Strip ramte Thunder From Down Under kaster sig ud for 50 fans

Alex Biffin, midten, leder tilbagevenden af ​​Thunder From Down Under i Thunderland Showroom på Sun ...Alex Biffin, midterste, leder tilbagevenden af ​​Thunder From Down Under i Thunderland Showroom søndag den 17. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) En trio af publikummere sportede fluorescerende parykker under en tilbagevenden af ​​Thunder From Down Under på Thunderland Showroom søndag den 17. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Publikum vises under tilbagevenden af ​​Thunder From Down Under i Thunderland Showroom søndag den 17. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) En scene fra tilbagevenden Thunder From Down Under i Thunderland Showroom søndag den 17. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Emcee Scott Reading vises under tilbagevenden af ​​Thunder From Down Under i Thunderland Showroom søndag den 17. januar 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Bucky Heard, til venstre, og Bill Medley fra de retfærdige brødre poserer til et foto efter at have deltaget under en ny streaming -serie med Broadway World at The Space i Las Vegas, onsdag den 9. september 2020. (Erik Verduzco / Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Bill Medley, til venstre og Bucky Heard of the Rright Brothers ser en video af en tidligere forestilling under en ny streaming -serie med Broadway World på The Space i Las Vegas, onsdag den 9. september 2020. (Erik Verduzco / Las VegasJournal) @ Erik_Verduzco

Inden han tog scenen søndag aften, Thunder From Down Under kaptajn Alex Biffin talte energisk om sine kødtærter.

Det er ægte kødtærter, lige så autentisk australske som rollelisten i Excaliburs voksne revy. Biffin, bygget som en fodboldspiller i Aussie -regler og modellen for showets partytest på MGM Grand, har lanceret forretningen under COVID (tærterne er tilgængelige via The Aussie Projects Facebook -side).

Fyrene skal passe på ikke at spise for mange, sagde Biffen fra Thunder -omklædningsrummet på Thunderland Theatre. Vi har faktisk fået god respons. Folk elsker dem. Du skal bare ikke elske dem for meget, eller det er en enkeltbillet til den elliptiske maskine.Biffen og Thunder serverer deres underholdning hovedret i Thunderland, efter at have vendt tilbage lørdag aften for 50 fans. Mellemrum er ikke en udfordring for et sted bygget til 425. At tjene penge er en anden udfordring, og Thunder får tallene til at fungere med en præpandemisk plan på 14 shows om ugen (tre pr. Nat fredage og lørdage, to pr. Nat i løbet af ugen , mørke tirsdage).

Thunder er det eneste produktionsshow i MGM Resorts, der optræder. Brad Garretts Comedy Club er den eneste anden billetudstilling af enhver art, der opererer for virksomheden.

hvor meget er leland chapman værd

For at imødekomme kravet blev alle fire Thunder -forestillinger udsolgt lørdag og søndag, selvom et par billetter ikke blev solgt til søndage kl. Vis indtil cirka to timer før showtime. Producent Adam Steck af SPI Entertainment tjekkede rutinemæssigt på det par i timen før det tidlige show, Hvad sker der med disse to billetter? indtil de solgte.

Publikumssvaret var et klassisk eksempel på lille-men-mægtig. Kvinderne i fluorescerende blå og lyserøde parykker skreg på scenen. Et polterabend på scenen lige rillet til Big & Rich's strip-show-hymne, Save A Horse (Ride A Cowboy). Et medlem af polterabendet overdrev sig og krævede hjælp til at forlade showroomet, som er et Thunder -kendetegn.

Kun under fyrenes scenemønstre var mangel på mennesker mærkbar. Shows, der kræver publikumsinteraktion, hvilket er de fleste shows, der aktuelt kører i byen lige nu, skal have noget materiale klar til at imødekomme det åbenlyse.

Et godt udgangspunkt er at minde publikum om, at det oplever et unikt øjeblik i Las Vegas, hvor 50 mennesker ser et helt Strip -produktionsprogram. Eller rør i en komisk høj jubel mellem numre, svarende til hvordan Bill Maher brugte et overivrig latterspil, da han tapede Real Time fra sin baghave.

Showet læner sig stadig på publikumsdeltagelse på scenen, men alle, der vælges blandt mængden, skal forblive 6 fod væk fra danserne. I et segment trækker et støbt element et målebånd frem for at sikre en sikker afstand, før det riller og kaster oven på en king-size seng.

Og alle er maskerede, medmindre de taler med publikum. Emcee Scott Reading, i sin anden turné med showet fra 2003, er den mindst maskerede af flokken.

Ellers gjorde Thunder-kastet de vidt åbne rum næsten ikke påviselige. Videoskærmene - en signatureffekt i spillestedet på 6 millioner dollars - bliver levende med ild, lys og sådanne teksturerede øjeblikke som en militær baggrund. (Showroomet er en stående hyldest til afgået tryllekunstner Hans Klok , hvis investering hjalp med at betale for de nye udgravninger.)

hvor meget var andy griffith værd

Den røde tråd blandt shows, der har fundet ud af, hvordan man vender tilbage, er tapperhed. Thunder-fyrene øvede i fire timer, da de vendte tilbage fra en syv ugers pause, efter at Gov. Steve Sisolak iværksatte nye begrænsninger for offentlig indsamling. Forholdene er ikke ideelle, men hey, showet revner og alle i stedet har det godt.

Mission udført, er hvordan Steck refererede til genåbningsweekenden. Rollelisten var tørstig efter at underholde, og folkemængderne var tørstige efter underholdning.

Thunder -teamet arvede et mærkeligt miljø, men fyre ejer det. Og når vi er ude af dette, tærter kød til alle.

Medley for tiden

hvor meget er whitney houston nettoværdi

Rock 'n' roll legende Bill Medley siger, at han forsøger at holde sig foran symptomerne efter en nylig kamp med COVID-19. Medley sang tilbage i offentligheden, uden fakturering, i Toscanas Piazza -lounge for et par weekender siden med Rright Brothers -partner Bucky Heard og guitarist John Wedemeyer . Gadet af Vinny Adinolfi af Bronx Wanderers, der var i rummet, sang Medley B-Flat Blues og sluttede sig til Heard på KoKo Joe, den klassiske abe-diddy fra 1963.

Medley, der fyldte 80 i juni , siger, at han håber, at han og Heard kan komme ud og turnere til sommer. Deres tilbagevenden til Harrah's Showroom er naturligvis stadig uklar.

Jeg tror ikke, at nogen virkelig ved noget, sagde Medley, der fortsætter med at tage stemmetimer efter operationen i maj for at fjerne en kræftvækst nær hans stemmebånd. Jeg vil bare tilbage til arbejdet, men hvornår? Hvem ved? Det er det mærkeligste, jeg nogensinde har været igennem.

Den gamle 'hætte

Langvarige Las Veganer husker Serge's Parykker ved Sahara Avenue -indgangen til Commercial Center. Det var lige overfor John Fish Jewellers og Tiffany Cleaners, i samme forretningsblok som Lotus of Siam and Cue Club. Som vi lærte i weekenden, skal denne bygning være det fremtidige hjemsted for Vickie's Diner, der lukkede i august ved White Cross Drugs -bygningen på 1700 Las Vegas Blvd. Syd.

Vickie opererede som Tiffany's Cafe fra 1950'erne til 2014, hvor restauranten skiftede hænder og navn. Cafeen hjælper med at re-animere og kaste noget nødvendigt lys over kvarteret.