Stratosfæren telt til vært for 'Celestia' akrobatik show

Et kig på en handling iEt kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows) Et kig på 'Celestia' -teltet ved Stratosfæren. Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Et kig på 'Celestia' -teltet ved Stratosfæren. Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Et kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows) Et kig på 'Celestia' -teltet ved Stratosfæren. Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Et kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows) Et kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows) Et kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows) Et kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows) Et kig på en handling i 'Celestia.' Det akrobatiske produktionsshow åbner 30. januar 2019. (Intrigue Shows)

Stratosphere er berømt for sin høje nål, spændingsture i spidsen af ​​bygningen og for at skabe debat om, hvorvidt den er eller ikke er på the Strip (jeg har altid sagt, at den er det, så kæmp mod den).

Men ejendommens nye visuelle underlighed har tiltrukket opmærksomhed på sociale medier og også i det nærliggende kvarter. Det spidse, sort-hvide telt er til den kommende produktion Celestia. Vi har først skrevet om showet i midten af ​​november . Specifikationerne blev frigivet i denne uge, hvor produktionen åbnede 30. januar.

Sæt kryds i din kalender, Celestia åbner 30. januar. Akrobatik, kunst og fantasi udført i det mest unikke telt, du nogensinde har set. Billetpriser fra ... vent på det ... $ 29! Følg med, da vi giver dig et smugkig bag kulisserne. https://t.co/OFWRyLOXDi pic.twitter.com/TMNLc1PpKw- Stratosphere Hotel (@LVStratosphere) 3. januar 2019

Celestia kører otte gange om ugen kl. 19 onsdag og torsdag og kl. og 21.30 på fredage, lørdage og søndage (mørke mandage og tirsdage). Billetter i pris fra $ 29 - $ 89 (ikke inklusive gebyrer), tilgængelige på Celestiashow.com eller StratosphereHotel.com .

Celestia er fyldt med akrobatik, avanceret teknologi, kunstnere og illusioner i det 200.000 kvadratmeter store anlæg. Sasha Ivanov af det internationale live-produktionsselskab Intrigue Shows er forfatter og instruktør. Han er især veluddannet i disse typer briller. Ivanov er den tidligere associerede musikdirektør for Cirque du Soleils turnéproduktion Kooza og har produceret mere end 60 albums og komponeret musik til Hollywood -produktioner, herunder nogle tidligere værker fra Lady Gaga, Pink, will.i.am og andre.

Yderligere sammenligninger af showet med Cirque du Soleil er uundgåelige-især da produktionen indeholder et Wheel of Death, kendt i Cirque-shows (i øjeblikket i Ka på MGM Grand). Showet lover real-time motion capture og new-age projektionskortlægning. 32 internationale kunstnere udgør rollelisten i den 90 minutter lange produktion for alle aldre.

Vi har sammensat en utrolig rollebesætning for at fortælle en tidløs og filosofisk kærlighedshistorie, der på én gang er unik og universel, sagde Ivanov i en udgivelse, der annoncerede showet. Med teknologi, der aldrig har været brugt før i Las Vegas, har Celestia virkelig noget for enhver smag.

Teaterforestillingen bakkes op af Vladimir Evseev , grundlægger af Allrise Financial Group, som længe har ønsket at iscenesætte et show på the Strip, og som konfererede med Ivanov om konceptet.

Showets kreative team omfatter teknisk direktør for akrobatiske elementer Juan Carlos Valencia , med mere end 25 års erfaring med The Royal London Circus, Ringling Bros. og Barnum & Bailey Circus. Celestias Emmy-prisvindende koreograf er Bonnie Historie , der har arbejdet på Fox -serien So You Think You Can Dance og på de tre High School Musical -film.

Celestia er et visuelt fantastisk show fyldt med utrolig akrobatik, og vi glæder os til at introducere det her på Stratosfæren, Christopher Fiumara , vicepræsident og general manager for Stratosphere, sagde i en erklæring. Det spektakulære, unikke telt, der huser denne fænomenale produktion, giver en spændende tilføjelse til Stratosfæren, som fortsat forbedrer den samlede gæstoplevelse med underholdning, spisning og faciliteter i verdensklasse.

Goss driller

Matt Goss vender tilbage til 1 Oak Nightclub den 18. januar. Goss offentliggjorde meddelelsen på sociale medier torsdag og tilbød også, Og hvem ved, måske noget BROS senere på året. Jeg forventer en Bros -turné til sommer, lidt ny musik fra Matt og også en ferieto -turné for Gossy i ‘19.

Se dette indlæg på Instagram

Træning sent på aftenen ... Gør mig klar til mine shows med start den 18. januar @themiragelv ... Og hvem ved måske endda nogle BROS senere på året.… Måske.

Et opslag delt af Matt Goss (@mattgoss) den 3. januar 2019 kl. 3:14 PST

Og på Goss -emnet, tjek hans Instagram -side for indlæg til sin nye hvalp, Reggie, en julegave. Kan ikke være noget sødere. Reggie, jeg mener ...

Se dette indlæg på Instagram

Kom nu!! #hundehvalp

Et opslag delt af Matt Goss (@mattgoss) den 1. januar 2019 kl. 16:20 PST

Shunock på is

At sige: Det var en ære at være der, Mark Shunock fungerede som stadionvært på NHL Winter Classic på et udsolgt Notre Dame Stadium i South Bend, Ind. nytårsdag.

Se dette indlæg på Instagram

Uden tvivl en af ​​de mest utrolige oplevelser, jeg har haft privilegiet at arbejde! Tak @NHL @notredame! #vinterklassisk

Et opslag delt af Mark Shunock (@markshunock) den 1. januar 2019 kl. 15:05 PST

Shunock udfører lignende amp-the-crowd-opgaver for Golden Knights på T-Mobile Arena.

hvor meget er robert wagner værd

De behøvede ikke at ansætte mig, og jeg er NHL virkelig taknemmelig for muligheden, sagde Shunock, indehaver af rummet og grundlægger af Mondays Dark. De 76.125 mennesker, der rejser sig og skriger sammen med mig, vil være noget, jeg værdsætter i lang tid. Hockey er og har været en stor passion for mig, og disse øjeblikke tager jeg ikke for givet.

Shunock, der også er arena -vært for Top Rank Boxing, interviewede spillere i pauser og fik pumpet mængden op. Han er også ansat til NHL All-Star Game den 26. januar på SAP Center i San Jose, Californien.

Shunock får sit andet strækede stjernestjerne.

Jeg glæder mig rigtig meget, sagde Shunock om All-Star Game, men begejstret for at være tilbage med mine Vegas Golden Knights.

Hvad virker i Vegas

Sextips til lige kvinder fra en homoseksuel mand ud over udsolgt sit nytårs show kl Anthony Cools Showroom i Paris Las Vegas. Den voksne komedie er den lille motor, der kunne (hvilket faktisk kunne være titlen på noget i showet), der viser, at et scriptet show med en off-Broadway-stemning kan fungere på Strip.

Cool Hang Alert

A -listen, en af ​​byens travleste, mest talentfulde og alsidige musikopstillinger lader den flyve på Moneyline sportsbar på Park MGM. Et køligt hæng før Lady Gaga på Park Theatre, eller mens du leder til On The Record. Næste shows er 19.00-23.00 Lørdag og 11. januar.