Stream væk resten af ​​sommeren med 10 langvarige tv-shows

FIL *** COURTESY HANDOUT FOTO KONTORET-NBC-serien-Afbilledet: (l-r) John Krasinski som ...'The Office' stjerner John Krasinski som Jim Halpert, til venstre, Jenna Fischer som Pam Beesly, Rainn Wilson som Dwight Schrute og Steve Carell som Michael Scott. (NBC) Dennis Franz spiller i 'NYPD Blue'. (Bob D'Amico) Anthony Edwards spiller hovedrollerne som Dr. Mark Greene og Sherry Stringfield som Dr. Susan Lewis i 'ER'. (Warner Bros.) George Clooney i 'ER' Walton Goggins som Boyd Crowder i 'Justified'. (James Minchin/FX) 'Lost' stjerner Naveen Andrews som Sayid, Henry Ian Cusick som Desmond, Emilie de Ravin som Claire, Michael Emerson som Ben, Matthew Fox som Jack, Jorge Garcia som Hurley, Josh Holloway som Sawyer, Daniel Dae Kim som Jin, Yunjin Kim som Sun, Evangeline Lilly som Kate, Elizabeth Mitchell som Juliet og Terry O'Quinn som Locke. (ABC/Art Streiber/Bob D'Amico) 'Friends' stjerner David Schimmer (Ross), til venstre, Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LaBlanc (Joey), (nederste række) Jennifer Aniston (Rachel) og Matthew Perry (Chandler). (Reisig & Taylor) Steve Carell spillede Michael Scott i 'The Office'. (Mitchell Haaseth/NBC) Michael Chicklis spiller som kriminalbetjent Vic Mackey i 'The Shield'. Michael Chicklis spiller som kriminalbetjent Vic Mackey i 'The Shield'. (Jim Sheldon)

Stranger Things er kommet og gået. Big Little Lies afsluttes søndag. Og odds er, at du ikke ser HBOs livlige, chokværdige gymnasiedrama Euphoria, hvis du har teenagere, kender teenagere eller kender nogen, der har teenagere-seriøst, det er meget at tage til sig.

Så nu hvor det endelig begynder at føles som sommer derude, hvad skal en varmefølsom ørkenboer gøre?

Her er en guide til 10 serier med mange løb, der varer alt fra seks til 15 sæsoner, du kan streame-eller endda genstreame-der skulle gøre det lettere for dig at bruge al din kommende fritid indendørs:Kontoret

(2005-13; Netflix)

For et par år siden spurgte et par af vores praktikanter, hvordan det var at se The Office tilbage, da det var på almindeligt tv med den form for ærefrygt, der normalt var forbeholdt folk, der fangede Beatles i Cavern Club eller var inde i Mission Control under Måne landing. De finder ud af det snart nok, når komedien forlader Netflix i januar 2021 til NBCUniversals kommende streamingtjeneste, der - gisp! - vil have reklamer.

Venner

(1994-2004; Netflix)

Den anden komedie kronjuvel i Netflix stal med genudsendelser vil ikke være der for dig meget længere. Venner er blevet genvundet af dets ejere, Warner Media, for den frygteligt navngivne streamingtjeneste HBO Max, der skal debutere næste år. Ligesom med The Office, kan du lige så godt begynde at sige farvel nu.

Magnum, P.I.

(1980-88; Amazon Prime)

Hvis Stranger Things fik dig i humør til en busket-mustachioed efterforsker i en hawaiisk skjorte, kan du bruge lidt tid på originalen. Det er Tom Sellecks Magnum, ikke den fra den dumme genindspilning.

Tråden

(2002-08; Amazon Prime og alle de forskellige HBO'er)

Det er en af ​​de bedste dramaer i mediets historie. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig om endelig at se det, er disse tre ord måske: unge Idris Elba.

NYPD Blå

(1993-2005; Hulu og Amazon Prime)

hvor mange penge er 50 cent værd

Da det debuterede, nægtede mere end en fjerdedel af ABC -tilknyttede selskaber at sende betjentdramaet på grund af bekymringer over dets sprog og delvis nøgenhed. Da den forlod luften efter 12 sæsoner, gjorde den det med 20 Emmys, heraf fire til Dennis Franzs ikoniske fremstilling af Det. Andy Sipowicz.

Skjoldet

(2002-08; Hulu)

Vic Mackey (Michael Chiklis) og resten af ​​hans beskidte politifæller hjalp med at indlede en ny bølge af prestige-tv med den originale grusomme basiskabelserie. Som FX's første originale drama, var The Shield ikke lykkedes ud over nogens vildeste forventninger - Chiklis vandt en Emmy i 2002, og han og serien vandt begge Golden Globes i 2003; alle grundlæggende kabelprimere - vi har måske aldrig haft Rescue Me, Sons of Anarchy, The Americans eller nogen af ​​de halv snes eller flere Ryan Murphy -dramaer, der fulgte.

Berettiget

(2010-15; Amazon Prime)

Vi havde sandsynligvis heller ikke haft berettiget. Det Kentucky-baserede FX-drama blev forankret af en anden glædeligt sociopatisk karakter, der blev bragt til live af The Shield-medstjernen Walton Goggins. Gør det igennem den rystende første uges kriminalitet, og du vil blive behandlet med den bedste fortolkning af Elmore Leonards klassiske forfatterskab endnu.

Faret vild

(2004-10; Hulu)

Se bort fra alt det negative. Bare forvent ikke mange svar - og vær ikke særlig opmærksom på Nikki og Paolo - og du klarer dig fint.

ER

(1994-2009; Hulu)

Du kommer ikke til at afslutte alle 15 sæsoner til sommer. Du må ikke afslutte dem næste sommer eller endda den næste. Men du vil bruge så meget tid på at undre dig over, hvor imponerende de banebrydende afsnit er nu, da de er blevet remasteret i HD, du bemærker måske ikke engang introduktionen af ​​sådanne moderne bekvemmeligheder som mobiltelefoner eller World Wide Web.

Baywatch

(1989-99; Hulu og Amazon Prime)

Nej virkelig. Kom for den utilsigtede sjovhed, bliv for udsigten over alt det naturligt forekommende, ikke -klorerede vand. Som en bonus er også dette blevet remasteret i HD. Til ære for sit 30 -års jubilæum debuterede en ny version af serien med 350 originale sange tidligere på året. Fordi det var det største problem med Baywatch: sangene.