Taylor Hicks begynder sommerophold hos Bally's

taylor_hicks_webtaylor_hicks 7245003-1-4

Taylor Hicks behøver ikke længere at skjule sin Wayne Newton -tilbedelse.

Tilbage da han var 17 eller 18, 'jeg afveje off-track i min læreplads, så at sige, med musik, og jeg skete på Wayne Newton. Især hans ting som barn, «siger den berømte grå sanger.

Dette var ikke kendt for hans venner. 'Jeg har bestemt tavst på mit kendskab,' siger han dødfærdig. Men det ændrede ikke hans påskønnelse.'Jeg var fuldstændig vild med, hvordan han kunne sælge en sang. Jeg tror ikke, at der har været en barneartist, der faktisk vidste, hvordan man kunne sælge en sang så tidligt som han gjorde. Det er i sig selv en undersøgelse værd. '

Hicks blev studeret nok i Mr. Las Vegas til, at det gav pote i hans store popkulturelle øjeblik, og vandt den femte sæson af 'American Idol' i 2006.

Det var den sidste sæson, hvor deltagerne kun kunne synge. Ingen guitar, orgel eller mundharmonika til den fyr, der havde stormet køller i Syd og selvudgivet et par albums før det nationale søgelys.

'Jeg kanaliserede helt hans stemning,' siger Hicks om Midnight Idol. 'Og Elvis' og Sinatra's. Nu kommer alt det til at krydsbestøve. '

Tirsdag lancerede Hicks et sommerresidens hos Bally's, i en by, han aldrig besøgte, før hans 'Idol' audition. Hicks og hans femdelt band vil lave deres 'soulpatrol' til og med den 20. august i Indigo-loungen, som er blevet lukket og ombygget til et lille showroom.

'Jeg tror, ​​at når man tænker på et Vegas -show, for mig og lige så mange entertainere, som jeg virkelig har studeret gennem årene her, handler det om menneskerne, og hvad de vil høre,' siger han. 'Og hvor meget sjov du kan have, når du interagerer med dem.

'Jeg tænker musikalsk, det er let for mig at gøre det. Jeg skal dog finde nogle gode vittigheder. '

Sommerjobbet stammede fra, at Hicks mødte Ballys præsident David Hoenemeyer ved titelspillet Bowl Championship Series i januar i New Orleans. Samtaler førte til ideen om et sommerophold i en situation med lav indsats.

hvor meget tjener chris hayes

'Jeg synes, det er et smart træk for mig at starte i det små og blive større,' siger Hicks. 'Jeg elsker bare små, intime spillesteder alligevel.'

Han har spillet dem nok til at vide. Den 35-årige sanger siger, at han arbejdede honky-tonks i en alder af 15 år, iført 'en stor brim-hat' for at skjule sin ungdom.

Hans band nåede aldrig så langt vest som Las Vegas, mindre på grund af den manglende ambition-'Couch-surfing som musiker i Alabama og Panhandle of Florida er meget mindre attraktiv'-end levedygtig transport.

'Vores motor ville sandsynligvis være sprængt i El Paso, og jeg ville have arbejdet i skranken på Days Inn og den lokale klub om natten. Intet imod El Paso. Jeg tror bare, at det var her min motor ville være sprunget. Og sandsynligvis min tålmodighed. '

I stedet var den femte sæson af 'Idol' mindeværdig for antallet af finalister, der stadig er i offentlighedens øjne: Chris Doughtry, Katharine McPhee, Bucky Covington og Kellie Pickler er stadig succesrige nok i varierende grad til at få folk til at spørge, hvem vinderen var.

Og vinderen? 'Jeg har brugt seks år i offentlighedens øjne,' siger Hicks, herunder to år med at optræde i 'Grease' på Broadway og på turné.

'Alle har deres toppe og dale i branchen,' siger han. 'Nøglen er at blive på vejen mellem toppe og dale. Hvis du kan opretholde en karriere, kan du ramme to eller tre forskellige højder. Det er sagen, det er bæredygtighed. '

Han arbejder nu på et countryalbum, for country er det eneste sted i musikbranchen, der ikke er overdrevent underopdelt. 'Hvis Jackson Browne og J.J. Cale og Elvis (Presley) havde en baby, det er nok det, der ville være min sætliste. (Hvis) disse kunstnere ville blive dyste ind i nutidens musikalske landskab, tror jeg, det ville være country. '

Hicks vendte tilbage til 'American Idol' for at annoncere Ballys koncert og gik for nylig på Fox's fjollede sommerdatingkonkurrence 'The Choice' - hvis omtale får ham til at rødme en smule.

'Når Fox ringer, og du er single, og de giver dig formatet på dette datingprogram og spørger, om du gerne vil være med, siger du' Ja ', forklarer han.

'Jeg tror, ​​at jo flere mennesker virkelig kan se, hvem du er som personlighed, jo tættere kommer de på dig,' tilføjer han.

Talk vender tilbage til 'Idol' og det uundgåelige spørgsmål om, hvorvidt han mener, at det er nået til et fald i afkast. 'Jeg er fan af showet. Det ændrede mit liv, «siger han.

Men han vælger sine ord omhyggeligt og bemærker ændringen mellem 2006, hvor alle øjne var rettet mod 'Idol' og den nuværende konkurrence konkurrence.

'Det var deres største sæson til dato, og det var den eneste kamp i byen,' siger han.

hvad er Bob Dylans nettoværdi

Talk driver tilbage til det sidste år med bare at synge, ingen instrumenter, og Hicks beslutter, at det ikke var en dårlig ting.

'Lateral bevægelse på fjernsyn er den vigtigste bevægelse, der er for at stimulere en seer,' siger han. 'Når du lige har afleveret en mikrofon og hundrede meter scene, jo mere lateral bevægelse du har, jo mere bevarer du folks opmærksomhed.'

Live -sættets rødder og Hicks spiller instrumenter kan stadig være en overraskelse, hvis de kommer og ser ham.

'Det er fantastisk for mig at se forstærkningen i folks sind på, hvorfor de stemte på mig. Giver det mening?' han spørger.

I fjernsynet fik jeg lige en mikrofon og var nødt til at skabe en personlighed og også underholde folk uden alle disse ting, jeg voksede op med at bruge. (Men) der er et sandt organisk sted, som jeg kommer fra musikalsk. '

Det sted, hvor country, blues, rock og soul alle flyder ud i den samme flod, 'og det er i syd,' siger han. 'Jeg tror, ​​Elvis blev døbt i den flod. Jeg kommer fra det sted. '

Men han glemmer aldrig at sige 'Danke Schoen'.

Forhåndsvisning
Taylor Hicks
19.00 Mandag-tirsdag, torsdag-lørdag
Bally's, 3645 Las Vegas Blvd. Syd
$ 29,99- $ 59,99 (967-4567)