Steve Wyrick - Real Magic

17438781743878

Timing er alt i showbranchen, og timingen for denne kunne være bedre.

Steve Wyrick har åbnet det bedste show i sine 10 år i Las Vegas. Det er bedre, i betragtning af de 35 millioner dollars, det krævede for tryllekunstneren at bygge et brugerdefineret teater, og konkurrencen gik hans vej.

Wyrick har altid taget en 'gør det selv' -holdning til Las Vegas -stjernestatus. Han venter ikke på, at folk ansætter ham; han bygger sine egne præstationsrum. Forsinkelser i færdiggørelsen af ​​den nye-hans fjerde siden hans debut i downtown på Lady Luck i 1997-tyder på, at han strakte sine ressourcer til det maksimale for at åbne 500-sæders teater og natklub i Desert Passage-indkøbscentret ved siden af ​​Planet Hollywood Resort.Cirque du Soleil planlægger at komme ind i den magiske forretning med rockstjerne-illusionisten Criss Angel i sommeren 2008. Men Wyrick skal ikke vente så længe på konkurrence: Den hollandske tryllekunstner Hans Klok åbner snart lige ved siden af ​​på Planet Hollywood.

Hvem ved, hvordan det hele vil ryste ud? Det kan i hvert fald siges, at 'Real Magic' er på rette vej, selvom Wyrick sprang på fire år for sent. Hans teater tilbyder en kvalitetsoplevelse, som de store drenge burde være mere opmærksomme på. Scenen virker enorm i forhold til den hyggelige siddeplads, hvilket tillader behændige skift fra helikoptere og kæmpe dødsfælder til korttrick ude i publikum.

Balancen bliver vigtig, når noget af nærmagien får større reaktioner end de store ting.

På trods af alle bagskærmens fremskrivninger, dansende piger og specialeffekter ser det ud til, at ingen køber det, når Wyrick påstår at gå gennem den snurrende turbine på en 747, bekvemt halvt dækket med stof. 'Alle ønsker mig held og lykke!' hører vi hans løsrevne stemme sige et sted bagved tingen.

For al den tid og penge, der blev brugt på den ene, syntes publikum ved dette særlige show ikke rigtig at være betagede, før Wyrick lavede et kort -blandet trick med to publikummere kaldet for at slutte sig til ham ved et bord på scenen. (Du er tvunget til at se denne i storskærmsvideo-nærbilleder, fordi kameraoperatøren står lige foran bordet og blokerer visningen af ​​live-action for store dele af publikum.)

Han får også en stærk reaktion efter at have vovet sig ind i publikum for et kort-trick, der længe var forbundet med veteranen nær-tryllekunstner Steve Dacri: Et barberblad går ind i en kasse med et kortspil og ser ud til at tygge dem.

Anden halvdel ser ud til at låse sig bedre inde og byde på både friskere illusioner - herunder en cool en med en kvindelig assistent, der materialiserer sig i en vandtank - og en følelse af enhed for det hele. Wyrick længe har været hans egen værste fjende ved at pakke tricksene ind med en generisk personlighed. Han gentager David Copperfields afslappede tilgang, men tilbyder ikke nogen definerende egenskaber i retning af Angel eller komikemagikerne.

I stedet syntetiserer Wyrick forskellige stilarter af magi til en one-size-fits-all tilgang. Skillelinjen på dette show kan være, hvor mange andre magiske revyer i Las Vegas-stil, du har set. Denne her er en fin, omfattende introduktion-en god handel, endda til halve prisforretninger-hvis du ikke er belastet med deja vu af: 'Hvor har jeg set kvinden, der kommer ud af sit bryst Før?'

Hans sceneban er stadig lidt osteagtig, og mængden burde få gratis drinks, hvis han siger 'jeg leger med dig!' mere end to gange. Men patten træder nu sammen med anekdoter om tryllekunstnerens familie, der bygger til finalen, et knockout -slag, der formår at kombinere barndomsnostalgi og et Learjet.

At være mere specifik ville ikke være rimeligt, men lad os sige, at den teatralsekvens er den mest betydningsfulde illusion på flere måder end én. Ud over 'wow' -faktoren går publikum ud og tror, ​​at hele showet havde en kontekst og følelsesmæssig dimension, der virkelig ikke var der før den finale.

I det mindste i denne forstand er det bedre sent end aldrig.

MIKE WEATHERFORDMORE COLUMNS

GENNEMSIG hvad: 'Steve Wyrick - Real Magic & Quot; hvornår: 7 og 21:00 Lørdag-torsdag hvor: Steve Wyrick Theatre, Desert Passage Mall, 3663 Las Vegas Blvd. Sydbilletter: $ 68,95-$ 99,95 (777-9974) bedømmelse: B