lomme.Men der er et nyt element, som jeg ikke vidste om, og det er en smule plet på Sterling (undskyld ...):

Hvis du ringer for at foretage en reservation, spørger de, om du er medlem af platin- eller diamantspillerkort. Når du dukker op på podiet, vil værtinden spørge, om du er et platin- eller diamantspillermedlem. Og når en maitre d ’ser ud til at vise dig til et bord, spørger han værtinden, 'kort eller intet kort'? Og det er, som det viser sig, et meget vigtigt spørgsmål.

Jeg ville vide, hvad der var med kortet, så jeg spurgte værtinden, som gav en detaljeret forklaring. Hvis du har platinstatus, sagde hun, kan du være en walk-in og komme ind foran dem, der ikke er platinholdere, selvom de har forbehold. Og diamant trumfer platin.

dr. charles stanley nettoværdi

Fair nok. Selvom jeg fandt lidt foruroligende hendes du-for-kan-opnå-diamant-status tonehøjde-som om hun var en lærer, der opmuntrede til perfekt fremmøde eller noget andet, der virkelig kan opnås for alle-fandt jeg øvelsen helt normal, i det mindste i Las Vegas. Hvor er der trods alt ikke en buffet, hvor line -pass accepteres? Hvilken casino -restaurant giver ikke sine bedste (læs: mest spendy) gæster præferencebehandling? Det er et faktum at handle, i hvert fald som det er gjort i Las Vegas.

Det var det, jeg ikke fandt helt acceptabelt: Hvis du får en 'no card' betegnelse, sidder du ikke i Bally's Steakhouse, hvor Sterling Brunch længe har været holdt, men i den nærliggende Al Dente-restaurant. Så for at få din mad skal du gå gennem Al Dente til døren, krydse den lille restaurantlobby, gå ind i Bally’s Steakhouse og gå gennem steakhouse til madudstillingerne bagpå. Og så tilbage igen.

Det er for at øge siddekapaciteten, fortalte vores tjener os uden at blive spurgt, efter at han hilste på os i den næsten tomme Al Dente (hvor to fyre på tværs af vejen hyldede os muntert, for indtil vi kom ind, havde de været alene i restauranten). Vi bemærkede, at steakhouse var mere end halvtomt, men igen var det tidligt, og niveaupolitikken tilskynder helt sikkert store forbrugere til ikke at foretage reservationer, hvilket gør det vanskeligere at forudsige trafik.

Men der er sikkert bedre måder at håndtere dette på-måder der er mindre skinkehendte. Måske ved at skære en passagedør mellem de to restauranter? Eller ved at lægge endda en symbolsk madvisning - brød, frugt, måske dessertområdet, der er akavet placeret ved indgangen til steakhouse - i bilaget? Eller dækker Al Dente -skiltet med et, der betegner Sterling eller noget? Eller flytte det hele til en balsal?

hvor meget var Whitney Houston værd

Maden var fantastisk, som altid. Laksen i røget laks pocheret æg med purløg Hollandaise sauce var lidt på den stærke side, men vi elskede sort-peber-og-mynte-crusted lammestativ, de dampede kongekrabbe ben, den pandebrød filet mignon med cipollini løg, hummerbisken, salaterne, sushien, frugten og desserterne. Og vores tjener var fantastisk.

Men her er sagen: Ved vores første besøg i Sterling Brunch for omkring 15 år siden og ved hvert efterfølgende besøg havde ledelsen sikkert et system til at belønne cainos bedste spillere, men vi andre fik ikke det til at føle os som de store uvasket. Og dengang var Sterling Brunch det eneste spil i byen, når det gjaldt fornemme bruncher.

Sådan er det ikke længere.

Anmeldelse

The Sterling Brunch, Bally's Steakhouse, Bally's, 3645 Las Vegas Blvd. Syd; 967-7999

Samlet set- A hvis du er en high roller, B- hvis du ikke er det

Mad - A.

hvor rig er Shaquille o neal

Atmosfære - A hvis du er en high roller, B hvis du ikke er det

Service - A hvis du er en high roller, C hvis du ikke er det

Plusser: En klassisk brunch i fremragende kvalitet.

Minusser: Siddesystemet.