Styx markerer Vegas -tilbagevenden med 2 shows

Tommy Shaw fra bandet Styx optræder i koncert på American Music Theatre mandag den 1. august ...Tommy Shaw fra bandet Styx optræder i koncert på American Music Theatre mandag den 15. august 2016 i Lancaster, Pa. (Foto af Owen Sweeney/Invision/AP) Tommy Shaw fra Styx optræder sammen med Don Felder torsdag den 5. januar 2017 for at promovere bandets kommende show på det venetianske teater i Las Vegas. (Sam Morris/Las Vegas News Bureau) James Young fra Styx optræder torsdag den 5. januar 2017 for at promovere bandets kommende forestilling med Don Felder på det venetianske teater i Las Vegas. (Sam Morris/Las Vegas News Bureau) Styx -trommeslager Todd Sucherman optræder sammen med bandet torsdag den 5. januar 2017 for at promovere deres kommende show på The Venetian Theatre i Las Vegas. (Sam Morris/Las Vegas News Bureau) Lawrence Gowan fra Styx spiller keyboardet bag ryggen under en fremførelse af Styx -hittet, Renegade, som en del af Styx & Don Felder: Renegades In The Fast Lane, show på The Venetian Theatre torsdag den 5. januar 2017. (Michael Quine/Las VegasJournal) @Vegas88s

Styx hopper ind i Las Vegas 'live entertainment -genopretning i efteråret. Veteranrockbandet er booket på The Venetian Theatre den 25.-26. September.

Billet, der starter ved $ 45 (minus gebyrer) er i salg 10. fredag ​​fredag. Showet sælges på teatrets fulde 1.815 sæder.

hvad er clintonernes nettoværdi

Et nyt sæt er blevet konstrueret til showet, som indeholder frontmand Tommy Shaw på vokal og guitar ved siden af James JY Young (vokal, guitar), Lawrence Gowan (vokal, keyboards), Todd Sucherman (trommer) og Ricky Phillips (bas), med særlige optrædener fra original bassist Chuck Panozzo .Bandet følger efter Chicago (15.-18. september) og er foran ZZ Top (8.-16. Oktober) på Det venetianske teaterkalender.

Vi har det altid dejligt på The Venetian. Fansene synes også at være det, sagde Shaw via sms mandag morgen. Omklædningsrummene, scenen, personalet (er) så hjælpsomme og sjove. Det er blevet en af ​​vores favoritter.

Residensen har også ført til kreativt output.

Jeg skrev en sang på mit værelse, mens jeg sidst var der på vores nye album, der udkommer om et par måneder, sagde Shaw. Den pandemiske lockdown har givet os alle en større påskønnelse for hinanden, vores besætning, spillestederne og de fans, der kommer for at se og høre os. Vi er begejstrede for at vende tilbage.

Styx har også optrådt sammen med eks-Eagles-medlem Don Felder på The Venetian. Bandets tidligere sætlister har dækket dets historie, der stammer fra 1972, fyldt med klassikere som Blue Collar Man, Renegade, Fooling Yourself (The Angry Young Man), Too Much Time on My Hands, Come Sail Away og Lady. Bandet har også valgt sådanne dybere albumskæringer Suite Madame Blue og Pieces of Eight.

hvem er vært for agt

Styx spillede sidst Las Vegas i januar 2020 på Pearl Concert Theatre at the Palms. I et interview fra januar 2019 huskede Shaw bandets første show i Vegas i slutningen af ​​1970'erne på Aladdin Theatre for Performing Arts.

Jeg vil fortælle dig, hvor længe siden det var, det var under da 'Fooling Yourself' var vores single, sagde Shaw. teater.

Francis, hvis hits omfattede Who's Sorry Now og Stupid Cupid, var en hitproducent mest i 1950'erne og begyndelsen af ​​1960'erne.

Jeg gik, ’What!’ Jeg tror, ​​hun også sang det på ‘The Tonight Show’ med Johnny Carson. Det var i hvert fald historien, men det var sådan, vi ankom til Vegas.

nettoværdi nordtigre

TheJournal ejes af familien til Sheldon Adelson, den afdøde administrerende direktør og formand for Las Vegas Sands Corp.