Steve Harvey Netværdi

Hvor meget er Steve Harvey værd?

Steve Harvey Netværdi: $ 200 millioner

Steve Harveys løn

$ 45 millioner

Steve Harvey Netværdi og løn: Steve Harvey er en amerikansk komiker, forretningsmand, prisvindende show vært og entertainer, der har en nettoværdi på $ 200 millioner. Han er kendt som vært for 'The Steve Harvey Morning Show' samt populære spiludstillinger 'Family Feud' og 'Celebrity Family Feud'.

Tidlige liv og komediekarriere: Broderick Stephen Harvey blev født den 17. januar 1957 i Welch, West Virginia. Hans familie flyttede senere til Cleveland, Ohio, hvor han dimitterede fra Glenville High School i 1974. Han deltog i Kent State University og senere West Virginia University. Han har haft job, der spænder fra bokser, bilarbejder og forsikringssælger til tæpperenser og postmand, og vovede sig først ind i komedie den 8. oktober 1985, da han optrådte i Hilarities Comedy Club i Cleveland, Ohio. Ingen fremmed for vanskeligheder, i løbet af sin tidlige karriere var Harvey hjemløs i tre år i slutningen af ​​1980'erne, hvor han sov i sin Ford i 1976, da de koncerter, han optrådte på, ikke gav et hotel.

Som finalist i den anden årlige Johnnie Walker National Comedy Search i 1990 landede Harvey en plads som vært for tv-showet 'It's Showtime at the Apollo'. Han fortsatte med at udføre stand-up komedie og gik på Kings of Comedy-turnéen i 1997 med Cedric the Entertainer, D.L. Hughley og Bernie Mac. Denne turné er en af ​​de mest indtjenende komedieture nogensinde og tjente 37 millioner dollars i 1997 og 1998. Fra sin succes og anerkendelse som tegneserie landede han muligheder som en hovedrolle i ABC-showet 'Mig og drengene' ( 1994) sit eget show på WB-netværket 'The Steve Harvey Show' (1996-2002) 'The Steve Harvey Morning Show', et radioprogram på hverdage, som han har været vært siden 2000 og roller i film som 'The Fighting Temptations' ( 2003) og 'Love Do not Cost a Thing (2003). I 2006 udgav han stand-up-specialen 'Steven Harvey: Don't Trip ... He Ain't Through with Me Yet'.

Familiefejde og hosting: Den 2. august 2012 udførte Harvey sit sidste stand-up show på MGM Grand i Las Vegas og sluttede sin 27-årige karriere som stand-up komiker. Ud over sin komedikarriere har Harvey dog ​​haft mange succeser i sine forskellige andre projekter.

Måske endnu mere end som komiker, Harvey er berømt som en dynamisk og engagerende vært. I 2010 begyndte Harvey at være vært for spilshowet 'Family Feud'. Hans på hinanden følgende tid som vært er også den længste af nogen tidligere værter for showet. En spin-off, 'Celebrity Family Feud', er også vært for Harvey. Han har opnået moderne berygtelse takket være YouTube og de mange virale videoer, der viser hans reaktioner på 'Family Feud' deltagere og deres upassende eller forkerte svar. Han blev nomineret til både Outstanding Talk Show Host og Outstanding Game Show Host Daytime Emmy Awards i 2013, den første dobbelt nominerede vært nogensinde. Samme år modtog han en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I 2015 var Harvey vært for Miss Universe 2015-festspil i Las Vegas. På trods af sin fejltagelse, hvor han udnævnte førstepladsen som vinder og måtte annoncere et par minutter efter, at hun blev kronet, at han havde læst resultaterne forkert, er han fortsat vært for Miss Universe-festspil i 2016, 2017, og 2018.

Steve Harvey Netværdi

Frazer Harrison / Getty Images

Steve Harvey Løn : Mellem juni 2017 og juni 2018 tjente Steve Harvey 45 millioner dollars fra sine forskellige bestræbelser. Han tjente det samme beløb mellem juni 2018 og juni 2019.

