Steven Tyler Netværdi

Hvor meget er Steven Tyler værd?

Steven Tyler Netværdi: $ 150 millioner

Steven Tyler nettoværdi: Steven Tyler er en amerikansk rockmusiker, der har en nettoværdi på 150 millioner dollars. Han er mest berømt for at være stiftende medlem og forsanger for bandet Aerosmith, som er et af de mest succesrige bands nogensinde.

Steven Tyler blev født Steven Tallarico den 26. marts 1948 på Manhattan. Han blev født af Susan Ray, en sekretær, og Victor Tallarico, en musiker og en pianist. Med en klassisk musiker for en far begyndte Tylers interesse for musik stærk og tidlig. Han deltog i Roosevelt High School i Yonkers, men blev udvist på grund af stofbrug. Senere tog han eksamen fra Quintano's School for Young Professionals.

Aerosmith: Tyler flyttede til Boston i slutningen af ​​1960'erne og blev venner med musikere, der til sidst ville danne bandet Aerosmith. Han mødte guitaristen Joe Perry, bassisten Tom Hamilton, guitaristen Ray Tabano og trommeslager Joe Kramer. Tyler dannede bandet Aerosmith i 1969 og blev frontmand og forsanger, og 1972 blev Aerosmith underskrevet med Columbia Records. Det følgende år udgav Aerosmith deres første, selvtitulerede album. Sangen 'Dream On' var kun et mindre tip på det tidspunkt, men blev senere en af ​​deres signatursange. Aerosmith fandt ikke kommerciel succes eller popularitet før deres tredje og fjerde album, Toys in the Attic (1975) og Rocks (1976). Bandet opnåede deres første mainstream Top 40-hit i 1975 med 'Sweet Emotion'. Da de vidste, at det stadig var et sovende hit, udgav de 'Dream On' igen i 1976, og det gik til nr. 6 på hitlisterne. De så endnu en stor succes med 'Walk This Way' senere samme år. I 1976 havde de hovedstadioner og store musikfestivaler.

Ved udgangen af ​​dette årti begyndte bandet imidlertid at falde fra hinanden. Tyler og Perry var stærkt involveret i heroin og andre stimulanser. Perry og Whitford forlod bandet for andre satsninger, og Tyler fortsatte med at tilføje nye medlemmer for at holde bandet noget sammen, men blev såret i en motorcykelulykke, der efterlod ham indlagt på hospitalet og ude af stand til at turnere i det meste af 1981. I midten af ​​1980'erne , Ryddede Tyler op efter en lang periode i rehabilitering og lagde et band sammen igen. De udgav Permanent Vacation i 1987, som omfattede 'Dude (Ser ud som en dame'), og to år senere fik endnu mere trækkraft med 'Pump', som indeholdt nu-klassikere 'Love in an Elevator' og 'Janie's Got a Gun'. Aerosmith anerkender stigningen i MTV-dille blandt teenagere for deres popularitet fortsætter i 1993, da de udgav Get a Grip, drevet af singler som 'Cryin' ',' Crazy 'og' Livin 'on the Edge.'

Selvom Aerosmith ikke var i stand til at kortlægge så højt, som de engang plejede, fortsatte de med at få succes inden for pladesalg og solgte massive ture gennem 90'erne, 2000'erne og 2010'erne. Samlet set har Aerosmith udgivet femten studioalbum, hvoraf ni nåede platin- eller multi-platin-certificering. Otte singler har opnået pladser i top ti på den amerikanske billboard 100, hvor singlen I Don't Want to Miss A Thing fra 1998 når den eftertragtede # 1-position. Blandt de priser, Aerosmith har opnået gennem årene, er syv American Music Awards, fire Billboard Music Awards, fire Grammy Awards og ti MTV Video Music Awards. Aerosmith modtog yderligere stjernestatus med deres induktion i Rock and Roll Hall of Fame og en optræden på Super Bowl XXXV.

Tyler er også kendt for sin samarbejdsindsats med andre musikere som Run DMC (Walk this Way remake), Alice Cooper, Pink, Eminem (for The Eminem Show, som har solgt over 19 millioner eksemplarer på verdensplan) og verdensberømte trompetist Chris Botti. Han udgav også et solo country album 'Vi er alle nogen fra et eller andet sted' i juli 2016.

Steven Tyler Netværdi

(Foto af Emma McIntyre / Getty Images til Celebrity Fight Night)

Andre satsninger: Bortset fra en lang og imponerende musikalsk karriere har Tyler optrådt adskillige film- og tv-optrædener, især i Wayne's World 2, The Simpsons, Saturday Night Live og Two and a Half Men. Tyler fusionerede kreative designindsatser med opfinderen / ingeniøren Mark Dirico og lancerede Dirico Motorcykler i 2007. Han var dommer i American Idol i to sæsoner. Tyler offentliggjorde også en erindringsbog, Stryger støj i mit hoved dig? i 2011.

Personlige liv: Tyler daterede modemodellen Bebe Buell, hvor hans datter Liv Tyler blev undfanget og født i 1977. Liv har også gjort sig bemærket i showbranchen som en succesrig skuespillerinde, producent og sangerinde. Tyler har tre børnebørn gennem Livs ægteskab med Royston Langdon. Steven var gift med Cyndria Foxe fra 1978-1987. Foxe døde desværre af hjernekræft i 2002. Tyler blev gift med tøjdesigner Teresa Barrick i 1988. De havde en datter og en søn og blev skilt i januar 2006. Tyler blev forlovet med Erin Brady i december 2011, men afbrød deres forlovelse i januar 2013 .

I 1975 overtalte den 27-årige Tyler forældrene til groupie Julia Holcomb (dengang 16) til at underskrive værgemål til ham, så de kunne bo sammen i Boston. De to daterede i tre år. Holcomb blev gravid og fik derefter en abort på grund af en husbrand, de oplevede - de var bekymrede for, at røg fra ilden såvel som de stoffer, hun lavede på det tidspunkt, ville føre til fosterskader.

Sundhedsproblemer har plaget sangeren i hele sit liv, og ikke alle skyldtes omfattende stofbrug i mange år. I 2006 blev Tyler opereret i halsen for at fikse et bristet blodkar i halsen efter en forestilling i Florida. Aerosmith blev tvunget til at annullere alle resterende turnédatoer i Amerika. Samme år afslørede han, at han var blevet diagnosticeret med hepatitis C i 2003 og gennemgik omfattende behandling. I 2008 gennemgik han flere benoperationer for at reparere fodskader.

I 2015 lancerede Tyler 'Janies fond' for at yde støtte, beskyttelse og rådgivning til kvindelige ofre for misbrug. Han har rejst over $ 2,4 millioner til organisationen, siden den blev oprettet. Janie's House, et levende hus for ofre for misbrug, der blev åbnet i Atlanta i 2017.

Steven Tyler Netværdi

Steven Tyler

Nettoværdi: $ 150 millioner
Fødselsdato: 26. marts 1948 (73 år)
Køn: Han
Højde: 1,77 m (5 fod 9 tommer)
Erhverv: Sanger, Musiker, Singer-songwriter, Multi-instrumentalist, Skuespiller, TV Personlighed, Film Score Komponist
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion