'SYTYCD' -vinder Bailey Munoz danser sig tilbage til Las Vegas

Amerikas yndlingsdanser er Bailey Munoz i sæsonfinalen afAmerikas yndlingsdanser er Bailey Munoz i sæsonfinalen af ​​'So You Think You Can Dance' på Fox. (Adam Rose/Fox) Bailey Munoz i 'So You Think You Can Dance' på FOX. (Adam Rose/FOX) Top 10-deltagerne Bailey Munoz, til venstre, og Mariah Russell udfører en Hip-Hop-rutine til Tempo koreograferet af Luther Brown på 'So You Think You Can Dance' på FOX. (Adam Rose/FOX) Top 6-deltager Bailey Munoz, til venstre, og All-Star Koine Iwasaki udfører en Broadway-rutine til Mambo Italiano koreograferet af Al Blackstone på 'So You Think You Can Dance' på Fox. (Adam Rose/Fox) Amerikas yndlingsdanser er Bailey Munoz i sæsonfinalen af ​​'So You Think You Can Dance' på Fox. (Adam Rose/Fox) Fra venstre Sophie Pittman, Bailey Munoz, Stephanie Sosa, Eddie Hoyt, Mariah Russell, Madison Jordan, Ezra Sosa, Benjamin Castro, Anna Linstruth og Gino Cosculleuela i 'So You Think You Can Dance on FOX. (Adam Rose/FOX) Bailey Munoz i 'So You Think You Can Dance' på Fox. (Adam Rose/FOX)

BaileyMunoz er stadig kun 19 år gammel, men Las Vegan er ækvivalent med den grizzled -veteran på So You Think You Can Dance Tour, der bringer denne sæsons 10 finalister til The Smith Center på fredag.

Munoz tjente raves denne sommer på vej til at blive kronet som mester i showets 16. sæson.

zak bagans' det hjemsøgte museum

Men fans af reality-tv-konkurrencer så Munoz første gang i 2010 som en 9-årig optræder på America's Got Talent. I samarbejde med den 5-årige Miles Baby Boogaloo Brown i danseduoen kendt som Future Funk var de dygtige-og yndige-nok til at få det professionelle grin Piers Morgan til at smile, inden de blev elimineret i showets semifinale.

'America's Got Talent' startede stort set hele min dansekarriere og danserejse, siger Munoz fra et turnéstop i Atlanta.

Året efter optrådte han på Dancing With the Stars og i Chris Browns Yeah 3X musikvideo. Andre karrierehøjdepunkter har inkluderet turnéer med Bruno Mars og Justin Bieber.

Jeg har i en ung alder været velsignet for de muligheder, jeg har haft, og det skylder jeg alle mine forældre, siger Munoz. De har støttet min drøm. Især kommer fra en filippinsk familie, første generation amerikanere. De forventede, at jeg skulle være en læge.

Oakland, Californien, indfødte flyttede til Las Vegas, da han var 5. Mens hans Future Funk-partner fortsatte med at spille i ABC's Black-ish som yngste søn Jack, pumpede Munoz bremserne på sin karriere og meldte sig ind i Las Vegas Academy of the Arts . Jeg savnede bare at være barn, husker han.

Ikke at han helt opgav den professionelle dans. Hvad startede som en to-ugers prøvetime som 14-årig optræder på Rose. Kanin. Ligge. på The Cosmopolitan of Las Vegas blev til en femårig koncert.

Det var bestemt svært, men de tog bare imod mig med åbne arme, siger Munoz om jonglering af gymnasiet med optræden på the Strip. De vidste, at uddannelse var så vigtig for mig. Derfor optrådte jeg kun i weekenderne, fordi de kendte balancen mellem at studere og danse på samme tid.

Han nævner betydningen af ​​uddannelse flere gange under opkaldet. Så du tror, ​​du kan danse, er det, der inspirerede ham til at danse, siger Munoz. Han vidste, at han ville være med i showet i en ung alder, men han ventede indtil efter eksamen med at prøve. Da han lavede showet, fandt han et kendt ansigt hos deltager Anna Linstruth, som han tilbragte et år hos LVA med.

At gå ind i uge 1 i showet og have nogen, som jeg allerede kendte, var bestemt meget nyttigt, siger hun under et separat opkald fra vejen. Nogen til at vove sig til det, ved du, ville ikke tale med alle andre eller alle den slags.

De vil både udføre rutiner fra serien samt nye stykker koreograferet til turen under fredagens show.

Jeg har nogle gange drømme om det, siger Munoz. Jeg er ligesom, ‘Hej, jeg skal være i The Smith Center.’ Jeg ved, at det helt sikkert bliver en følelsesladet tid, men det er noget, som jeg ved, jeg vil huske for altid.

Mens han er i byen, glæder Munoz sig til at spise Raising Cane's og hans mors madlavning. Efter at turen slutter med 6. december i Reno, ligger der dog en usikker fremtid.

Det bedste i verden for mig er at give. Og hvad du giver, modtager du, siger Munoz. Jeg tror, ​​at uanset hvad, hvis jeg danser, eller hvis jeg handler eller hvad jeg gør i livet, vil jeg bare give og påvirke liv.

hvad er chevy chases rigtige navn

Forhåndsvisning

Hvad: Så du tror, ​​du kan danse live! 2019 Tour

Hvornår: 19.30 Fredag

Hvor: Reynolds Hall i Smith Center

Billetter: $ 29- $ 85 (702-749-2000)