Tag en naturskøn udflugt på Cottonwood Valley Road

Cottonwood Valley, en let tilbagelagt vej, løber sydpå mellem de sydlige Springbjerge ved de forrevne bakker i Bird Spring Range. (MIKE MILLER/SPECIAL TO LAS VEGASJournal)Cottonwood Valley, en let tilbagelagt vej, løber sydpå mellem de sydlige Springbjerge ved de forrevne bakker i Bird Spring Range. (MIKE MILLER/SPECIAL TO LAS VEGASJournal)

Blandt fornøjelserne ved at bo i Nevada er de enorme vidder af åbent rum omkring vores spredte byer og byer. Nevadaner, der søger nedetid i det fri, behøver ikke at gå langt hjemmefra. Selv i et byområde som Las Vegas venter snesevis af rekreative destinationer på at blive udforsket, tilgængelige inden for få minutter.

Naturskønne sideveje fører til steder som Cottonwood Valley, en let tilbagelagt vej tilbage til det sydlige Nevadas minedrift forbi gamle Goodsprings. Beliggende ved den travle delstatsvej 160, vejen til Pahrump, løber Cottonwood Valley sydpå mellem de sydlige Springbjerge, toppet af 8.500 fod Mount Potosi og de forrevne bakker i Bird Spring Range.

hvor meget er stephenie meyer værd

Den 16 kilometer lange vej over 4.900 fod Cottonwood Pass virker lige så langt væk fra civilisationen nu som da grænse rejsende krydser den nærliggende gamle spanske sti. Vejen har adgang til vilde hest- og burro -stier og gamle mineveje, der er populære blandt vandrere, ryttere, ATV -ryttere og mountainbikere. Stienetværket udforsker mange miles af dalen, arroyos, ørken og skovklædte foder.Følg rute 160 vest for at nå området. Hold øje med afkørslen til landsbyen Blue Diamond og Red Rock Canyon National Conservation Areas naturskønne køretur, angiv rute 159. Fra dette kryds skal du fortsætte ca. syd. Drej fra motorvejen ind på den vejklassificerede vej.

En række forbedringer nær afkørslen omfatter rydde parkeringsområder for køretøjer og trailere, der kører cykler, off-highway-biler eller heste. Selvom de første kilometer på vejen er åbne for personbiler, lider overfladen af ​​kraftig brug og lejlighedsvis beskadigende regn. Forvent vaskebrætforhold og kør forsigtigt. Det er bedst at have en bil i høj frihøjde efter de første kilometer. Ruten bliver smallere og grovere, når den krydser skylninger og klatrer på klippepasset længere mod syd, før den går på en god sorteret minveje, når du nærmer dig Goodsprings.

hvad er carl weathers nettoværdi

April kan godt være den bedste tid på året at rejse Cottonwood Valley Road. Selv i år med lidt nedbør vil der være et show med forårsblomster langs denne rute. I år med rigelig regn regner det over i en have med indfødte planter. Ofte fejet af skovbrande understøtter dalen ikke længere sine navngivne bomuldstræer. De hyppige brande rydder området for planter, der konkurrerer om sollys og efterlader jordberigende aske, hvilket skaber gunstige betingelser for vilde blomster. Regionen understøtter blomster, der findes i Intermountain West, Sierras, Great Basin, Mojave -ørkenen og nogle få, der kun findes i Red Rock -området. For flere detaljer om områdets planter, spørg hos Bureau of Land Management's Red Rock Canyon besøgscenter.

Cottonwood Valley Road løber mest over BLM-land og skærer kort gennem Humboldt-Toiyabe National Forest, når den når det stenrige, skovklædte topmøde. Varieret terræn langs ruten giver forskellige levesteder for planter.

kathie lee gifford i dag vis løn

Langs de første kilometer på vejen er det græsklædte, bølgende landskab så tæt på en prærie, som du finder i Nevada. Sandområder og klippefyldte bakker skaber forskellige slags planter end græsarealer. I de vaske, der er skåret af vejen, skal du kigge efter Texas redbud, et lille træ med attraktive, hjerteformede blade og velduftende fuchsia-blomster på denne tid af året. En lang række kaktuser vokser i hele området, de fleste blomstrer fra april ved lavere højder langt ind i sommeren ved højere højder. Folk, der vandrer på stierne, vil opdage flest blomster, men selv dem, der aldrig kommer ud af deres køretøj, kan ikke gå glip af blomsterne, der fylder vejen.

En kort sidevej fører dig til randen af ​​en høj udsigt med flot udsigt over byen, der fylder den ikke så fjerne dal. Tidligere ville observatører næsten altid se bånd af vilde mustanger komme efter vand nær bunden af ​​klinten, men der er langt færre heste i området nu.

Den brede minevej fører dig ind i stille små Goodsprings. I sin storhedstid var byen fyldt med handel, miner, møller og en jernbane. I dag kan den prale af en af ​​statens ældste sedaner samt en af ​​dens ældste skoler.

Margo Bartlett Peseks klumme vises om søndagen.