Sushi Fever serverer innovativ fusion

6856950-1-46856950-1-4

Min, hvordan tingene har ændret sig inden for japansk mad, i hvert fald som amerikanerne spiser det.

Det ser ud til, at det ikke var så længe siden - og virkelig, i ordningen var det ikke - at japansk mad i dette land stort set var begrænset til og defineret af teppanyaki -stilen. Ingen vidste naturligvis at kalde det det; det tog det meget mere brugervenlige navn 'japansk steakhouse'.

De japanske steakhouses - og de 'japanske snestorme', 'Japanese Parkay' og resten af ​​det begrænsede sæt vittigheder, der blev overført fra kok til kok - kom til at tænke på i sidste uge, da jeg spiste på Sushi Fever. Det er fordi jeg kiggede gennem en glasvæg på et sæt teppanyaki -borde, måske tre eller fire, og alle forblev kolde og tomme i løbet af vores middag.de la hoya nettoværdi 2016

Hvilket ikke er at sige, at Sushi Fever ikke havde travlt. Det var faktisk pakket, men næsten alle spiste sushi, med lejlighedsvis undtagelse af dem, der hengav sig til tempura, teriyaki eller lignende.

Egentlig er det nok en god ting, at Sushi Fever var pakket, for stedet er ikke stort på indretning. Der er en oplyst glasblokvæg foran, et par plakater på væggene og de førnævnte glasrumsdelere, men udover det er det stort set et klassisk stripcenter med borde og stole, der passer til motivet.

Der var dog intet intetsigende ved sushien. Sushi Fever serverer ligesom de fleste sushibarer i dag fusionsruller ud over klassikerne, og jeg blev tiltrukket af et par af dem. Monkey Roll ($ 8,50) var temmelig typisk, men bedre end de fleste, dens tykke bananer med friturestegte bananer og tjente som tømmerflåder for en tunfisk med en høje krabber, som jeg synes faktisk var krab. Med den lovede 'særlige sauce' - pas på, McDonald's - var den meget god.

Med Lindas Special ($ 16) foregik der så meget, at vores hoveder snurrede, men det er ikke altid en dårlig ting, og det var ikke her. Så her er et forsøg på at rekonstruere det: krydret krabbe og avocado pakket med tun, laks og gulhale, hver sektion af rullen toppet med hvidløgsrejer og skiver af rå løg og jalapeno. Men vent! Der var mere, et fad af virkelig speciel sauce, der havde både cremet og lidt sødt-syrlige komponenter. Igen et glimrende eksempel på, hvor behagelig virkelig innovativ fusion kan være. Hvem du end er, Linda, vores hatte er for dig.

Som de fleste japanske restauranter afdækker Sushi Fever sine væddemål med næsten alle andre velkendte japanske retter, og kombinationspladerne (to varer, $ 15,95, tre, $ 19,95) er en mulighed for at udforske. De er også en særlig god værdi, 'emnerne' ledsaget af ikke kun dampet ris, men også suppe, salat, to gyoza og en ægrulle, som blev repræsenteret af en respektabel miso med masser af terninger af tofu, en standard japansk- steakhouse salat og gyoza og en ægrulle, der igen var respektabel, hvis ikke særlig bemærkelsesværdig. Med undtagelse af suppe, salat og ris blev det serveret i en bakke i bento-stil, der ikke var så dyb som din gennemsnitlige bentokasse, men klarede jobbet fint.

adam lambert på american idol 2016

Vores 'varer' - fra et temmelig varieret udvalg - var rejetempuraen og svinekødet tonkatsu, sidstnævnte dejligt sprødt og mørt, førstnævnte ganske pænt (ikke fedtet, med en sprød belægning over søde, faste rejer) og ledsaget af et nummer af tempura grøntsager også.

Og endelig vores forret, som faktisk blev serveret sidst, efter den asiatiske tradition for, hvad der nu er færdigt-kommer-ud-af-køkkenet-først (og som bragte os vores kombinationsplade før vores sushi, hvilket ville have været overraskende havde det ikke understreget, at sushi er lodtrækningen ved Sushi Fever). Bacon maki (6,50 $) tilbydes med kammuslinger eller rejer, og vores kammuslinger var ikke kun havsøde, men også saftige, på trods af at baconindpakningen havde opnået en grundig sprødhed.

Service hele vejen igennem var fint, hvis det var lidt kaotisk, for som sagt var stedet meget travlt-et opmuntrende tegn i denne hårde økonomiske æra og et velfortjent stempel af godkendelse.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller email hende på hrinella@ reviewjournal.com.

hvor meget er bernie taupin værd
Anmeldelse

Sushi Fever, 7985 W. Sahara Ave. (nær Buffalo Drive); 838-2927

Samlet B+

hvor meget er dustin diamond værd

Mad A-

Atmosfære B-

Service B

Plusser: Store sushiruller.

Minusser: Indretningen er ikke meget.