Strip House

4453510-3-44453510-3-4 4453508-1-4 4453504-2-4

De havde mig på lagniappen - selvom kammuslingerne ikke ligefrem gjorde ondt.

mama juni og sukker bærer nettoformue

Som du ved, er en lagniappe eller amuse-bouche lidt ekstra (en scoop, en lille ret, en kop), som nogle kokke præsenterer for alle kunder, normalt lige inden måltidet begynder. Det plejer at være et mikrokosmos af kokkens repertoire, noget der ikke er på menuen, men tilbyder en interessant - endda finurlig eller funky - afspejling af den ansvarlige mand eller kvinde.

På Strip House om aftenen for vores besøg tog lagniappen form af en lille kop suppe. Lune: Det var røget kartoffelsuppe, bestemt ikke noget, du ville finde i de fleste kulinariske leksikoner og en mest inspireret behandling, med et drys af hakkede krydderurter for at forhindre, at røget kom foran sig selv. Og med det greb kokken vores opmærksomhed lige ud af porten.Derefter var det tid til vores forret at ankomme, en delt (og opført på den måde i menuen) faktureret som varmt hvidløgsbrød med Gorgonzola fondue ($ 12). Hvad det var i virkeligheden var en stor pulje af smeltet Gorgonzola toppet med tykke fingre med hvidløgsbrød, så dybest set skulle du tage disse brødstykker op af osten og dyppe dem i mere ost og prøve at spise dem uden at få dele af det over det hele. Og ja, det var helt fint med mig, for det jeg virkelig ville gøre var at stikke mit ansigt derinde.

På omtrent samme tid ankom tallerkenen med kammuslinger. Vi havde ikke bestilt kammuslinger, fortalte vi løberen, der til gengæld så meget forvirret ud. Og så slap vores tjener ind af ingenting - denne fyr var så god til multitasking, jeg tror i et tidligere liv, han må have været en arbejdende mor - for at fortælle os, at nej, kammuslingerne var vores; de var en bonus for lokalbefolkningen. Og lad mig påpege, at den eneste grund til, at han vidste, at vi var lokale, ikke var fordi han tyede til 'Så, hvor er I folk fra?' det irriterer aldrig os, der bor her, men fordi da han spurgte, om vi ville have vand på flaske eller hus, sagde vi, at vi ville tage Lake Mead, mens vi havde en chance, og det førte til en hel diskussion om tilstanden i ting, så der var vi.

Men tilbage til tungerne: De var vidunderlige, møre, forsigtigt svitset og serveret med en meget interessant edamame succotash. Så lokalbefolkningen, husk det, hvis du går ind.

i heart radio las vegas 2017

Strip House er, som du måske gætter ud fra navnet, primært et steakhouse, men jeg vil først fortælle dig om Maine hummer linguine ($ 33), fordi dette var en pokker i en Maine hummer linguine. Der var masser af store bidder af hummer, og til $ 33 ?? dette er på the Strip, husk - vi har vores penge værd. Selve hummeren var passende søbris-sød, men en af ​​de bedste ting ved retten er, at den i stedet for at blive tynget med en sauce, der var tung på cremen eller den allestedsnærværende sherry, havde en frisk, forårlig og dejlig syrlig smag af citron , som har en tendens til at have en ganske affinitet for hummer.

Vores tjener sagde, at restaurantens mest populære bøf er New York-stripen ($ 54), og det lød omtrent rigtigt. Selvfølgelig ikke prisen-jeg tror stadig, at bøfpriser i vores turismekorridorrestauranter ikke har noget at gøre med virkeligheden, især ikke vores nuværende økonomiske virkelighed-men størrelsen plus det faktum, at vi kan lide den ekstra smag, knoglen bidrager med, selvom det er subtilt. Det var perfekt medium-sjældent, pænt forkullet-alt hvad et high-end steakhouse skulle levere.

Vi lavede også steakhouse-siderne med cremet spinat. Strip House støder op med sort-trøffel-cremet spinat, og om aftenen i vores besøg tilbød vi en ekstra-speciel bacon-og-sort-trøffel-cremet spinat ($ 15). Og selvom jeg ikke vil foregive, at vi kunne opdage trøffelen med alt det andet, der foregik, elskede vi den.

safari kærlighed og hip hop nettoværdi

Og vi elskede Strip House og kan gøre det til vores nye Strip-restaurant til særlige lejligheder. En stor del af det var på grund af vores tjener, Jason, som var vidende og vittig. En stor del af det var på grund af restaurantens indretning, som er Vintage Bordello, men på en smagfuld måde - hvis man kan tro det - det røde flokede tapet dækket med tryk (mange af dem baggrundsbelyst), der var sexet i en mere uskyldig tid , før vi blev belejret af verdens snookier.

Ah, for de gode gamle dage.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for journalens regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

ANMELDELSE
Strip House, Planet Hollywood Resort, 3667 Las Vegas Blvd. Syd; 737-5200

Samlet set - A.

Mad - A.

Atmosfære - A.

chick fil a i las vegas nevada

Service - A.

Plusser: God mad, service, atmosfære.

Minusser: Til Strip -priser.