Hvor meget tjener Steve Harvey på Family Feud? Ud af hans omkring 45 millioner dollars en gennemsnitlig årsløn kommer mindst 10 millioner dollars fra hans værtsopgaver på Family Feud. Yderligere 20 millioner dollars kommer fra hans radiohostingopgaver.

Andre forretningsforetagender: Nogle andre satsninger, som Harvey har været involveret i, inkluderer udgivelsen af ​​bogen 'Handle som en dame, tænk som en mand' i 2009, som inspirerede ensembelfilmen 'Think Like a Man' fra 2012. Hardcover-versionen af ​​bogen tilbragte 64 uger på New York Times bestsellerliste. Han har også udgivet bøgerne 'Straight Talk, No Chaser' (2010), 'Act Like A Success' (2014) og 'Jump: Take the Leap of Faith to Achieve Your Life of Abundance' (2016). Desuden lancerede han i 2014 datingwebstedet Delightful i et joint venture med IAC. Sammen med Ellen DeGeneres skabte Harvey showet 'Little Big Shots' i 2016, som han også var vært indtil 2019.

I 2017 forenede Harvey alle sine forretningsforetagender under Steven Harvey Global (SHG). Under SHG er hans produktionsselskab East One Twelve samt firmaet Harvey Events, ledet af hans datter Morgan og hendes mand. SHG ejer også rettighederne til internationale versioner af 'Family Feud', der annoncerer en afrikansk version af showet for 2020. Han har fortsat med sine forskellige forretningsprojekter under SHG, herunder lanceringen af ​​Sand and Soul Festival i 2017, en årlig begivenhed med live musik, komedie og en Q&A session med Harvey selv.

Personlige liv: Harvey har været gift tre gange. Hans nuværende kone er Marjorie Bridges, som han blev gift i 2007. Han har i alt 7 børn, tre fra sit første ægteskab, et fra sit andet ægteskab, og Marjories tre børn, han adopterede, da parret blev gift. Sammen med Marjorie grundlagde han The Steve and Marjorie Harvey Foundation, der fokuserer på ungdoms opsøgende og uddannelse.

Ejendom: I februar 2018 lejede Steve og Marjorie et stort palæ i det lukkede samfund i Beverly Park, der sidder oven på Beverly Hills, Californien. Huset på 12.000 kvadratmeter, der ligger på lidt under 2 hektar, var på et tidspunkt noteret til leje på $ 125.000 pr. Måned, men Harveys formåede at tale ejerne ned til $ 110.000 pr. Måned. Det fungerer til omkring $ 1,3 millioner om året i leje. På et tidspunkt i 2007 blev huset opført til salg for $ 23,5 millioner.

Uden for Los Angeles ejer Steve Harvey et palæ på 9.000 kvadratmeter i Atlanta, som blev købt i 2010 for $ 3,4 millioner og et lige så stort palæ uden for Dallas, Texas, der ligger på 4 hektar. I 2013 købte Steve et 5.500 kvadratmeter hus i Chicago på Trump Internationals 88. etage. Han solgte ejendommen i 2018 for $ 7,7 millioner.

I maj 2020 betalte Steve $ 15 millioner for at erhverve Tyler Perrys engangs palæ i Atlanta. Det lukkede hjem på 35.000 kvadratmeter ligger på 17 hektar. Tyler købte huset i 2017, hældte millioner i renoveringer og solgte det i 2016 til en evangelist ved navn David Turner for $ 17,5 millioner. Turner ser ud til at tage et tab på 2,5 millioner dollars på hjemmet.

Resumé : Steve Harveys nettoværdi er 200 millioner dollars. Han fører tilsyn med et medieimperium, der inkluderer radio, tv, tøj, bøger og mere. I et typisk år tjener han 45 millioner dollars fra sine forskellige job, herunder 10 millioner dollars for at være vært for Family Feud.

Steve Harvey Netværdi

Steve Harvey

Nettoværdi: $ 200 millioner
Løn: $ 45 millioner
Fødselsdato: 17. jan 1957 (64 år)
Køn: Han
Højde: 1,8 m (6 fod 2 tommer)
Erhverv: Skuespiller, komiker, entertainer, filmproducent, manuskriptforfatter, radiopersonlighed, forfatter, tv-personlighed, tv-producent
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion